Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצת מקום לדייט שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מזכיר לי קטע, את אישתי אספתי לפגישה הראשונה שלנו אי פעם (פגישה עיוורת) עם מיני משופרת בטירוף (134 כ"ס), צנרת פליטה פתוחה לחלוטין בלי אפילו דוד אחורי (היו אז ימים אחרים), באקטים, כלוב התהפכות,וריתמות מרוץ וכל הרכב מופשט מבפנים לרמת הפח!

היא חשבה שאני איזה מטורף:lol:

באמצע הדרך ליציאה, בדיוק מתחת לבית של ההורים שלי מתפוצץ לי צינור שמן וכל האוטו מעשן.

אני אומר לה שאני אעלה שניה להורים שלי שבמקרה גרים כאן, אקח את הרכב שלהם ונמשיך איתו.

היא אומרת שהיא לא תתנגד לקפוץ לשירותים ולכן תעלה איתי.

אני עולה, נכנס לשירותים ויוצא וקולט אותה ואת אמא שלי, מתגלגלות מצחוק ומדפדפות באלבום תמונות שלי כשהייתי תינוק :shock::shock3::crazyeyes

יכל לצאת מזה משהוא אחר חוץ מחתונה :lol:

נשמע כמו סצנה מאיזה קומדיה של אדם סנדלר :lol:

מקווה שכבר סלחת לאמא שלך על זה:wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני תמיד ממליץ על הנורמה ג'ין בתל אביב, מוסיקה שקטה, אלכוהול ....

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
ללא ספק לחוף הים לאחד המסעדות שם , גם אני עשיתי את זה , מומלץ .

אתה יוצא לדייטים? מה עם הדאון פייפ והסליקס על הג'אנטים התואמים ? :wink:

יש זמן ?:lol:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

דוד , אם האחרונה שיצאתי הצלחתי להחזיק אפילו 3 חודש :lol: אחרי זה משהו השתבש ...ודווקא בגלל שהקדשתי לה יותר מידיי זמן:roll:

ינוכל אתה בכלל בארץ ?:wink:

פורסם

עכשיו הבנתי למה אתה מוכר את התמה בחלקים :lol: ...

כן, התגעגעתי.:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

יש ליד הנורמה ג'ין חניון די גדול חינמי ודי ריק בשעות הערב (משהו כמו 1/4 תפוסה)

*לא מומלץ להגיע ברכב למקום שמוכר בירות עם אחוזי אלכוהול גבוהים ורמות סינון נמוכות.

אטרקציות לאירועים

פורסם

פרנצ'סקה בטיילת של ראשון - אוכל טוב, אוירה טובה, שירות מצויין.

ליד הנורמה ג'ין יש חניון כמו שכבר נכתב, לא מומלץ להגיע עם רכב "מיוחד" (אם יש כזה), זה איזור שמועד לפריצות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
.

לא מומלץ להגיע עם רכב "מיוחד" (אם יש כזה), זה איזור שמועד לפריצות.

אחרי B4 עומללה שמישהו העמיד על בלוקים אני בכלל משתדל לחנות קרוב ככל האפשר לכביש, פעם הייתה גם חניונת קטנה בצמוד.

ישנם המון בתי קפה קטנים באיזור סוזן דלל, המחירים לא זולים מדי אך האוירה נחמדה.

במידה ויהיה המשך: שבת שימשית במרינה בהרצליה, ארוחת בוקר באחד מבתיי הקפה.

*האם אין מקומות חדשים מומלצים, אין למישהו איזה שכן/ אח שבדיוק פתח פאב/ מסעדה / .. ויקבל באהבה לקוחות חדשים עם קצת כסף בכיס ?

אטרקציות לאירועים

• תוכן חדש...