Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום בעיתון מודעה של פיאט שפורסם בה שמי שקונה פיאט חדשה(לא משנה הדגם) מקבל דלק מתנה לכל החיים. מתוך סקרנות מעניין אותי לדעת מה "האותיות הקטנות" במבצע הזה..

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"לקוחות אשר יעמדו בתנאים המפורטים לעיל יהיו זכאים למלא בחינם בכלי הרכב שרכשו בלבד דלק (95 אוקטאן) וזאת עד לשלב שבו מד האוץ (ספידומטר) של כלי הרכב יצביע על 25,000 ק"מ או עד למילוי דלק בשווי כולל של 12,500 ₪, לפי המוקדם מבין השניים."

ציטוט מתוך תקנון המבצע, http://www.fiat.co.il/takanon.html

פורסם

מבצע בפיאט: דלק חינם ל-25000 ק"מ - אוטו

מדובר בדלק חינם עד הק"מ ה25000. במידה ותרצה להחליף את הפיאט "הישנה" בחדשה תזכה שוב לדלק חינם ל-25,000 ק"מ, וכך אם תחליף את הפיאט בחדשה כל 25K תקבל דלק לכל החיים. :lol:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

דרך יפה אמנם לשמר לקוחות אבל גם דרך יפה לקחת סלוגן שקרי שמתבסס בעיקר על האותיות הקטנות.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

דלק מתנה לכל החיים? בלי לקרוא את התגובות פה ברור לי שמשהו לא כשורה,אם זה היה נכון אז היה נכון לעבור לפיאט מבחינה כלכלית.

ולאחר קריאת התגובות,דלק עד 25,000 ק"מ או 12,500 ש"ח זה גם מכובד.

פורסם

בהתחשב בעובדה שרוב ציבור הנהגים עושה 25,000 ק"מ בערך ב-15 חודש, משמעות הדבר היא להחליף רכב כל כ-15 חודש.

אפשר לראות את זה גם כהנחה של 12,500 ש"ח על מחיר הרכב.

כמו שכולם יודעים - בד"כ אין מתנות חינם, סביר שזה מגולם במחיר הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כי אם אחרי שצברת את הק"מ הנ"ל אתה עושה טרייד אין לפיאט חדשה, אתה שוב מקבל את המבצע וחוזר חלילה.

או מת, ואז באמת דפקת את המערכת.

GOT סחוג?

פורסם
נו באמת, מי קונה מוציא פיאט מהחברה ומחליף אותה אחרי שנה?!

לא מדוייק. אני גומע כרגע 12K בשנה, בקרוב אקבל רכב מהעבודה ואצרוך כ5K פחות.

משמעות- אם אקנה פיאט חדשה, יהיה לי דלק חינם ל3.5 שנים ואז סביר להניח שאשדרג אותו.

בעיה- אין לפיאט רכב שלדעתי מתחרה במונית שלי.

יש לזכור כי ישנם די הרבה אנשים שנוסעים כ10K בשנה ולהם המבצע מאוד אטרקטיבי.

ועוד יש לזכור כי מחירי הדלק עולים כל הזמן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...