Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יכול מאוד להיות ויש לו קוצים דומים מאוד על הרגליים. הוא דומה מאוד לזה (רק הטוסיק שונה - הרבה יותר קטן וכנפיים קצרות יותר) :

episyronargiope3.jpg

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

העיניים דומות, אבל הגוף שונה. הגוף של הצרעה שמזריקה את הצאצאים לתוך עכביש ניראה 1-1, וגם הפרצוף דומה מאוד (כולל בליטות קטנות למעלה בין העיניים), חוץ מצבע עיניים.

בתמונה כניראה נקבה ומה שאני צילמתי - יכול להיות זכר.

החרק הזה די נפוץ ואני רואה לעיתים קרובות באים לביקור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הצלחתי לתפוס עוד אחד בזוית נוספת - שימו לב לטוסיק מוזר שיכול לזוז כמו זנב.

img_0001_insect_small1.jpg

פורסם

די דומה במבנה הגוף, אם כי צבע עיניים ומבנה ראש קצת שונים, הטוסיק שונה. אבל כניראה מאותה המשפחה.

תודה רבה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בקיעון של רב רגל.

לא מזיק, לא נושך, לא ארסי, חמודים מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ZX, לא. גודל של גפרור בערך.

בגירה, תודה.

העובדה שמצאתי כבר 3 כאלה בבית אמורה להדאיג אותי שמא יש לי איזה קן שלהם בבית?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

עוד 2 כאלה ממש עכשיו. נראה לי יש איזה מושבה בתוך הבית.

עצות לאיתור ומיגור?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אין עצות. הביצים הוטלו מזמן ועכשיו הם בוקעים. מספר ימים בודד של איסוף ושחרור ונגמרה הבעיה. סהכ בעלי חיים חביבים מאוד שמגיעים לגודל מרשים, עד מעל 20 סמ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עוד 2 כאלה ממש עכשיו. נראה לי יש איזה מושבה בתוך הבית.

עצות לאיתור ומיגור?

אין לך איזה חתול לשחרר עליהם?

• תוכן חדש...