Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יצורים מוזרים צצו בחדר הרחצה של הורי

נראים כמו תולעים קטנות שגרות בתוך חתיכת טיח בצורת מעויין (או משהו כזה), אורך כ-1.5 ס"מ.

מישהו מכיר?

IMG_20150818_093558830.jpg

IMG_20150818_093608962.jpg

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה!

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

האורח הזה בא לבקר הערב...

צולם בקרית גת.

מישהו מכיר?

הוא שוחרר לטבע לאחר סט הצילומים.

נ. ב. מתנצל על השימוש בכלי כ"כ חריג לקנה מידה, לא הצלחתי להדביק את האבטיח על הקיר.... [emoji6]

uploadfromtaptalk1440093945323.jpguploadfromtaptalk1440093960317.jpg

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי מחופשה ומצאתי את החבר הבא מסתכל עלי, הבן אלף היה ענק פעם ראשונה שאני רואה כזה עכביש גדול שלא בתוך טרריום.

סורי על האיכות הידים רעדו לי 123.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע מה החרק הזה?

לא צירפתי אבטיח, אבל הגוף בגודל משבצת אחת במחברת ויש לו כנפיים.

מתנצל שהתמונה לא חדה, אין לי פלאש למאקרו (וגם העצמית לא ממש מאקרו אלא קלוזאפ 1:1), לכן זמן חשיפה היה מאוד ארוך וזה צולם מהידיים. :oops:

img_00011_small.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא חושב שזה סוג של זבוב, החלק האחורי שונה, וגם יש לו מעט מידי רגליים בשביל זבוב (אלא אם כן זה הזבוב שעבר את שלושת הסמוראים :)), יש גם מחושים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הגזמת פשוט עם הזום. אפשר לראות לפי הפרופיל שלו שקוראים לו מוקי ואמא שלו היא זהבה.

אולי אנטומולוג מדופלם יזהה אותו, לכל השאר צריך איזה תמונת על כדי לזהות צורה ודפוס צבע.

נסה לאתר את הבחור כאן: http://israel-nature-site.com/

פורסם

תודה. מכיר את האתר, לא מצאתי משהו דומה. לפי הפרצוף אולי ממשפחת הדבוראים.

החדות לא בגלל הזום (אין לי זום והחרק בפוקוס) אלא בגלל חשיפה 1/5. קשה עם 100ממ מהידיים וללא תזוזה. כדי לצלם על חשיפה נורמאלית צריך פלאש מאקרו מיוחד, וזה יקר עבור מישהו שלא מתעסק בזה. הלדים ב120₪ מאיביי חלשים מידי ודרוש המון אור כדי לקבל תמונה חדה ובפוקוס (צמצם צריך לסגור עד 16 לפחות) ובמצב מאקרו זה לא מיפתח 2.8 אלא 6.3 (כמו טבעות הארכה שמורידות כמות אור ומאפשרות מיקוד מטווח קצר יותר) ולכן צמצם 16 יוצא יותר כמו צמצם 64 במציאות.

• תוכן חדש...