Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על אטרקציות מוטוריות בספרד

אלעד
שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כאמור בכותרת, אני תר אחר מידע על כל ארקציה מוטורית מעניינת בחצי האי האיברי.

אני מתעניין בעיקר במסלולים שמתקיימים בהם מרוצים, מסלולים שבהם ניתן לשכור רכב ולנסוע עם מדריך, קורסי נהיגה מעניינים ושאר פעילויות בסגנון, בדגש על כאלה מהסוג שלא ניתן למצוא בארץ.

אין התמקדות באיזור מסוים - כל פעילות כזאת שאתם מכירים או שהתנסתם בה או שאתם מכירים מישהו שהתנסה בה והיתה לו חוויה חיובית מעניינת אותי.

בבקשה אל תחסכו במידע, אני כבר אדע לסנן את מה שחשוב לי.

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיפת המידע שלי -

נכון ללפני 6 שנים, BMW ניהלה את קורסי הפורמולה BMW שלה במסלול ריקרדו טורמו, בוולנסיה.

המחיר לקורס בן יומיים היה סביר. בסוף הקורס ההסמכה היא לרישיון International C (חד מושביות עד 2,000 סמ"ק).

אם אתה באיזור - יש לי כתובת של מקום לסטייק טוב :-D

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להעיד על המחוז שלי - באזור ברצלונה אין הרבה אטרקציות. יש את המסלול במונטמלו שמארח מדי פעם מרוצים מעניינים, אבל זה לא בהכרח ה"נופש הפעיל" שאתה מחפש.

מצד שני, אני לא צריך לספר לך שכל ספרד היא לונה פארק אחד גדול לחובבי נהיגה, במיוחד כבישי הקניונים שעולים צפונה לכיוון אנדורה וצרפת.

אם אתה רוצה ריגוש אמיתי וחווייה שלא תוכל לקבל בארץ, עלה על דו"ג ועשה נסיעה של כמה שעות בפרברים של קטלוניה. כשכולם יצמדו לשמאל בשביל שתוכל לעקוף אותם ולהגיע לראש הטור, אתה תופתע לטובה :oops:. כשתגלה שבראש הטור הם נעצרו כ-5 מטר לפני קו העצירה בשביל שתוכל להיכנס לפניהם, אתה תהיה בשוק :shock:. וזאת רק ההתחלה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכם.

אינני מתכוון לצאת באופן אישי לספרד בעתיד הקרוב, והאטרקציות שאני מכוון אליהן צריכות להיות מאורגנות.

לפיכך, שכירת אופנוע ונסיעה לכיוון לא ידוע יכולה להיות חוויה נהדרת, אבל זה לא הסוג שכרגע מעניין אותי.

מצטער שלא הבהרתי את הנקודה הזאת על ההתחלה.

מה לגבי מסלול ASCARI? מישהו ביקר או יודע לספר על הפעילויות שם? שווה ביקור?

תנו, תנו בראש, אל תתביישו :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...