Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוקה בבקשה לעזרה בדחיפות,

אני מתלבטת בין רכישת גולף 03-04 או פורד פוקוס 05.

מה לדעתכם עדיף?

אם למישהו יש המלצה אחרת אשמח לשמוע.

הכיוון שלי הוא רכב עד 50 אלף שח, 60 בסחיטה איומה.

אני הולכת לבצע באופן יומי נסיעות ארוכות כך שרכב ששותה דלק לא בא בחשבון, ולכן גם חשוב לי כמובן אמינות מכאנית אבל גם בטיחות.

אני מעדיפה מרכב הצ'בק ולא 4 דלתות.

רוב היפניות נופלות או בגלל הסכום או בגלל הבטיחות, (חיפשתי טויוטה RUNX אבל התייאשתי בגלל המחיר הקילומטראז וההיצע הקטן שיש).

אשמח לעזרה

פורסם

פוקוס היה בחירה מצויינת ויותר חסכונית .

ההיגוי של הפוקוס מתקשר יופי.

גולף תהיה יותר יקרה לתחזוקה . אבל רכב מצויין גם הוא .

ב60 אלף את יכולה להרחיב את החיפוש גם לכיוון

דייטסו סריון בתחילת דרכם של הדור האחרון . 06 -07

רכב חסכוני מהיר וזריר . עם שוק טוב .

שהיה לך בהצלחה .

פורסם

לא יצא לי לנהוג על הפוקוס, אבל אני מחזיק ברשותי גולף 2002 (אותה הצורה כמו 03-04).

רכב מפנק, נוח מאוד לנסיעות ארוכות, צריכת דלק סבירה (1 ל-12.5 משולבת, מנוע 1.6 ידני).

פורסם

הרכב אצלי קצת פחות משנה.

מעבר ליישור קו, עשיתי טיפול קטן -15,000 ק"מ- לפני חודש (650 ש"ח) והחלפתי חיישן כלשהו שקשור לאור בלימה (150 ש"ח).

המחירים כוללים מע"מ במוסך מתמחה (אבל לא מורשה יבואן).

פורסם

עוד כיוונים ששווה לשקול:

פונטו , ובנוסף (למרות שהיא 5 דלתות) סיטאורן קסארה מסוף הייצור (2004 - 2005) רכב שעולה כמעט חצי מהתקציב שלך,

לנסיעות ביעירוניות בהילוך שיוט הוא יהיה טוב לפחות כמו הפוקוס / גולף, אחזקה יחסית זולה (מרווח טיפולים של שנתיים או 30K ק"מ) , אמין כמעט כמו כל רכב מהשנתון שלה (במידה וטופלה כמו שצריך) לדעתי שווה לשקול.

ב 55K תכנס לך גם פיג'ו 307 שנתון 2004 (ממליץ רק על מנוע 2000) , שווה לבדוק אם יש משהו מעניין בלובינסקי טרייד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...