Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמצאת ברשותי דייהו לאנוס שנת 1998 באחרונה התחילו להשמע לי רעשים מכיוון גלגל ימני קידמי

לאחר שבדקתי את הנושא יתברר לי שהבעיה הינה במיסב אשר מרעיש

בבדיקה של חופשים בגלגל לא נמצאו חופשים

רציתי את דעתכם בנושא האם צריך להחליף מיסב ואם כן הדבר חייב להעשות רק ע"י מכשיר מיוחד

או שמספיק לגרז את המקום והרעש יעלם

פורסם

1. מי אבחן שהמיסב דורש החלפה?

2. יהיה קשה לתת חוות דעת על מצב המיסב מבלי לראות את הרכב

3. במידה והמיסב אכן שחוק, יש להחליפו בטרם ייתפרק. גירוז לא יעזור.

פורסם

מיסב מרעיש מחליפים, שום גריז לא יעזור.

לגבי ההחלפה:

במידה והצלחת להוציא את הטבעת הקפיצית שסוגרת על המיסב שלא יצא תוכל לחלץ אותו אם יש לך בוקסה בקוטר של הטבעת החיצונית של המיסב, תכה בה עם פטיש כאשר היא על טבעת המיסב החיצונית והמיסב יצא.

באותה הדרך עם הפטיש והבוקסה תוכל להכניס את המיסב החדש למקום.

תעבוד לאט ומדויק כדי לא לגרום נזק למיסב החדש או למקום אליו הוא נלחץ.

פורסם
היום הכנסתי את הרכב שלי למוסך בגלל בעיה במיסב של הגלגל הקדמי ימני.

450 שקל עם עבודה. הגיוני?

איפה עשית את זה ? תודה

פורסם

אני עשיתי היום בגולף שלי קדמי שמאלי עלה לי 390 קדמי כולל עבודה - מייסב של SKF תוצרת איטליה

ואחורי ימני עלה לי 250 כולל עבודה - קיט גרמני הכולל 2 מייסבים ואת כל הטבעות,נועל,כיפה וכו'.

פורסם
אני עשיתי היום בגולף שלי קדמי שמאלי עלה לי 390 קדמי כולל עבודה - מייסב של SKF תוצרת איטליה

ואחורי ימני עלה לי 250 כולל עבודה - קיט גרמני הכולל 2 מייסבים ואת כל הטבעות,נועל,כיפה וכו'.

מה כתובת המוסך ? תודה

פורסם

שמוטקין 11 איזור התעשייה הישן בראשל"צ

מוסך הבית זה נקרא זה ממש ליד הטארבין.

תגיד שעומר עם הגולף הכחולה שלח אותך.

• תוכן חדש...