Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזה כמה חודשים אני סובל מבעיה של התחרפנות סל"ד לכמה שניות בעת התנעה, וזה נרגע אח"כ , הרכב לא מגיב טוב בתחילת הנסיעה לדוושת הגז , ואם אני לוחץ על הגז הוא נחנק .

באוגוסט עשיתי לרכב טסט , ושמתי פחית של גולד לייבל ,אחרי זה הרגשתי שהרכב פשוט נוסע כמו שצריך. האפקט הזה נעלם אחרי חודש וחצי בערך.

ברצוני לציין שאחרי ששמתי את התוסף ולאחר שנגמר מיכל הדלק , החלפתי שמן ומסנן שמן ומסנן דלק, גם פלגים הוחלפו.

הבעיה של התחרפנות הסל"ד לשניה לא מפריעה לי , מה שמפריע לי זה שהרכב לא נוסע כמו שצריך בתחילת הנסיעה. ברצוני לציין שאף פעם הוא לא נכבה.

השאלה שלי פה , אני מתכוון לנקות את בית המצערת ברכבי , קראתי בהיינס איך מבצעים את הפירוק של בית המצערת.

מהו החומר המומלץ לניקוי ,ומה ניתן לנקות עוד על הדרך ? המלצות הערות הארות יתקבלו בשמחה.

אני גם חושש שיש לי בעיה באגזוז ,למרות שהוא לא מרעיש , אני ניגש בזמן הקרוב לאגזוזן שיבדוק את העניין.

תודה מראש לעוזרים.

HONDA CIVIC LS

פורסם

עוד שאלה,

איך בודקים תקינות מערכת הפליטה ?

חוץ מלשכב מתחת לרכב ולחפש סדקים וחורים , כי את זה כבר עשיתי , הממצאים היו מעיכה קטנה בצנרת ממש ליד החיבור של הגיר והמנוע , בורג חסר ליד קיר האיש בחיבור בין הממיר הקטליטי להמשך של הצנרת פליטה(( בורג עם קפיץ)) , דוד אחורי במצב טוב כנראה שלא הוחלף מזמן , ((הרכב בבעלותי כבר שנה וכמה חודשים)). אין זכר לחורים וסדקים במערכת .

הרכב עבר בדיקת 4 גזים בהצלחה, ככה שאפשרות ממיר קטליטי סתום יורדת לפי דעתי.

הבעיה העיקרית היא שהאוטו לא סוחב טוב בתחילת הנסיעה.

HONDA CIVIC LS

פורסם

יש 2 דרכים לנקות את הבית מצרת:

1. שהיא מורכבת באוטו והרכב דלוק, פשוט משפריצים ספריי קרבורטורים על הבית מצערת או על סמרטוט ומעבירים בפנים.

2. הדרך המומלצת- לפרק אותה מהרכב, לפרק חלקי פלסטיק וכדומה מהבית מצערת וניקיון יסודי עם ספרי קרבורטורים. אחריי זה 90 אחוז שתצטרך להחליף את הגומיה שאותה תקנה בחנויות של חלקי חילוף לרכב.

בנוגע לאוטו שנחנק, יכול להיות שאתה מרגיש שהרכב מקרטע/מגמגם? אולי הרכב נחנק עקב חוסר חמצן? שמת את הפלאגים שמתאימים לרכב?

בנוגע לתוסף ששמת, תוכל לבצע אינפוציה עם K44 אני מאמין שזה יתן לך תוצאות לטווח ארוך יותר, תחפש את הפריקט המצולם של "איציק נ" שבו הוא מתאר איך לעשות זאת.

קובי

פורסם

כן, שמתי את הפלגים של BERU שהם המקוריים. והוא כן מקרטע ומגמגם בתחילת הנסיעה. אבל לא עד רמת כיבוי הרכב.

בקשר לחוסר חמצן ממה זה יכול לנבוע ?

הצריכה של הדלק טובה , הרכב עושה 14 קילומטר לליטר בנזין , בנסיעה משולבת שרובה בתוך "העיר".

בקשר למאמר של איציק קראתי אותו אולי 10 פעמים , אבל אין איך לבקר על הטיפטוף לתוך המצערת ,אשמח לרעיונות .

HONDA CIVIC LS

פורסם

בעיניין הטיפטוף של K44 לאינג'קטורים, אני אישית מנסה להשיג דרך ידידה שלי שעובדת בקופת חולים ומתנדבת במד"א אינפוציה, יש שמה את הווסת של הטיפטוף מים.

אופציה אחרת שלך היא לקחת את הצינור ולבצע קשר באמצע והוא יאיט את הזירמה ובמידת הצורך תחזק את הקשר והזרימה תחלש.

אם אתה מאיזור כפר סבא אני אוכל להביא לך את האינפוציה אם אני אקבל אותה.

קובי

פורסם

שלום לכול חברי הפורום ולמנהלים.

היות ולא ציינת איזה מנוע מורכב ברכבך אז אני משער שזה ה TU KFX ולא MI \XU-JTI .

בעם השערתי נכונה המע המותקנת ברכבך היא מונו של בוש והמצערת היא לא יותר מפרפר אוויר וניקוי שלה לא יפתור את בעייתך .

אם תבצע חיפוש תמצא שיש המון חומר על המע ותקלות דומות לשלך.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

בעם השערתי נכונה המע המותקנת ברכבך היא מונו של בוש והמצערת היא לא יותר מפרפר אוויר וניקוי שלה לא יפתור את בעייתך .

בברכה.

חיים יוד.

מדובר במנוע TU ,KD2 , נפח 1.4 , הרכב הוא מודל 1997. הזרקה חד נקודתית של BOCH

קראתי את כל השרשורים שקשורים לנושא, ואני מתחיל מהקל לכבד , ניקוי לא יזיק , אם עבד אז יופי ,אם לא נתקדם הלאה , אני לא רץ להחליף חיישן מצב מצערת או ראש קומפלקט .

ותודה לכל החברה שמציעים את העזרה , אני מאיזור הצפון , חבר שלי רוקח כך שאני בעיה עם הציוד8)

HONDA CIVIC LS

פורסם

מה בקשר למערכת הפליטה?

****"לחבר שלי יש בית מרקחת פרטי ואין לי בעיה עם הציוד של האנפוזיה" תיקון להודעה הקודמת ****

HONDA CIVIC LS

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

תלוי מה אתה רוצה לבדוק - אטימות מע או חסימה במע.

לאטימות - הכי פשוט הוא לאטום עם היד את פתח היציאה - אם נוצר לחץ - המע אטומה ,אם לא לראות מהיכן בורחים הגזים.

לחסימה \סתימה - או לחבר שעון לחץ למע הפליטה או שעון וואקום ליניקה.

לגבי הבדיקות מהקל אל הכבד - לא יותר נכון לחבר סורק תקלות או לשלוף תקלות בפלאש ולראות האם מחשב הניהול כבר עשה עבורך חצי עבודה או יותר נכון נתן לך נקודת התחלה ?.( קוד תקלה ,למרות שזה לא אבחנה).

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

תודה רבה לך חיים יוד.

בדקתי את עניין מערכת הפליטה ,שאני שם את היד נוצר לחץ , ונראה לי שאין חסימות בדרך .

החשוד העיקרי מנוע הצעדים , כי היום במהלך נסיעה כשעצרתי הטורים עלו וירדו , לכמה שניות עד שנרגעו שוב.

אני רוצה לציין גם שאתמול התנעתי את הרכב והסתכלי לתגובה של הפין של מנוע הצעדים , הוא משתגע לפעמים.

אני מתכוון לבצע ניקוי יסודי למנוע צעדים ולראות איך זה משפיע על הטורים והסחיבה של הרכב.

HONDA CIVIC LS

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

חבל לך על זמנך בניקוי המנוע צעדים - אין מה לנקות בו חוץ מזה שהיה יפה מבחוץ .

התקלה מובילה לחיישן המצערת .

יש לדעת כייצד לבצע כיוון בסיסי לחיישן מצערת ול CUT-OFF מנוע צעד.

בהצלחה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

101

sabesto

הוראות שימוש: נער לפני השימוש. דומם את המנוע. רסס את החומר לתוך הקרבורטור למשך לפחות 30 שניות. המתן מספר דקות. הפעל את המנוע בצורה מדורגת כדי שיוכל לשרוף את הלכלוך שהוסר מהקרבורטור. במקרה של מערכת הזרקה, רסס ישירות על החלק המיועד לניקוי. מנקה קרבורטור מתאים גם לניקוי מצערת.

רכשתי את המוצר הזה באספקה טכנית , בעלות של 17 ש"ח , ביצעתי מה שכתוב ,אבל לא הרגשתי שוני מהותי , לא רשום מה הכמות שצריך לרסס תוך ה30 שניות.

?

צריך לרסס את כל החומר , או להסתפק בקצת ?

מישהו מכיר את החומר הזה ? השתמש בו ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

הרכב שלי פשוט נחנק בעליות , ובקושי זז , ואם אני לוחץ יותר גז , המנוע נחנק ואין עלייה של הטורים ,כאילו דוושת הגז לא מגיבה , בכביש ישר ובירידות זה לא מורגש בכלל .

האם מדובר בקומפרסיה נמוכה במנוע ? או מדובר במשאבת דלק עייפה ?

ואיך ניתן לבדוק את זה בתנאים ביתיים ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

בברכה.

חיים יוד.

ברכב שלו יש מנוע KDX, הזרקה חד נקודתית, בניגוד לKFX ששם בית המצערת הוא באמת "סתם" פרפר

• תוכן חדש...