Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי אולי לימכור את היאריס שלי בא לי שינוי.

אני רוצה ליקנות איזה טנדר אמרקאי חייתי ושיהיה אוטומט...

רציתי לישמוע את דעתכם.

וגם לדעת אם כדאי לי לימכור את האוטו?

בכמה הייתם קונים את היאריס שלי(שנת 2003)??

המחירון עומד על 86,000 משהו כזה

לדעתכם משיהו יתן לי מעל למחירון??

תודה לכל העונים. :wink:

פורסם

תגיד לי, אתה בסדר? מוכר את היאריס כי אין לך כסף להחזיק אותה, אבל רוצה טנדר אמריקאי "חייתי" אוטומטי?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תגיד לי, אתה בסדר? מוכר את היאריס כי אין לך כסף להחזיק אותה, אבל רוצה טנדר אמריקאי "חייתי" אוטומטי?

רוני

כל אחד שמוכר את הרכב שלו "צריך כסף". אבל איכשהו תמיד אני רואה את אותו האחד שמוכר את הרכב, אותו האחד שמכר את הרכב כי הוא היה לחוץ מאוד בכסף, פתאום קונה רכב שיקר הרבה יותר מהרכב שאותו הוא מכר....

תירוצים תירוצים.

Back to the original - NC again.

פורסם

רוני

חשבתי אולי לימכור את היאריס שלי בא לי שינוי.

איפה הוא אמר שאין לו כסף להחזיק אותה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...