Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. חבר שלי מחפש ואן אוטומטי בעל 8 מקומות לפחות. תקציב 100 א' ש"ח והאופציות הבאות בחשבון הם:

טויוטה היאייס

יונדאי H1

פולקסווגן טרנספורטר

סניונג רודיוס

 

מבחינת מחיר, נראה שבתקציב הזה הרכב הכי חדיש שייכנס זה ה- יונדאי H1 משנת 2007, אבל השאלה, איזה רכב לדעתכם הכי מוצלח מבחינת אמינות ועלויות אחזקה. לגבי הרודיוס, לא ברור לי אם בכלל יש לו 8 מקומות. תודה.

פורסם

טויוטה הייס, לדעתי, אופציה מועדפת. רק לא לקנות הייס שהיתה בשירות המשטרה.

זה רכב אמין מאוד, פשוט סוס עבודה.

הוא לא מצטיין בנוחות המושבים, אבל יונדאי H1 הרבה יותר גרועה - פשוט עונש לשבת בשורה השניה והשלישית.

 

אני לא חושב שתוכלו למצוא את רודיאוס עם יותר מ 7 מקומות ישיבה.

 

טרנספורטר,אני חושב, בעל צריכת סולר יותר גבוהה מ הייס. גם האחזקה שלו תהיה יותר יקרה מבחינת הטיפולים וביטוחים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור אחד שמכיר את כל הרכבים שציינת אני ממליץ לך על הטרנספורטר, שים לב שלא אמרת מהם הפרמטרים החשבים שלך.

בעיקרון להאיס יש הכי פחות תקלות, אבל צריכת הדלק שלה היא 1:8 שזה גרוע.

הטרנספורטר- הכי נוחה, מנוע גרמני, באמת הרכב הכי מפנק אבל הוא דורש טיפול והחלקים שלו יקרים, אם יש לך מישהו שיסתדר איתך על מחיר וכדומה לך על הטרנספורטר.

ביונדאי H1 אני לא הייתי ממליץ בתור נוסעים, רכב כבד, טורבו רגיש, ולא נוח בכלל.

בטרנספורטר אתה יכול לישון מאחורה בסבבה שלך ואילו ביונדאי ובהאיס אתה בקושי יכול לזוז.

לך על הטרנספורטר אין רכב יותר נוח מזה, אגב צריכת הדלק שלו היא 1:11/12.

קובי

×
×
  • תוכן חדש...