Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי לאפטופ של GYGABYTE דגם W566U.

מאז שרכשתי אותו קיימת אצלי בעיה שמופיעה לאחר זמן מה. הבעיה היא שפתאום הוא נהיה איטי והסאונד בסרטים ובניגון מוזיקה נשמע מקוטע (מיד הד כזה).

הפעם זה קרה יומיים לאחר התקנת XP SP3, רוב ההארדיסק עדיין ריק, ביצעתי LOW LEVEL FORMAT לפני התקנת מערכת ההפעלה.

התקנתי מספר זניח של תוכנות, אופיס, PROE, ועוד כמה.

המחשב עובד "בסדר" אבל הרבה יותר איטי ממש היה אתמול, אבל הסאונד (כולל קולות של וינדאוס והדפדפן) מקוטעים ועם הד.

עידכנתי את כל הדרייבים אבל ללא שום שיפור.

אין לי כוח למחוק את הכל ולהתקין מחדש כמו כן אני יודע שהתופעה תחזור על עצמה.

אודה לכל מי שיוכל לעזור.

פורסם

תבקוד אז עד כמה הדיסק קשיח שלך fragmented

נכנסים ל

my computer

לחצן ימני על C (אם שם ההתקנה העיקרית)

properties-tools-defrafgment

analyze בשביל הערכה

פורסם

בדוק 2 דברים.

1. צריכת חשמל. אם אתה מכוון על MAX BATTERY או משה דומה שמיועד לשמור על חיי הסוללה - הדבר בא על חשבון המעבד, כרטיס המסך והביצועים בכלליות.

2. בדוק תקינות אוורור. חום הורג ביצועים.

עריכה: בדוק הגדרות דרייבר סאונד. אולי אתה מוגדר בטעות על AC5 או 5 רמקולים סראונד.

אם כן - הדרייבר הופך את 2 הרמקולים שלך לאקו.

פורסם

המחשב מחובר לחשמל קבוע.

התופעה מתרחשת תמיד לא משנה עם המחשב רק הועלה (לא כזה חם) או שהוא עובד הרבה זמן.

הסאונד מוגדר לשני רמקולים.

פורסם

האם התופעה מופיעה כאשר המחשב מונח על משטח רך - מיטה למשל ?

אחת הסיבות יכולה להיות חסימת פתחי כניסת האויר בתחתית המחשב.

פורסם
המחשב מחובר לחשמל קבוע.

לא משנה אם הוא מחובר לחשמל - השאלה היא מה הגדרת צריכת החשמל.

פורסם

לא ידעתי שזה משפיע גם כאשר הוא עובד מהרשת, אני אבדוק כשיהיה בבית.

TANGA לא מדובר בבעיה של חום בודאות, כי המחשב עושה את זה גם כאשר רק נדלק (ולא הוא לא עומד על מתלית).

פורסם

במידה והתופעה אכן מתרחשת לאחר התקנה חדשה, ללא התקנת תוכנות נוספות ומדובר בדברים בסיסיים כמו קולות של מערכת ההפעלה וכדומה, לדעתי אחד מרכיבי המחשב תקול, או שיש בעיית חימום רצינית (מחשב יכול להתחמם גם אחרי חצי דקה אם המאוורר לא תקין).

אתה מתקין גירסה נורמלית של חלונות (נורמלית זה לא בהכרח מקורית אלה לא כל ה XP LIGHT PREFORMANCE TURBO EDITION וכדומה).

עריכה: האמת שלדעתי לא מדובר בבעית ביצועים, התופעה שאתה מתאר היא סאונד שנשמע עם הד. בד"כ באפשרויות של כרטיסי הקול יש אופציה להוסיף כל מני אפקטים מובנים, כמו למשל אולם קונצרטים או חדר אמבטיה וכו, בדוק שאף אחת מאפשרויות לא מופעלת.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

היי בורקה, אני בעל מחשב כמעט זהה לגמרי. דגם הW566N.

האם כאשר התקנת את הוינדוס זה היה גרסא SP2 ולאחר מכן בצעת עדכון לSP3? או התקנת ישר את גרסאת וינדוס SP3?

עריכה:

אני עם הנייד הזה החודש כבר שנתיים בעבודה מאוד מאומצת (מאוד מאוד מאומצת) והוא פועל יפה מאוד. לכן אני מעריך אחד משני מקרים:

א. מאוורר לא תקין יכול לגרום לקריסת מחשב/האטת תוך שניות ספורות אך אתה אומר שזה התחיל עם רכישתו אז די מוזר.

ב. תוכנה לא מתאימה/עדכון תוכנה לא מתאים/התקנת דריוור לא מתאים לדגם.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...