Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתה לסאב שלי ? אם כן אז נציל לא נציל מבחינת סאב וירידות ואוויר בכללי שמעתי את רוב הסאבים שהם 600 RMS כולל סאונדסטרים היפוניקס פוקל ועוד הרבה כולם נשמעים כמו פיוניר לעומת הקיקר , למוזיקה שחורה יש 3 סאבים וזה הBTL סטרוקר וL7( אני לא מתיחס לאח הקטן הL5) ותחלקו עליי.

תהליכי שיפוצים

פורסם

אל תשווה , בישביל L7 אחד לא צריך שום דבר חוץ מ4 גיג' ומונו מתאים ,בישביל BTL וסטרוקר אחד יכול להוסיף אם תשתמש בחוטי 2 גיג' ומונו מתאים וקבל , מעל ל1500RMS כבר צריך שידרוג כדי לא להעמיס על המערכת של החשמל המקורית ברכב.

תהליכי שיפוצים

פורסם

הלכת על טווח רחוק מידי. לסאבים עד 700rms לא צריך לשדרג חשמל. הBTL זה קטגורייה אחרת..

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני כרגע על מערכת של סט אחד וסאב של 1000WRMS עם מערכת חשמל מקורית. ובקרוב נוסף עוד סט מאחורה, והכל עובד סבבה (בינתיים :lol:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפותח השרשור:

3 מגברי JBL 1004 הם מגברים קלאס A\B עם צריכת חשמל גבוהה, יחסית למגברי קלאס D (אלפיין PDX למשל)

BTL וסולובאריק זה שני סאבים שונים מאוד, ה BTL הוא נציל מאוד, (ודורש הגברה של כמה אלפי וואטים), והסולובאריק הוא 700 RMS ולא הכי נציל בעולם.

בעיקרון, מערכת חשמל מקורית יכולה "לסחוב" גם 1000-1500 RMS, אבל היא כנראה לא תספק את כל החשמל למגברים ולא תמצה את היכולות שלהם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כל עוד אתה לוקח מונובלוק שהוא קלאס D לא צריכה להיות בעיה מבחינת חשמל ביחס לסאבים שבתקציב שלך .

לגבי SPL גם הייתי שוקל לקחת זוג סאבים זולים יותר על אחד יקר יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

וואו ממש עזרתם לי להבין כמה דברים ...:-D:-P

עוד שני דברים אחרונים בבקשה:

1. ה-JBL1004 מוציא בגישור 2X284 RMS. האם הוא ייסחוב בלי בעיה שני סאבים כמו שלי ויוציא מהם את המירב ?

2. אם כן , ובכללי , אם אני עולה רמה במערכת שלי לעוד מגבר\ים וסאב\ים חשוב לעבור ל4 גייג' ?

תודה רבה לכולם ויום מצויין !!8)

פורסם

ועוד שאלה ששכחתי !:wink:

אם יש לי שני סאבים כאלה ,(INFINIYI REF1250 )שהם 300 כל אחד ,אני יכול לחבר אותם למונו של 600 ?

ומה הצורת חיבור אם כן ?

• תוכן חדש...