Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קטלנית היום 3.11

Guest ספורטמוטורי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו, כמה הרס.

מדהים לראות עד כמה הסאנרופ מחליש את הרכב בזמן תאונה. הגג פשוט מקופל.

מחזה מזעזע.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

התמונות אכן מזעזעות,

מה שבטוח זה שלא מדובר בתאונה "רגילה", אלא במשהו חריג.

מעיכה בעוצמה כזו אינה נגרמת ממהירות של 90-100 קמ"ש, אפילו לא ברכבי סופר-מיני, כך שלהערכתי מדובר פה במהירות של מעל 150 ק"מ. מאחר ואני לא מכיר שום אודי שמסוגלת לנסוע 150קמ"ש הצידה, אזי ייתכן שהטרנזיט הוא זה שנסע מאד מהר או שהאודי החליקה במהירות הזו ופגעה עם הצד בטרנזיט (שגם לו היתה מהירות כלשהי).

עוצמת הפגיעה מלמדת דבר אחד באופן ודאי, לא נגרמה פה טעות אנוש פשוטה של נהג תמים, אלא משהו רשלני במיוחד של לפחות אחד מהנהגים.

דני G.

פורסם

הרנו טראפיק נראית במצב לא רע בכלל , נראה שהמרכב ספג את הפגיעה בגוף הרכב ולא העביר אותה לנוסעים.

הרנו נכנסה מהצד ככל הנראה באודי, סיכוי רב ליושבים באודי לא היה מלכתחילה במצב כזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני נוסע על הכביש הזה כל יום פעמיים ביום.

מדובר בשטח הפקר, אנשים (גם הפלסטינים וגם היהודים) נוסעים שם כמו בהמות, עוקפים על ימין(!) ועל שמאל, בפס לבן ובמהירויות מטורפות יחסית לתנאי הדרך.

פורסם

תסתכל בתגובות באתר השני, יש שם עד ראיה שטוען שהאודי עקפה אותו על לא פחות מ 160 מימין דקה לפני התאונה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

השאלה הנותרת היא באיזו מהירות נסעה הרנו טרפיק?

7. איזו מהירות?

(03/11/2009 14:00)

אני אחסוך לכם את ההתלבטות, דקה לפני התאונה הם עקפו אותי מצד ימין, על השוליים במהירות של לפחות 160 קמ"ש!!! אח"כ המשיכו לעקוף את שני הרכבים שלפני משמאל כאשר הם חוצים פס הפרדה רצוף ומורידים מכוניות לשוליים...

עשיתי לעצמי אוי ואבוי עם הראש ואחרי שנייה הם נמרחו על הטרנזית.

פורסם

לא מפתיע בכלל, כל יום עוקפים אותי ככה בכביש הזה (יהודים ופלסטיניים), ובמהירויות גבוהות יותר מ-160 קמ"ש, ורק ע"מ לסבר את האוזן, מדובר בכביש דו-סיטרי עם נתיב אחד בלבד לכל כיוון ובעל פניות מרובות שחוסמות את שדה הראיה באחוז ניכר מהזמן.

פורסם

כשראיתי את התגובות שלכם חשבתי לעצמי "עד כמה קטלני זה כבר יכול להיות :??" ואחרי שראיתי את התמונות היתי ככה: "WTF :shock:"

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...