Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קטלנית היום 3.11

Guest ספורטמוטורי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובה שנונה :

הפנסים האחוריים עפו או שפשוט הערבים כבר הספיקו לגנוב אותם ?

הם פשוט מנותקים בצורה יפה X:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אחרי שאמרת שמתי לב לזה, זה אכן נראה כאילו הפנסים "גולחו"...

יש בכפר הסמוך כמה אנשים בעלי זריזות ידיים שלא יביישו קוסם מהשורה הראשונה...כנראה עבודה שלהם.

פורסם

אחת התאונות הקשות שראיתי.

בזמן שירותי הצבאי ההיתי עד לתאונה צבא-פלסטיני.

מי שמכיר את השומרון יש צומת מאוד מסוכנת הנקראת צומת ג'ית.

הריבוע השחור זה הרכב הפלסטיני והריבוע הירוק הצבאי.

הפלסטיני מגיע מהכביש כפי שמסומן במהירות אדירה(כביש מאוד מעוקל שבסופו צומת T)חשוב לציין שזאת ירידה,בצומת לרכב הפלסטיני יש עצור!

הרכב הצבאי מגיע כמו שמסומן במהירות סבירה, לא רואה את הפלסטיני מאותת ונכנס לפניה, מסיים יוצא מהצומת.

באותו רגע מגיע הפלסטיני לעיקול השני במהירות מטורפת ונכנס חזתית ברכב הצבאי.

במזל כול החיילים פצועים קל והפלסטיני פצוע בנוני. שכחתי לציין זה היה בשעות הלילה בערך 2-3 בלילה!

מי ששירת בשטחים יודע שאין בשטחים חוקים נוהגים איך שרוצים כמה שרוצים ומתי שרוצים .

עם אני ימצא את יעלה את התמונות!

בברכה טל

Untitled.jpg

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
וואו האוטו מפורק לחלוטין.

אבל אל דאגה מחר הרכב יחזור לכביש וימכר בתור רכב שמור ומטופל.

סביר להניח שהוא כבר חזר לכביש פעמיים אחרי תאונות ונגנב פעם אחת:-D

פורסם

בתור תושב ירושלים יש לי חברים ומשפחה שגרים באיזור השטחים(אפרת,נוקדים,צור הדסה) וכן, הנהיגה באיזור הזה היא פשוט שטח הפקר מוחלט, נוהגים הרבה מעל המהירות המותרת שמה כולם, משאיות עוקפות בירידות בקו הפרדה רצוף, מתפרצים לצמתים על ימין ועל שמאל, איפה שאין משטרה בשביל הנהגים האלה לא צריך חוקים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

1. תאונה רצינית

2. התגובות פה שמתייחסות לערבים פשוט מגעילות. רבאק, אי אפשר לראות תאונה ולא לדחוף את ההערות המעפנות האלה?

אני מכיר מספיק יהודים מטומטמים שעשו תאונות לא פחות מכובדות והרגו לא פחות אנשים.

חלאס כבר עם ההתנהגות סטייל אוהדי בית"ר

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
1. תאונה רצינית

2. התגובות פה שמתייחסות לערבים פשוט מגעילות. רבאק, אי אפשר לראות תאונה ולא לדחוף את ההערות המעפנות האלה?

אני מכיר מספיק יהודים מטומטמים שעשו תאונות לא פחות מכובדות והרגו לא פחות אנשים.

חלאס כבר עם ההתנהגות סטייל אוהדי בית"ר

חיפוש קליל יגלה לך שכל מקום בו מוזכרים ניתן להעלות ערבים בפורום, הם כמובן עולים בליווי הערות מהסוג שתראה כאן וגרועות יותר. מאידך אם תגיע למסקנה שמדובר בפורום גזעני במיוחד, יש לי חדשות טובות. מדובר בתופעה כוללת הקיימת בכלל הפורומים, שהם ראי לא רע לפרצוף של החברה הישראלית כיום.

פורסם

אני קורא את התגובות וישנה שאלה לגבי הסמלון של ה"רכב לא חמוש - לא לירות" של האיחוד האירופי

אחת התגובות המצחיקות

16. הסבר מקורי על המדבקה

(03/11/2009 20:49) אם מדבקה זו נמצאת על רכב של ערבים באיזור יש"ע, זה אומר:

יורה, ואינו נירה.

כלומר: לנו מותר לירות עליכם, לכם אסור לירות עלינו.....

Confidence In Motion

Guest ספורטמוטורי
פורסם
אני קורא את התגובות וישנה שאלה לגבי הסמלון של ה"רכב לא חמוש - לא לירות" של האיחוד האירופי

אחת התגובות המצחיקות

16. הסבר מקורי על המדבקה

(03/11/2009 20:49) אם מדבקה זו נמצאת על רכב של ערבים באיזור יש"ע, זה אומר:

יורה, ואינו נירה.

כלומר: לנו מותר לירות עליכם, לכם אסור לירות עלינו.....

אז אתה אומר אם ערבי אומר לך,אין לי נשק,אתה הורג אותו.

תעשה לי טובה,תפסיק לקשקש

פורסם

דבר ראשון - אני רשום מעלייך בהודעה, מיותר שתעתיק את דבריי

דבר שני - נשמה... קצת הבנת הנקרא ותיקוני תחביר...

ציטטתי תגובה שנרשמה שם, לא ציינתי שאני רשמתי אותה.

לא שדעותיי הימניות אמורות לשנות לך שום דבר, אני אלמד אותך משהו בקשר לאזרחות הישראלית - מגיע לי להתבטא בזכות חופש הביטוי (כמו שמאל כך יש גם ימין ולפעמים אף קיצוני)... זה פורום פתוח, אני משער שמותר לי להתבטא פה כל עוד זה לא עובר על החוקים.

לא נגרור את הויכוח לצדדים פוליטיים בסך הכל מדובר פה בתאונת דרכים של בני דודינו ולרדת לרמה שלך יהיה מיותר

ופניה למנהלים - אם זה עובר על חוקי הפורום אז אנא השעו אותי ואחפש לי מקום אחר להגיב בו כדי לא להפריע לאדון ספורטמוטורי

חבל שעל השטויות האלו בזבזתי את ההודעה ה100 שלי...

Confidence In Motion

• תוכן חדש...