Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה :wink:

חוץ מהפרש של ה-5 דולר ,יש הבדל בין השניים ?

יכולה להיות בעייה כלשהי אם הזמנתי מהקישור של אדי ?

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתה לחוץ איש יקר,

אנשים פה (בינם גם אני) העבירו הזמנות של 1600 דולר באיביי, מה זה 30 דולר

היתרון שיש לך ש-PAYPAL מאחוריך, מה שלא קורה 99.9 מהפעמים הקונה "צודק" בתלונות שמגיעות אליהם

פורסם

יש בזה משהו :-D גורל

עליך אני בונה בקשר לתוכנה ,יש מצב לעזרה בעיניין ?

עופר.י

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

מלבד העובדה שאני בחודשים האחרונים מאוד עמוס בעבודה

תמיד יש מצב לעזור בכל דבר

מצד שני יש פה את אופיר שהוא פחת חלוד ממני ויש לו הרבה זמן פנוי :)

פורסם

ואיך אני מוצא את אופיר ?

עופר.י

פורסם

תודה גורל :wink:

אני מקווה להגיע למפגש ביום שישי ,כדי להתרשם מה-CARPC שלך :-D

אם אני לא טועה ,אתה ההיתה הראשון בפורום שהתחיל עם ה-CARPC ?

עופר.י

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב - קצת חדשות ועדכונים

הUSB RADIO שלי שהזמנתי מUSB ברנדו הגיע.

נראה לי שזו היתה בחירה מאוד מאוד מושכלת ואני אסביר למה.

קודם כל הקליטה כרגע לא משהו בכלל - בלפטופ הקטן שעליו אני מריץ את המודל הטכני לכל הפרוייקט אני מצליח לקלוט טוב רק 102 FM וכשאני מחבר אותו למחשב השולחני דרך מעריך USB אני מצליח לקלוט כמעט את כל שאר התחנות אבל מה שקולטים טוב זה מה שמתחת ל90FM ומעל 100FM

אני לא מודאג מזה ואני באמת אסביר עוד מעט למה.

היום אני אנסה לראות איך קולטים ברכב, סה"כ אני נמצא בחדר שהוא חציו באדמה ויש כאן ה-מ-ו-ן מכשירי תקשורת...

אני לא מודאג כי המקלט הזה מגיע עם אנטנה חיצונית שאני יכול לפרק אם אני רוצה ולחבר אליה את האנטנה של הרכב ע"י בניית מתאם.

מעבר לזה יש שם גם בורג נוסף שהיום אני הולך לברר אם זה בורג שאפשר לחבר אליו הארכה או סיכוך - נראה לי שכן.

אני מתכוון לקחת חוט מאריך של אנטנה לרכב ולהפוך אותו לחיבור נקבה בשביל הכבל שמתחבר במקור לHU - לדעתי, זה יעשה את הטריק.

חיברתי את זה כבר לRR - עובד פיקס.

יאללה - אני אופטימי ולכן אזמין כבר בקרוב את המקלט GPS.

ספק כבר הזמנתי והוא בדרך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

M2 150 וואט

אני מתכוון לחבר דונגל USB רדיו ודונגל GPS ועכבר ומקלדת אלחוטיים.

ואולי דונגל BT

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן הוא יספיק בהחלט

הוא גם חסכוני בחשמל שזה תכונה מאוד חשובה למערכת חשמל סטנדרטית

אם לא היית מזמין היה לי M2 להביא לך במחיר זול קצת יותר (פרסמתי אותו גם ביד 2 בשביל חבר)

ופה בארץ זמין מיידית

פורסם

שונא להיות מבשר הבשורה הרעה אדי אבל אל תקפוץ מאושר מוקדם מדי

לקלוט בבית רדיו זה מאוד מאוד קל

גם עם הpcear והאנטנה הדלדלה שלו קלטתי קליטה מלאה אפילו ב99 fm ( וזה כשהבית שלי נטול קליטה פלאפונית + החדר שלי מלא ברכיבים אלקטרוניים )

תחכה לבדיקות כשהמחשב ירוץ באוטו :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר, וויברטורים, ורוקט פוקט לא מפריעים לקליטה, אז מלא מכשירים אלקטרונית לא הגדרה נכונה

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

אדי, אני תומך לצערי באופיר, אין זה אומר כלום לגבי הרכב, למרות שאני הגעתי לתוצאות סבירות + + עם רדיו שארק אצלי, זה לא אומר כלום. ואי אפשר להבטיח שזה יהיה בכל רכב כך

פורסם

האמת שכיביתי אותם בזמן הבדיקה ככה שהם לא נכללו בהגדרה של יוצרי השארה אלקטרו-מגנטית :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...