Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצפה לקליטה נקייה בכל הספקטרום ממש לא, אבל לדונגל הזה יש גישה מאוד קלה לאנטנה שלו ואפשר לעשות עליו את המניפולציות האלו בלי לשבור יותר מידי את הראש - מאמין שאוכל להסתדר איתו.

אני מצפה לקליטה ברמת האפשר להבין את מה שאומרים... זה רק בשביל האשה שהיא תוכל לשמוע קצת רדיו, שתי תחנות שיעבדו בצורה סבירה עד נורמלי זה כל מה שאני צריך - זה נראה לי בר השגה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהצלחה,

אני יכול להגיד לך שכל המניפולציות שעשיתי על הרדיו שארק לא עזרו בכלום

ברגע שמצאתי לאיפה לחבר את הארכה של האנטנה,

בצירוף עם מגבר FM חדש,

הגעתי למצב ש-88.0 91.0 100 102

קולטים טוב כמעט תמיד

והשארלפעמים יותר לפעמים פחות

פורסם

מצויין - איך ואיפה אני משיג מגבר FM שעובד על 12V ?

נ.ב - כמה חוטי USB רצוי למשוך לקדמת הרכב?

לפי מה שאני מבין אני אצטרך את החיבורים הבאים:

מסך - מתחבר בUSB עד כמה שידוע לי בנוסף לחיבור VGA

שליטה על הBIT 1

מקלדת+עכבר

GPS

רדיו

חיבור פנוי לצורב חיצוני (אפשרות לעבוד עם CD בכל זאת) או USB סטיק

BT

יש לי כרגע שישה חיבורים על הלוח ואני אצטרך לחבר ישירות ללוח כרטיס הרחבה או חיבורי הרחבה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כבר מזמין - למען האמת נראה לי שאני אזמין שניים כאלו :-P אולי שלושה בעצם - אחד לכל רכב + אבאלא

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש

למרות שלנימיקיפוד היתה חוויה לא חיובית עם זה,

שזה לא עזר לו

אצלי זה משפר את הקליטה בצורה משמעותית

פורסם

כרגע הזמנתי אחד ואני גם אסגור עד סוף השבוע הזמנה של מקלט GPS

Pioneer TS-X150

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל...

עשיתי נסיעת מבחן עם הלפטופ ביחד עם הדונגל.

הדונגל הזה קולט יפה מאוד, לא יודע על אילו בעיות קליטה אתם מדברים, חוץ מגלגל"ץ שהיא תחנה קצת יותר בעייתית אבל זה כמעט אותו הדבר גם ברכב עצמו.

סה"כ זה בדיוק מה שהאשה צריכה ולא יותר מזה - היא שומעת בווליום שאני לא מבין איך היא מצליחה להבין בו משהו בכלל אז אין מה לדאוג.

מעבר לזה האנטנה שלו נתפס ע"י בורג ואפשר להוציא אותה ובמקום זה להבריג כל דבר אחר כמו כבל אנטנה עם תיאום לאנטנה של הרכב וכו' וכו'.

זה עובד פצצה עם RR אפרופו.

מחר אני מזמין את הGPS

ובפברואר כנראה שאני אקנה מסך סוף סוף.

Pioneer TS-X150

פורסם

חכה למחשב עצמו

לא סתם אנחנו מדברים..

רוב הבעיות נוצרות מהusb של המחשב + הפרעות emi מהספק

תאמין לי אני יש לי ברנדו ואני אשמח לשמוע שאפשר לעבוד איתו כמו שצריך :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תראו - בתוך העבודה הצלחתי לקלוט כמו שצריך רק 102 ואולי טיפה 88

הUSB מחובר ללא שום הארכה לנוטבוק ואני מאמין שגם זה מייצר לא מעט רעשים עם ספק או עם סוללה.

בנסיעה המצב היה באופן משמעותי הרבה הרבה יותר טוב.

ואני מתכנן ליצור חיבור ישירות לאנטנה של הרכב - יהיה מגבר FM במידה ויהיה צורך ותהיה אפשרות לבחור או בין חיבור של הסיכוך לגוף הרכב או בין חיבור של הסיכוך למינוס של מאריך הUSB (קל יותר לחבר ככה).

אז ברגע האמת התוצאות ידברו - אני מקווה שאתם תטעו במקרה הזה אבל הנסיון הוא שלכם עם CARPC מעשי.

אבל לפי מה שאני רואה - יש אור ירוק מלא להמשך הפרוייקט הזה.

אז... יוצאים לדרך.

Pioneer TS-X150

פורסם

דווקא גלגל"צ אני קולט טוב + כמה תחנות שכמעט תמיד נשמעות סביר.

בעניין ה-USB, אני משכתי 4 קדימה + אחד קצר יותר עד לידית בלם היד. יש לי בד"כ 2\3 פנויים למקרה שאני צריך עכבר מקלדת וDOK. העדפתי להמנע מ-HUB.

חשוב חשוב!!!

המנע משימוש בכבלים ארוכים. כבל של 5 מטרים לא עבד טוב עם המסך. ההתקן לא זוהה כראוי ולכן גם לא עבד כראוי.

השתמש בכבלים של 3 מטרים. שווה לבדוק את הסט-אפ "על השולחן" לפני ההתקנה בכדי לוודא שהכל מחובר ועובד.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

חולק עליך :)

אני השתמשתי בכבלים איכותיים של 5 מטר

המסך עובד כבר שנתיים בלי בעיה

בסוף הכבל השני של ה5 מטר יש HUB, ועל הHUB הזה יושבים :

מקלט GPS, מקלט רדיו, ומקלט IR

פורסם

אני מתכוון להתקין כבלי USB מסוככים של VIVANCO אני חושב שזה יהיה מספיק טוב...

אופס שכחתי להזמין את הGPS - עמכם הסליחה, רץ להזמין :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

מסכים במאה אחוז

להתקין את כל המערכת בבית כלל הספק כח (אפשר להוציא 12 מיוצב פשוט מספק של מחשב, אצלי זה הספיק)

כלל הכבלים המקוריים וכו'

ככה שלמעשה כל העברה לרכב היא בגדר מיקום מחדש של מערכת שכבר עובדת

• תוכן חדש...