Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה השניה - המסך של הRR מקפיץ תזכורת.

בפורומים טוענים שזה אחת משתי בעיות, או שהגרסא של התוכנה לא מעודכנת - ושלי היא הגרסא האחרונה...

או שמשהו בתאריך של המחשב לא בסדר - וזה לא המצב לפי מה שאני רואה.

:-D

הודעת תזכורת על גרסה חדשה יותר קפצה גם אצלי. כוון התאריך לתאריך הנכון והאמיתי פתר זאת וההודעה נעלמה.

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צביקה - אצלי כיוונתי את התאריך וזה לא פתר את הבעיה - תגיד לי בדיוק באיזו צורה אתה רואה את התאריך אצלך ובאיזה פורמט

MM/DD/YY ?

גורל - כן, אופיר סיפק לי את הפאטצ' הזה הבעיה שבעבודה הוא נותן לי טיימאווט כשאני מכניס את האימייל - נראה לי שזה קשור לעובדה שאני נמצא בעבודה מאחורי שרת אקסצ'יינג' - אני אנסה בערב מהבית.

יש לי שתי כתובות דואר בניסו אוטומוטיב אבל אם אף אחת מהן זה לא הולך אז אני לא חושב שזה קשור לכתובת אימייל אלא לסביבת הרשת בעבודה.

אם אני לא אצליח אני אנסה אולי לבקש ממך או מאופיר להריץ את זה אצלכם עם הסריאלי של הכונן הקשיח של הCARPC שלי אבל עם האימייל שלכם - תצטרכו לשלוח לי רק את הקוד וההוראות...

בקבוק של בירה דבש עליי (HONEY DEW) למבצע השירות :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
צביקה - אצלי כיוונתי את התאריך וזה לא פתר את הבעיה - תגיד לי בדיוק באיזו צורה אתה רואה את התאריך אצלך ובאיזה פורמט

MM/DD/YY ?

היום למשל זה 01/18/10 :-D

פורסם

ככה זה גם אצלי... לא מבין את זה.

לא נורא בערב אני אנסה לעשות את הרישום מהבית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדכון -

יש כבר בלוסוליי פרוץ.

הורדתי מחדש את הRR מהאתר והתקנתי על ההתקנה הקיימת - כרגע הבעיה הסתדרה.

נראה שאני יכול להמשיך הלאה.

עכשיו רק שהמקלדת הארורה כבר תגיע ואחרי זה אני מזמין מסך...

Pioneer TS-X150

פורסם

הסבר פרט נמק :?

לאיזו בעייתיות אני אמור לצפות?

Pioneer TS-X150

פורסם

כלום

גורל ראה את זה עובד במפגש בחיבור מאולתר בתור נסיון ראשון בסקין שתומך בו מאוד חלקית

ומשם ישר הסיק שזה לא עובד כראוי

הוא לא מבין שזה לא כזה בלאגן..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

כרגע זה נראה שזה עובד

אני משתמש בסקין ELITE 1.6.6

התקנתי את הפלאגין .net mobile phone

התקנתי בלוסוליי גרסא 6 האחרונה נכון לעכשיו

הגדרתי בפלאגין את הMAC של הטלפון הסלולרי שלי

ונראה שכשמצלצלים אליי אני יכול לענות או לסרב.

כשאני מחייג מהמסך של הRR אני רואה שהטלפון מחייג ומוציא שיחה.

כרגע האוזניות שלי מחוברות ליציאה של הרמקולים הרגילים וכשאני עונה לשיחה אני שומע יפה מאוד את מי שמדבר אליי.

הבעיה כרגע היא שעוד לא ניסיתי להגדיר את הדיבור - כלומר אני יודע שכרגע כשאני מדבר דרך הטלפון לא שומעים אותי בצד השני אבל עוד לא חיברתי מיקרופון ראוי לכניסה של המיקרופון של הCARPC ולא הגדרתי כלום עדיין.

אני מתאר לעצמי שזה או לכוון את המיקרופון כמו שצריך או אולי אם יש אפשרות להגדיר שאני אשתמש במיקרופון של הסלולרי עצמו - גם טוב...

בכל מקרה אני מתכנן לעשות את זה ככה שהשמע של הטלפון יצא דרך המערכת אבל הכניסה של האודיו של הטלפון תהיה דרך המיקרופון של המחשב.

כרגע - אני לא מגדיר פס-ט'רו ליציאה האופטית כי אני רוצה לשלוט בווליום דרך המחשב ולא דרך הDRC.

אני מתכוון להשתמש במיקרופון שיש לי כרגע במחשב הביתי - הוא מספיק רגיש ויש לו חוט מאוד ארוך.

בקיצור אני מקווה שבאמת הפעם ילך חלק - אבל כמו באומנות, אין דבר כזה שאין דבר כזה

וכמו במחשבים גם כמו חוק מרפי למעבדות:

אם עשית ניסוי במעבדה ולאחר כל השלבים הניסוי הצליח, עשית טעות באחד השלבים... :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

במפגש הייתה לי בעייה עם הסקין בelite

משום מה לא הצלחתי לחייג או כלום

את הדיבור ביצענו דרך הפלאפון והשמע דרך הרמקולים מול צביקה

וכנראה כשהוא התקרב יותר מדי לרכב היה מן קול רובוטי

אחת הבעיות העיקריות בעסק הזה הן echo

אם המיקרופון שיש לך רגיש אז זה מאוד בעייתי

כל דבר שהבחור יגיד המיקרופון יקלוט והוא ישמע את עצמו פעמיים

ביטול הד תוכנתי מאוד קשה לביצוע

יש מיקרופונים עם מערכות לביטול echo , אבל מכיוון שעדיין לא יצא לי להתנסות יותר מדי בזה ( יש לי דברים שאני רוצה לעבוד עליהם לפני ) אז אין לי חוות דעת על זה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

כן - ההד זה מה שבאמת מהווה מכשול הגיוני מבחינתי

העניין הוא שאני לא זוכר שהצליחו לשמוע אותי דרך המיקרופון של הטלפון אבל אני צריך לעשות עוד בדיקות...

לחייג, לענות, לסיים שיחה - הכל עובד

למשוך מספרים מספר הטלפונים - לא עובד - אבל אני זוכר שזו המוגבלות של הELITE - קראתי על זה איפשהו בMP3CAR...

פשוט נאמר שזה לא ביגדיל כי גם ככה זה לא משהו שהיה מתוכנן באופציות הראשוניות שלי... אם זה יעבוד זה יהיה סבבה.

ונראה לי שיש מצב שזה יעבוד בסוף.

פולני, אבל אופטימי :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

למשוך ספר טלפונים וsms זה מגבלות של הbluesoliel לא של הelite ( אלא אם משהו השתנה מהפעם האחרונה שבדקתי )

בנוסף יש פלאפונים שאפשר לראות מצב סוללה וקליטה ויש כאלה שלא וכו'

יאללה אולי תתן לי פוש לסגור את הפינה הזאת אצלי גם :)

פורסם

קודם כל שזה יעבוד - מתישהו בזמן הקרוב גם כנראה יחליפו לנו את הסלולריים ולא תהיה לי דיבורית יותר.

יהיה לי אייפון אמנם - אבל אני לא יודע איך אייפון מגיב לכל נושא הCARPC... מנוקיה אני מצפה שיעבוד... אבל IPHONE - לא יודע, לא מכיר...

קצת לא ברור לי איך לא סגרת אצלך את הפינה הזאת אם אתה יודע איך לגרום לזה לעבוד... :)

Pioneer TS-X150

פורסם

עם האייפון נראה לי שאפשר להתממשק רק עם כבל דאטא

או פשוט ליצור דיבורית עם המחשב ( אבל אז אין לך את כל השליטה והשטויות , רק דיבור )

אממ האמת? אין לי פשוט עם מי לבדוק את זה , וחשק לצאת לאוטו בימים הגשומים האלה

בפעם הראשונה שבדקתי את זה לקחתי 2 פלאפונים ודיברתי עם עצמי אבל היה לי את הקול הרובוטי

חשבתי שזה בעייה בהגדרות אבל במפגש הבנתי שזה פשוט קשור למרחק הדיבור כנראה

• תוכן חדש...