Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר תאונה נורא מצערת (שלא באשמתי) לפני כחודשיים,תוצאותיה - הורדת הפונטו ספייס 03 שלנו מהכביש.

כעת הגיע הזמן להתחיל לחפש רכב חדש,הנטייה היא לחזור לפונטו מפני שנורא נהנתי ממנה בצריכת דלק ובנוחות (אומנם קטנה אבל יחסית גבוה ומספקת מבחינת המרחב הפנימי) בנוסף לזה מראה נורא צעיר.

הפחד שלי הוא מחלת הגיר שלהן,בפונטו הקודמת שלי נאלצתי להוציא הוצאה לא קטנה על החלפת גיר כשהלך לי ככה סתם ביום מן הימים (היינו מספיק טיפשים לא לעשות בדיקה).

למרות הרצון לחזור לפונטו אני פתוח להצעות חדשות,ומאוד אשמח לשמוע מה האופציות שעומדות בפני בתקציב של 15-17K

כאמור הדרישות הן מאוד בסיסיות,ראשית שצריכת הדלק תהיה חסכונית (כדוגמת הפונטו ספייס הקודמת שלי),גיר ידני,אחזקה זולה וכמובן אמינות.

אשמח לשמוע את עצתכם..

תודה מראש

פורסם

פונטו ספייס :-o

לא סתם... תבדוק\י פורד פיאסטה 2000-2001. גם רכב מאוד חמוד.. פחות מאובזר אבל לא פחות טוב ואמין. תאמת נמכרת קצת יותר יקר. ויש בעיה למצוא אחת שמורה. (ממש קשה!).

פורסם

תריץ חיפוש!!!

יש מיליון שרשורים על רכבים בתקציב הזה!

אם יש לך דרישות ספציפיות לך משהו ספציפי שאתה מחפש, פרט ונוכל לעזור!

בהצלחה.

צח.

פורסם
פונטו ספייס :-o

לא סתם... תבדוק\י פורד פיאסטה 2000-2001. גם רכב מאוד חמוד.. פחות מאובזר אבל לא פחות טוב ואמין. תאמת נמכרת קצת יותר יקר. ויש בעיה למצוא אחת שמורה. (ממש קשה!).

גם אני ממליץ על הפיאסטה , ובאמת הרבה פיאסטות שתעבור זכו להזחה ותוכל לנסן ע"י טלפון אחד והשאלה של האם יש ספר טיפולים

המקסימום זה שתיפגשו ותבזבז זמן ונסיעות ותתוודע להוכיח שהבעלים שכח את הספר טיפולים בבית ( מה שכאמור תזכיר לו לפני שתיפגשו )

• תוכן חדש...