Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס ידנית 1:16 מחוץ לעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואוו, אני כל כך מקנא באוטו שלך שאני הפכתי ירוק עכשיו!

אצלי הרכב עושה 1:17 משולב עם מזגן, ולי יש רכב ענק ומפנק,מוגדש,נוח, ואפילו מהיר.

והכי טוב, אני משלם על ליטר סולר 4.99.

ואני לא אדבר עכשיו על מקרה בו תתרחש תאונה..

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

גר במוסך? רק בגלל שהנהג הישראלי הממוצע מטפל ברכב שלו רק כשהוא שם לב שהוא לא מניע בבוקר וכשהוא שם גז האגזוז נשאר בחניה יצא לצרפתיות שם של מכוניות לא אמינות.

נכון סליחה באמת שפיג'ו לא יוצרים טנקי אברהמס (ושוב סליחה עמכם על ההקבלות מעולם המשוריינים) יפניים כמו הסובארו די אל. אבל אם הייתה פה טיפה הבנה בסיסית שברכב כמו בכל מכונה אחרת (הרי את הנשק שימנת כדי שירה בצבא לא?) צריך לטפל, ובאופן קבוע, לצרפתיות לא היה יוצא מוניטין שכזה. שאגב לא נכון בכל מקרה (205 מישהו?)

ועדיין הגטס מיוצרת בקוריאה D=

פורסם
נתון מדהים - ימותו הקנאים!

מנוע מודל 2005 כנראה כמו הראשון של 2003.

אמינות-זריזות-חסכוניות.

קיבלתם מכונית מדהימה!!!

אתה מכיר את הסרט "הנסיכה הקסומה"? ויזיני כל הזמן חוזר על אותה מילה:

"Inconcievable!!"

(ואם נהיה רציניים-לדעתי הבדיקה שלך לא מדוייקת, מניסיון אישי עם גטס 2006).

-

פורסם
:roflmao:מרק 10: אולי נסעת על אופנוע 50 סמ"ק....

lmfao123 : אכן נגמ"ש אבל לפחות אני לא גר במוסך כמוך(פג"ו)...:smilecolr

aviady1 : הפיאט שלך נכנסת פעם ב 14 יום למוסך... לעומת זאת היונדאי שלי פעם ב 14 חודש...

יום טוב לכולכם ,תהנו!

מעניין שכולם גרים במוסך או מבקרים שם כל שבועיים.

אגב - צריכת הדלק שלך סבירה ותו לא.

פורסם

יונדאי לא מתקלקל? נזרום יחד איתך, יונדאי לא מתקלקל.

אבל גם לרכב שהוא סופרמן יש הוצאות קבועות: טסט/צמיגים/טפ"שים/ברקסים/מצבר/ביטוחים ועוד כל מיני קשקושים.

ו...כמעט שכחתי-גם דלק.

-

פורסם

אחי זה לא הדלק זה הגטס ..

אני מעדיף לשלם דלק ביטוח וטסט על האוטו שלי ולא להחליף אותו בגטס ליסינג דלק חינם

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

1/16 זה נתון הגיוני לגטס ידני מחוץ לעיר אם אתה נוסע בעדינות עם הדוושת גז ולא עובר את ה-100 ואפילו משייט על 90 בלי מזגן.

הגטס שלי אוטומטית עושה מחוץ לעיר כשנוהגים עליה בעדינות 1/15 בלי מזגן.

בצורת נהיגה מקבילה בסיריון יאריס פונטו ספייס אתה עושה בלי בעיה 1/20 . אבל המחיר שצריך לשלם זו הבעיה. על יאריס וסיריון לאותו מודל תוסיף 15000 והפונטו ספייס את מה שתחסוך בדלק תשלם עם ריבית למוסך.

• תוכן חדש...