Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית סחיבה ברכב , פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

ברשותי 306 1.4 XN

נכון לשעה האחרונה הרכב שלי מקרטע ולא מתחשק לו כל כך לעלות בסל"ד, הרכב נכבה לי גם כמה פעמים.

כשהרכב בניוטרל הסל"ד מטייל מעלה ומטה. ברגע שאני משלב להילוך ראשון ומנסה להתחיל נסיעה, נשמע קול פיצוץ והרכב נכבה.

אשמח לעזרה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

בקשר לפיצוץ, תבדוק, רוב הסיכויים שזה פלאגים\חוטי הצתה ותנקה מנוע צעדים, ותחזור לכאן להמשך בעיות.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

מנוע צעדים אמור לשבת על המצערת, אבל תתחיל בחוטי הצתה, ופלאגים, הפיצוצים זה מזה כמעט בטוח, אבל שוב, אם זה משהו שאתה לא מבין , עדיף לא להתעסק, תכנס למוסך חצי דקה יפתרו לך את זה

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

עידכון:

אז ככה החשמלאי היה אצלי.

מסתבר שאתמול כשהתקנו את הלוח שעונים המקורי של 306 XSI , בXN שלי.

אחד הדיודות כנראה שנתנה השראה יותר מידי גבוהה, או שנשרפה.

ביטלנו את הלוח השעונים, ועכשיו המנוע עובד עגול כמו קודם.

החשמלאי אמר שהוא יביא לי דיודות חדשות שנרכיב ונבדוק, ובמידה וזה לא הדיודות אז זה הלוח.

אשמח לעצות מכם....

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...