Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח על פנסי ערפל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסתבר שלא אבל אם הוא היה מכבה הוא מקבל גם דו"ח לדעתי.

חוץ מזה שהוא יכל לפרש את זה כסע באדום סע כבר.

הרי שוטר מאחוריך וזו הוראה משוטר לא?

אסור לעבור באדום אם זה הוראה משוטר.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

שוטר מבטל תמרור לא?

ראיתי משפט על מקרה כזה ששוטר ציפצץ לרכב והנהג נסע ואז הוא קיבל דו"ח על כך,

השופטת בשלבי זיכוי של הבחור

פורסם

לכל מי שישר משמיץ ויוצא כנגד, אז אתמול באמת היה באזורים מסויימים ערפל, שהצריך הדלקה של פנסי ערפל.

אני חזרתי מירושלים לת"א ב 443, והיה ערפל רציני.

ואני בטח לא מהמתלהבים שמדליקים פנסי ערפל בכל הזדמנות.

אני חושב שאפשר לספור על יד אחת את הפעמים בהן הדלקתי אותם.

לגבי חבר שלך, תלוי אם באמת היה ערפל, או לא.

זה שכתוב שלא ירד גשם או שלג, לא אומר שלא היה ערפל.

בגדול, זו מילה שלו כנגד השוטרים.

אם יש לו כוח ועצבים, שילך להשפט, אם לא, שישלם, יתבאס, וישתוק... :wink:

פורסם
זה מתייחס לקטגוריה של 1.

ומה שאתה כותב זה נכון, הרבה אנשים לא יודעים בכלל מה זה פנסי ערפל, איפה הכפתור שלהם, ואין להם מושג שהפנסים האלה דולקים אצלהם !

לא מאמין לזה בגרוש.

אין מצב שמישהו מדליק אורות ערפל 'בטעות'. לא ברכב שבו המתג הוא על ידית (צרפתיות) לא ברכב שיש בו כפתור אורות סיבובי (גרמניות) ולא ברכב שיש בו לחצן לאורות ערפל.

זה לא סביר לסובב את הטבעת שעל הידית הצרפתית 'בטעות' תוך כדי הדלקת אורות או תוך כדי משהו אחר. זה גם לא סביר למשוך החוצה 'בטעות' את הכפתור הגרמני וזה בטח לא סביר ללחוץ 'בטעות' על לחצן.

גם אם יכול להיות שלחלק זה קורה בטעות, מעשית הסיכוי לפגוש אורות ערפל דולקים בכביש גבוה בהרבה מהסתברות הטעות הזו.

אנשים שעושים את זה יודעים טוב מאוד מה הם עושים, ורובם רוצים 'פוזה'. האמת, שאורות קדמיים (בעיקר מקוריים, לא התקנות מכפר כנא) מעולם לא סינוורו אותי. אבל הדבר המעצבן באמת זה אנשים שמדליקים אור ערפל אחורי, ואתה נוסע אחריהם בלילה ומסתנוור. פעם הייתי מעיר לאנשים. את חלקם זה לא עניין בכלל. היום נשברתי ואני פשוט עוקף או תופס מרחק.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

יותר מעצבן אותי המכוניות ,רובן ישנות שהכיוון אורות שלהם מכוון לשמיים ובגלל זה אתה חוטף כזה סינוור רצחני ושאתה מרים לו אורות כי אתה חושב שהוא בגבוה הוא מרים חזרה

ובכלל מוציא לך את העין ועוד לא מבין מה אתה רוצה מהחיים שלו.

אולי הכל בגלל מכוני הטסטים השונים?

פורסם
יותר מעצבן אותי המכוניות ,רובן ישנות שהכיוון אורות שלהם מכוון לשמיים ובגלל זה אתה חוטף כזה סינוור רצחני ושאתה מרים לו אורות כי אתה חושב שהוא בגבוה הוא מרים חזרה

ובכלל מוציא לך את העין ועוד לא מבין מה אתה רוצה מהחיים שלו.

אולי הכל בגלל מכוני הטסטים השונים?

א. לי כל העולם היה מהבהב שאני מסנוור גם אחרי כיוון אורות ( ועוד הסברתי למכונאי שכולם מהבהבים לי), לא יודע למה הצרפתיות האלה גם כשאתה מוריד את האורות עד למטה הם עדיין מכוונים לשמיים :roll:

ב. לפנסי הערפל לא היה מחוון שיזכיר שהם דולקים - רק אם גם האחורי היה דולק אפשר לדעת.. אבל זה נכון, מה שנאמר כאן, בכל מקרה ידעתי מצויין מתי הם דולקים ומתי לא.

בקיצור לא בכל המכוניות יש מחוונים - אז אם נתקלתם במישהו עם פנסי ערפל עובדים שלא מבין מה לעזאזל אתם רוצים מהחיים שלו - תנסו בסבלנות להסביר לו ברמזור או משהו כי הבהוב ע"י אורות יכול לסמן אלף ואחד דברים..

הכי חשוב זה, כשיש באמת ערפל - אל תשכחו את המטרה של הפנסים - להראות את הפס הצהוב כדי שתוכלו לנסוע בעקבותיו.

La Bellezza Non Basta

פורסם

אגב, יש לנו תכונה מסויימת להסתכל על אורות מסנוורים תוך כדי נסיעה..

נסו לעבוד על עצמכם שבכל מצב - תסתכלו על הדרך עצמה ולא על הנתיב הנגדי.

זה קצת לא טבעי אבל זה יעיל.

הרבה יותר מעצבן , זה פנס ערפל אחורי שדולק לשווא...

La Bellezza Non Basta

פורסם

אתה צודק, בהמון מקרים אני חושב שמסמנים לי עם אורות גבוהים (למרות שלא מהבהבים לי !), ואני מוצא את עצמי מסתכל במראה האחורית כל הזמן במקום על הכביש.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...