Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ההתחייבות להוט נגמרת החודש.

כבר חשבתי להמשיך עם עסקת הטריפל לסוטדנטים שכוללת אינטרנט(תשתית)+ממיר וחבילת ערוצים+קו טלפון.

העסקה דורשת התחייבות לעוד שנה מהיום ומחיר של כ- 270 ש"ח לחודש על הכל.

לזה מתווסף העלות של הספק 012 שהיא כ-30 לחודש.

עכשיו, אחרי חושבים, אני בכלל חושב שלא לחדש את התתחייבות ולוותר על הממירים.

זה יחסוך לי זמן פנוי, יהיה הגיוני לאור העובדה שהערוצים גם ככה ריקים מתוכן ומיותרים ובכלל אני רואה לרוב ערוצי 2 או 10 ויש לי מנוי לבלוקבאסטר.

את משחקי הכדורגל אני אראה אצל חברים שלא מוותרים גם ככה על ערוצי הספורט.

מה שכן, אני חייב אינטרנט, ובגלל הדרישה של בת הזוג גם קו נייח ביתי (לך תבין נשים).

האם יש כאן מישהו שהיה במקרה דומה ובדק עלויות של בזק לאינטרנט+קו ביתי לעומת זה של הוט?

האם יש ספקים חדשים ששווים בדיקה? כמו אורנג' למשל שמספקים למיטב הבנתי את שני הדברים?

כל מידע (תשתית+ספק) יתקבל בברכה.

תודה.

פורסם

למיטב הבנתי אורנג' אינם מספקים תשתית.

בנוגע לתשתית - בזק הם בעלי מחירים די קבועים.

וספק - פשוט תעשה סקר שוק ולך על אחד מהגדולים, רובם בסדר גמור. אתה יכול להוציא מחירים מדהימים עם מעט מאוד מיקוח.

פורסם

התשתית הטובה ביותר-בזק. ואני ללא שום אינטרס מתקין לשעבר של הוט שעבר להיות טכנאי שירות בYES וכרגע חי בטורונטו :)

הספק הטוב ביותר 014 בזק בינלאומי.

הסבר:

בבזק פחות תקלות מהכבלים מכיוון שזה עובד בשיטה אחרת, הבעיה שצריך שיהיה קו טלפון בבית של בזק.

בבזק בינלאומי לא מגבילים ולא חוסמים פורטים לעומת אחרים שכן וטוענים שלא, בנוסף מבחינת רוחב פס הם מובילים ויש להם רוחב פס של 35 ג'גה לעומת 15 בערך של האחרים למרות כל האיחודים שלהם, אתה מקבל כל חודש בחשבונית כמה התחייבות נשאר לך.

לאורנג' ישנה תשתית אך דעתי האישית כבר עדיף להשאר בהוט.

בכסף שאתה חוסך על הממירים תקנה נגן BLUֹ-RAY :)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הסבר:

בבזק פחות תקלות מהכבלים מכיוון שזה עובד בשיטה אחרת, הבעיה שצריך שיהיה קו טלפון בבית של בזק.

שטויות. אין קשר בין כמות תקלות לבין שיטת עבודה.

בבזק בינלאומי לא מגבילים ולא חוסמים פורטים לעומת אחרים שכן וטוענים שלא,

מעניין איזה פורטים חוסמים לך?

בנוסף מבחינת רוחב פס הם מובילים ויש להם רוחב פס של 35 ג'גה לעומת 15 בערך של האחרים למרות כל האיחודים שלהם

אני מעדיף ספק אם 2 קווים של 15 על ספק אם קו אחד של 35.

קצב הורדה זה נתון יפה אבל חשוב גם מהירות גישה אם אני צריך לחקות 10 שניות בשביל לעלות עמוד במהירות של שנייה

אז לא תודה, אני נשאר אם מהירות גישה של שניה ושלוש שניות בשביל לעלות עמוד.

אודי A4

דימה.

פורסם

אורנג' כן מספקים תשתית, על גבי הרשת הסלולרית שלהם.

אני לא יודע לגבי מחירים עדכניים, אבל לפחות לגבי ספק האינטרנט הזולים ביותר כרגע הם אקספון 018. בזק בינלאומי גם בסדר אבל הם לא מה שהיו פעם וכל סיפורי הקווים של 35 מגה, 15 מגה וכו' פשוט לא רלוונטים למשתמש הביתי שנתקע בשעות הערב עם הורדות איטיות וזמני תגובה איטיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אורנג' לא מספקים תשתית למעט גלישה סלולרית שהיא יקרה מאוד לעומת תשתית רגילה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אורנג' כן מספקים תשתית, על גבי הרשת הסלולרית שלהם.

אני לא יודע לגבי מחירים עדכניים, אבל לפחות לגבי ספק האינטרנט הזולים ביותר כרגע הם אקספון 018. בזק בינלאומי גם בסדר אבל הם לא מה שהיו פעם וכל סיפורי הקווים של 35 מגה, 15 מגה וכו' פשוט לא רלוונטים למשתמש הביתי שנתקע בשעות הערב עם הורדות איטיות וזמני תגובה איטיים.

ממש לא

אני כיום בנטוויז'ן ומשלם 54שקל ל5מגה ADSL.

אחותי ב012 גם על 5מגה ADSL ומשלמת 45שקל.

שנינו עם התחייבות לשנה אומנם אבל זה לא מפריע כל עוד השירות תקין.

חוצמזה שאקספון חדשים,ולהם יש את הכי פחות קווים משאר הספקים,בגלל שהם ספקית קטנה (אני זוכר כתבה כלשהי בYNET שכשהם התחילו היו להם 2 קווי 100מגהביט לכלל הלקוחות,הן עסקי הן ביתי)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אחותי ב012 גם על 5מגה ADSL ומשלמת 45שקל.

שנינו עם התחייבות לשנה אומנם אבל זה לא מפריע כל עוד השירות תקין.

מאיפה משיגים את המחירים האלו?

אני לא משתמש כבד בעניין ההורדות (אם כי אולי עכשיו שאני מתנתק מהוט יש לי סיבה להתחיל להוריד דברים) ואני לא מבין בענייני הפסים והרוחב (טוב, מבין קצת, אבל לא לפרטים)

תודה על התגובות.

מישהו יודע אם אחרי הניתוק מהוט מותר לי לקלוט ערוץ 2 ו-10 מהכבל RF מבלי שהוט יגידו שאני פיראטי? או שצריך את הממיר החדש הזה שקונים חד פעמי?

כי שמעתי ממישהו שהוט מחוייבים להשאיר את התשתית ואני לא חייב להם כלום אחרי ההתהנתקות (נשמע לי בולשיט).

פורסם

אין מה להשיג,אולי מעט להתמקח אבל זה הכל.

פשוט מראים להם שהמתחרים נותנים מחירים כאלה,ולאחר מכן הם מורידים בהתאם :)

סמוך עליהם שהם מרוויחים גם אם המחיר ברצפה לדעתך ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בזק בנלאומי הציעו לי X סכום לחודש על החבילה שלי. אמרתי להם שאקספון נותנים לי בחצי המחיר ממה שהם מבקשים ולכן אני מעוניין לעזוב.

באותו הרגע הם הנתנו הצעה זולה בכמה אגורות מאקספון ובזה נגמר הסיפור. לא משנה שאקספון חדשים בשוק, עצם זה שיש לי אפשרות אמיתית לעבור מהם בזול יותר, זאת סיבה טובה בשבילם להוריד לי במחיר כי הם יודעים שיש לי אופציה זולה יותר שאני יכול לעבור אליה.

עם בזק אין מה להוריד, הם משאירים את המחירים שלהם בשמיים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אורנג' לא מספקים תשתית למעט גלישה סלולרית שהיא יקרה מאוד לעומת תשתית רגילה.

לפי מה שראיתי בפרסומים של אורנג' לא מזמן, ההבדל במחירים כבר לא גדול כל כך.

נכון, לגלישה סלולרית יש כמה חסרונות אבל יש לה גם יתרון אדיר לבעלי מחשבים ניידים.

ממש לא

חוצמזה שאקספון חדשים,ולהם יש את הכי פחות קווים משאר הספקים,בגלל שהם ספקית קטנה (אני זוכר כתבה כלשהי בYNET שכשהם התחילו היו להם 2 קווי 100מגהביט לכלל הלקוחות,הן עסקי הן ביתי)

אני לא יודע איך הגעת למחירים כאלו, אני מאמין שכלקוח חדש שמתקשר לנטויז'ן לא תצליח להוציא כזה מחיר. אולי דרך נציג שימור לקוחות אגרסיבי במיוחד.

לגבי אקספון - יש לי מנוי שם מזה כחצי שנה, 0 בעיות. זה הרבה יותר טוב ממה שאני יכול לספר על נטויז'ן, 012 או בזק בין-לאומי באותו פרק זמן.

אני לא יודע מה רוחב הפס שלהם, אבל מהירות ההורדה טובה ואין בעיות.

מישהו יודע אם אחרי הניתוק מהוט מותר לי לקלוט ערוץ 2 ו-10 מהכבל RF מבלי שהוט יגידו שאני פיראטי? או שצריך את הממיר החדש הזה שקונים חד פעמי?

כי שמעתי ממישהו שהוט מחוייבים להשאיר את התשתית ואני לא חייב להם כלום אחרי ההתהנתקות (נשמע לי בולשיט).

אסור לך לקלוט מהכבל שלהם ברגע שהפסקת לשלם דמי מנוי. את התשתית בדירה שלך הם משאירים, הם פשוט מנתקים (תיאורטית) אותך מארון הסעף שלהם. לפעמים הנציגים שלהם מגיעים לבדיקה בדירות שכביכול נותקו מהכבלים ובודקים אם יש בדירה מקלט טלוויזיה שמחובר פירטית. זה לא ממש חוקי מצידם אבל מסתבר שזה עובד להם ולא מעט אנשים נפלו בפח הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...