Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתכלס, אתה לא חייב להכניס אותם לדירה ומבחוץ הם לא יכולים לדעת בוודאות אם אתה מחובר פירטית או לא. אני מכיר לא מעט אנשים שקולטים ככה כבלים במשך שנים. עכשיו תחליט אתה כמה אתה מכבד את החוק וכמה מתאים לך לשלם בעבור הממיר הדיגיטלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מאיפה משיגים את המחירים האלו?

אני לא משתמש כבד בעניין ההורדות (אם כי אולי עכשיו שאני מתנתק מהוט יש לי סיבה להתחיל להוריד דברים) ואני לא מבין בענייני הפסים והרוחב (טוב, מבין קצת, אבל לא לפרטים)

תודה על התגובות.

מישהו יודע אם אחרי הניתוק מהוט מותר לי לקלוט ערוץ 2 ו-10 מהכבל RF מבלי שהוט יגידו שאני פיראטי? או שצריך את הממיר החדש הזה שקונים חד פעמי?

כי שמעתי ממישהו שהוט מחוייבים להשאיר את התשתית ואני לא חייב להם כלום אחרי ההתהנתקות (נשמע לי בולשיט).

מה שצביקה פיק אמר ממש לא מדוייק. (שלא נאמר - שגוי)

כשאתה מתנתק מהוט הם מגיעים ושמים לך פילטר על הכבל המזין את הדירה, ושמאפשר לך לקלוט רק את הערוצים 10,1,2 ערוץ הכנסת וערוץ 33 וזה כי חלק מתחייבותם בזיכיון הוא לחבר אותך חזרה לאנטנה של הבניין כדי שתוכל לקלוט את הערוצים מהאוויר כמו שהיה לפניהם.

מכיוון שיותר נוח להם לשים לך פילטר , אז הם סוגרים את הפינה ככה ואתה יכול להשתמש חוקית בהוט לקליטת הערוצים הללו.

תכלס אותך זה דופק כי אם אתה רוצה לרכוש ממיר ולחבר אותו לאנטנה חיצונית, התשתית של הבניין לא תהיה זמינה עבורך.

בנוגע לתשתית - אך ורק בזק. איכות, יציבות, מהירות. התשתית הסלולרית מושפעת מגורמים רבים והמהירות שם לא יציבה.

בנוגע לספק - אני כבר חצי שנה באקספון 018, נתתי להם צ'אנס ואני רוצה לומר שאני מאוד מאוד מרוצה ממהירויות הגלישה וההורדה שתמיד , אבל תמיד הן מעל מה שמחוייב בתקן (אני על 2.5MB מהירות).

משלם משהו כמו 66 לבזק ו33 לאקספון (ללא התחייבות, עם התחייבות זה עולה 29) פלוס 25 שקל לקו קל של בזק.

ההבדל מול הוט הוא ה25 שקל דמי אחזקת קו. אני מוכן לשלם את הסכום הזה כדי לא להיות בקשרים עם חבורת הנחשים הזאת והתשתית הגרועה שלהם.

נ.ב. המחיר שקיבלת לחבילת הטריפל גבוה מאוד לדעתי. אפשר בפחות. בתחילת השנה הם מציעים הצעות טובות לסטודנטים ,ביריד פתיחת השנה באוני' ת"א למשל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לנטויז'ן היה לפני חודשיים מבצע של חבילה (BUNDLE) תשתית(בזק) + ספק עבור מהירות 4MBit ב 99 שח לחודש למשך שנה, שזה תכל'ס משתלם יותר מהחבילה שהציע אייל - אפילו אם אתה לא גולש "כבד" והמהירות לא קריטית עבורך. החבילה הזו הוצעה עוד תקופה קצרה לפניי כן למי שעובר דירה והם החלו להציע אותה גם במחלקת שימור לקוחות.

מניסיון שיש לי כבר מספר שנים עם נטויז'ן (וקודם לכן עם בזק בינלאומי) בחיבור ADSL, מעולם לא היו לי בעיות איתן.

לחבילה הנ"ל התחברתי לפני כחודשיים (וגם כמה ממכריי) וכולם (SO FAR) מרוצים מאוד.

בעניין הניתוק של HOT והפילטר - לא ידוע לי על כזה דבר. אצלנו הם פשוט מנתקים את הכבל מהארון שלהם ונגמר הסיפור, בלי פילטר ובלי שאר ירקות. חבר-קולגה שגר לא רחוק ממני (בבית פרטי) התנתק באותו יום יחד איתי והטכנאי שהתקשר אליו הפחיד אותו שהוא לא יקלוט שום דבר (אפילו לא ערוץ 2 או 10) אם מנתקים אותו, כך שהתאוריה של הפילטר לא ממש נכונה או תקפה לכל המקרים (מה גם שאין להם אינטרס לעשות את זה, מי אמר שקלטת קודם ערוץ 2 או 10 מהאנטנה של הבניין ? זאת בעיה שלך ואם הם יתחילו לספק מספר ערוצים בסיסיים כולם יקפצו על המציאה ויתנתקו)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אייל, עברתי מספיק דירות בחיי והמקרים בהם התקינו פילטר נדירים מאוד. ברוב המקרים הטכנאים לא טורחים אפילו להגיע לארון כדי לנתק את הכבל ומסתפקים באיסוף של הממירים מהדירה. בשורה התחתונה אם לא התקינו לך פילטר ואתה צופה בערוצי הכבלים אתה גונב מהכבלים. כולם יודעים את זה, כולל הכבלים, והם מנצלים את הפירצה ומנסים להכריח פיראטים לשלם.

לגבי חיבור לאנטנה מרכזית. חפרתי קצת באינטרנט ומצאתי את הוראות החוק המדויקת:

סעיף 42.2.7 לרישיון הכללי של שידורי הכבלים:

. לבקשת מנוי, יהא בעל הרשיון אחראי לחיבור המנוי מחדש לתורן מרכזי אם היה המנוי

מחובר אליו קודם לחיבורו לשידורי בעל הרשיון, למעט אם הניתוק בוצע בעקבות הפרת

הסכם המנוי בידי המנוי, ולמעט אם הוכיח בעל הרשיון להנחת דעתו של המנהל כי

קיימת מניעה של ממש לחיבור מחדש כאמור. בעל הרשיון לא יהא אחראי לטיב האות

שיתקבל במקלט הטלויזיה כתוצאה מתפקוד לקוי של התורן. בפסקה זו, "תורן מרכזי" -

כמשמעותו בחוק הרשויות המקומיות (תרנים לאנטנות טלוויזיה ורדיו), התשל"ו 1975-

שתי המילים הראשונות בסעיף זה מבהירות היטב שהכבלים מחויבים לחבר אותך לתורן המרכזי רק אם ביקשת חיבור מחדש לאחר הניתוק מהכבלים ורק אם קיים תורן מרכזי. לדעתי מספר הבניינים בהם עדיין קיימת אנטנה מרכזית תקינה קטן עד כדי זניח, במיוחד לאחר שבשנים האחרונות לא היה בהם שום שימוש. במילא הרי בבניינים ישנים יחסית לא היתה אנטנה מרכזית ובניינים חדשים כבר לא התקינו אנטנה כזאת. אתה כנראה צודק בתאוריה, בפועל מדובר בסעיף שכנראה לא רלוונטי לרוב האוכלוסייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לאחד שמתנתק מהוט

קודם נראה אותך מצליח להתנתק מהוט, אח"כ תחפש ספק אחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שטויות. אין קשר בין כמות תקלות לבין שיטת עבודה.

מעניין איזה פורטים חוסמים לך?

אני מעדיף ספק אם 2 קווים של 15 על ספק אם קו אחד של 35.

קצב הורדה זה נתון יפה אבל חשוב גם מהירות גישה אם אני צריך לחקות 10 שניות בשביל לעלות עמוד במהירות של שנייה

אז לא תודה, אני נשאר אם מהירות גישה של שניה ושלוש שניות בשביל לעלות עמוד.

התופעה נקראת צואר בקבוק וזה נגרם עקב רוחב פס פחות טוב וטכנולוגיה פחות טובה.

בבזק בינלאומי התופעה נראת פחות מבאחרות.

לגבי הפורטים אחרי כמות מסויימת של הורדות חוסמים פורטים לא יודע במספרים, זה נכון לשנים ספורות שבדקתי את העניין כרגע לא יודע מה המצב מהבחינה הזאת

בנוגע לשאלת הצפיה לאחר הניתוק- כעיקרון מבחינה חוקית זה לא חוקי, אם בכל זאת אתה מתעקש דבר איתי בפרטי אני אתן לך הסבר על צפיה ללא ממיר (היפרבנד)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתחיל בתיקון קטן- טריפל סטודנטים הוא במחיר של 245 לחודש ואם מוסיפים ממיר אז עוד 15 ש"ח.

(לא כולל הספק כמובן).

קודם נראה אותך מצליח להתנתק מהוט, אח"כ תחפש ספק אחר.

אלוהים אוהב אותי, ובדיוק בחודש האחרון להתחייבות נקרע לי האשראי ועשיתי חדש.

אין להם את המספר החדש, הם יכולים להמשיך לנסות לחייב את הישן.

אביתר- אין לי בעיה לכוון את ההיפרבנד בטלויזיה, העניין הוא שאת חבר שלי "תפסו" כביכול נציגי הוט ודרשו ממנו להתחבר אליהם אחרת יתבעו אותו על השימוש הפיראטי.

את כל נושא עניין החיבור עם הפילטר או בלעדיו לערוצי 1,2,10 מה שתואר כאן זה מה ששמעתי גם קודם לכן.

מה שאומר צביקה-פיק נשמע הגיוני בכל הקשור לתורן המרכזי.

אני כבר רואה איך אני מרים ידיים ולוקח שוב את הטריפל הזה לשנה נוספת :?

פורסם

אני היחידי שמשלם 14 ש"ח על 15MB..?! =]

ד"א, אני יודע שלב"ב יש חבילה מיוחדת בשביל סטודנטים, אני לא משוחד.. אבל אני כן עובד בחברה, בכל אופן שווה להרים צלצול ולבדוק את המחיר.

פורסם
לנטויז'ן היה לפני חודשיים מבצע של חבילה (BUNDLE) תשתית(בזק) + ספק עבור מהירות 4MBit ב 99 שח לחודש למשך שנה, שזה תכל'ס משתלם יותר מהחבילה שהציע אייל - אפילו אם אתה לא גולש "כבד" והמהירות לא קריטית עבורך. החבילה הזו הוצעה עוד תקופה קצרה לפניי כן למי שעובר דירה והם החלו להציע אותה גם במחלקת שימור לקוחות.

מניסיון שיש לי כבר מספר שנים עם נטויז'ן (וקודם לכן עם בזק בינלאומי) בחיבור ADSL, מעולם לא היו לי בעיות איתן.

לחבילה הנ"ל התחברתי לפני כחודשיים (וגם כמה ממכריי) וכולם (SO FAR) מרוצים מאוד.

בעניין הניתוק של HOT והפילטר - לא ידוע לי על כזה דבר. אצלנו הם פשוט מנתקים את הכבל מהארון שלהם ונגמר הסיפור, בלי פילטר ובלי שאר ירקות. חבר-קולגה שגר לא רחוק ממני (בבית פרטי) התנתק באותו יום יחד איתי והטכנאי שהתקשר אליו הפחיד אותו שהוא לא יקלוט שום דבר (אפילו לא ערוץ 2 או 10) אם מנתקים אותו, כך שהתאוריה של הפילטר לא ממש נכונה או תקפה לכל המקרים (מה גם שאין להם אינטרס לעשות את זה, מי אמר שקלטת קודם ערוץ 2 או 10 מהאנטנה של הבניין ? זאת בעיה שלך ואם הם יתחילו לספק מספר ערוצים בסיסיים כולם יקפצו על המציאה ויתנתקו)

איציק

ברור שהמחיר הוא טוב, רק חבל שנטויז'ן מגבילים לך את ההורדות כמו רוב הספקים האחרים בארץ ורק אם תרכוש מה שנקרא "חבילת גיימרים" תוכל להוריד כמו בן אדם. (כנ"ל גם ב012 ולאחרונה אני מרגיש את זה בבזק בנ"ל). תקרא באותיות הקטנות של החוזה.

הסיבה מדוע בחרתי בחברת אקספון היא לאו דווקא בגלל המחיר ולראייה: 012/זהב ונטויז'ן/013 הציעו לי מחירים זולים יותר אבל אכלתי מהחברות האלו גלישה איטית וחצץ בשביל כל החיים ואני לא מתכוון לחזור לזה או לרכוש חבילת גיימרים במאות שקלים לחודש.

בקשר להתנתקות מהוט : שיהיה בהצלחה. מדובר במשימה קשה עד בלתי אפשרית (ראה את הפרק של רמזור שעסק בנושא כדי להצטייד בקצת הומור לקראת התהליך)

בקשר לסוגיית הפילטר - זה מה שחוויתי ושמעתי ממגוון טכנאי הוט שניתקו אותי במעברי דירות וחיברו אותי בדירות החדשות שבמקרה היה בהן פילטר כשהגעתי אליהן.(ובלי עין הרע, עברתי 5 או 6 דירות יחד עם הוט עד שחתכתי את השרשרת בשלב מסויים).שמעתי זאת גם מחברים שגרים באיזור רמת גן ואיזורים אחרים בתל אביב

אולי איזור ת"א יותר מוקפד מאיזורים אחרים.

דבר אחד בטוח: אם לטכנאי אין פילטר עליו באותו הרגע, הוא לא יתאמץ יותר מדי כדי להביא אחד או לא יחזור ללקוח כדי לבצע זאת, פשוט יש סיכוי 50-50 לניתוק או השארה של החיבור.

בכל מקרה - אם מתוכנן ממיר DVB-T אז כדאי להתעקש על חיבור מחדש לתורן המרכזי, כי נכון לעכשיו באיזור ת"א (וBMW גר לא רחוק ממני) יש בעיות קליטה כשמשתמשים באנטנות הקטנות הפנימיות שמגיעות עם הממירים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא לשכוח שהרבה מעברי דירות כבר התשתית מחוברת והדבר הראשון שהמתקין בודק עוצמה בדירה עצמה כדי לראות אם הדירה מחוברת להוט או לYES ואם הייתה מחוברת ברוב אפילו לא ילך לארון לבדוק פילטר או כל דבר אחר, בנוסף ברוב הניתוקים לוקחים את הציוד וזהו, כמובן שיהיה מתקינים מגדילי ראש או כאלה שפוחדים יותר מידי מהמפקחים ויחתכו את הקונקטור מהכבל או פשוט ינתקו

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

זה לא בטוח הכל תלוי במתקין או הטכנאי, אם לדוגמא כבר התחברת לYES ואז באים לקחת ממירים אתה נותן אותם ברוב לא ילכו וישימו פילטר

• תוכן חדש...