Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני - גם לי לא הלך לוגיקה על הפעם הראשונה.

לא ברור למה, כי הייתי בטוח שבראש הקורס הזה הלך בסדר....

לגבי ההשוואה - אני למדתי שנה + בת"א (בהנדסה) ואני מתחיל עכשיו שאריות (כלומר גורר שנה רביעית קורסי בחירה) בבינתחומי במדעי מחשב.

חברה - ההבדל ביחס וברמת ההוראה (או כמו שנאמר פה לגבי תל אביב - האי-הוראה) הוא עצום.

ת"א הוא אכן אחד המקומות העצובים והמגעילים שהייתי בהם בחיי ומקום שבגללו במשך שנה ומשהו לא רציתי לשמוע על לימודים אקדמאים.

הבינתחומי לעומת זאת - להפך לגמרי - רוב המרצים היו מעולים והיה כיף לבוא ללמוד , גם מבחינת יחס ההנהלה במקום , יחס המרצים , המתרגלים , איכות הכיתות.

בקיצר - ככה צריכה אקדמיה להיראות.

ביגבאג - חכה שתגיע לארכיטקטורות וחישוביות וסיבוכיות :) הטוב עוד לפנייך (ואני לא מציין עדיין דברים כמו LISP ושאר גועל :) שנה ראשונה - שנה סבירה , לי שניה היתה הכי קשה כנראה).

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה על העידוד :(

טוב סתם משהו שמענייו אותי;

כמה שעות בשבוע בדר"כ,בערך, פחות או יותר, +-, אתם לומדים בבית בתקופת הסמסטר?

וכמה בתקופת המבחנים?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

לגבי ההשוואה - אני למדתי שנה + בת"א (בהנדסה) ואני מתחיל עכשיו שאריות (כלומר גורר שנה רביעית קורסי בחירה) בבינתחומי במדעי מחשב.

חברה - ההבדל ביחס וברמת ההוראה (או כמו שנאמר פה לגבי תל אביב - האי-הוראה) הוא עצום.

ת"א הוא אכן אחד המקומות העצובים והמגעילים שהייתי בהם בחיי ומקום שבגללו במשך שנה ומשהו לא רציתי לשמוע על לימודים אקדמאים.

הבינתחומי לעומת זאת - להפך לגמרי - רוב המרצים היו מעולים והיה כיף לבוא ללמוד , גם מבחינת יחס ההנהלה במקום , יחס המרצים , המתרגלים , איכות הכיתות.

בקיצר - ככה צריכה אקדמיה להיראות.

ביגבאג - חכה שתגיע לארכיטקטורות וחישוביות וסיבוכיות :) הטוב עוד לפנייך (ואני לא מציין עדיין דברים כמו LISP ושאר גועל :) שנה ראשונה - שנה סבירה , לי שניה היתה הכי קשה כנראה).

מאוד כיף לשלם 30K לשנת לימוד על תואר שיפתח פחות דלתות בעתיד :)

(אל תיקח אישית הא? :))

קשה באימונים, קל בקרב....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כאשר בכתות הפיסיקה והכימיה לתלמידי כתה יב בתיכונים כמו שבח מופת, עירוני ד והגמנסיה בראשון רמת הלימודים עולה בכמה רמות על ה"רמה" בבינתחומי- קצת מביך לקרוא למכללה מוסד להשכלה גבוהה.

אגב, מעניין למה הבינתחומי לא מפרסם מהם תנאי הקבלה?

אולי אין, או שתנאי ההקבלה היחידי הוא כיס עמוק? :|

אבל בכל זאת יש דבר אחד טוב בבינתחומי -ניתן להתחבר לילדים של אבות בעלי הון/השפעה, משם הדרך למשרה הנחשקת כמעט סלולה לגמרי. :-P

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
תודה רבה על העידוד :(

טוב סתם משהו שמענייו אותי;

כמה שעות בשבוע בדר"כ,בערך, פחות או יותר, +-, אתם לומדים בבית בתקופת הסמסטר?

וכמה בתקופת המבחנים?

למדתי כ-8-9 שעות:

בתקופת מבחנים זו הייתה כמות השעות היומית ובמהלך הסמסטר זו הייתה כמות השעות השבועית.

אם כי באופן כללי ניתן לומר כי ככל שהתקדמתי בשנים, כך השקעתי פחות שעות לימוד במהלך הסמסטר, אם בגלל שהקורסים היו פחות כבדים (חמשת הסמסטרים הראשונים כבדים למדי), פחות קורסים במהלך כל סמסטר (בעיקר בשנה ד'), עבודה שגזלה זמן (שנים ג'-ד') וכן הבנה שבסופו של דבר, לא תמיד יש קשר בין החומר הנלמד במהלך השנה, לבין המבחנים.

בכל מקרה, זה דבר אינדיבידואלי לחלוטין, בין אם בגלל הסיבות הנ"ל ובין בגלל צורת הלימוד של כל אדם ואדם, שגם היא משתנה עם הזמן.

* ביולי האחרון סיימתי הנדסת מכונות באוני' ת"א.

פורסם

אל דאגה, לרגע לא חשבתי שאני לבד. הממוצע במועד א' היה 53 ובערך חצי כיתה נכשלה. ככה זה כשהמרצה לא יודע ללמד אבל חושב שהוא כן - ולכן דופק מבחן קשה במיוחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אייל - כשאתה מכיר את הבן של המנכל - פותח יותר דלתות לא? :)

לגבי הדלתות שלי , אולי - אבל זה אפשר לי ללמוד את זה באווירה שאני רוצה ותוך כדי עבודה.

כאשר בכתות הפיסיקה והכימיה לתלמידי כתה יב בתיכונים כמו שבח מופת, עירוני ד והגמנסיה בראשון רמת הלימודים עולה בכמה רמות על ה"רמה" בבינתחומי- קצת מביך לקרוא למכללה מוסד להשכלה גבוהה. P

שטויות במיץ , בין השאר לעוונותי למדי באחת ממגמות המחוננים הטובות בארץ במהלך לימודי התיכון שלי - לא יודע מאיפה הוצאת את זה - אבל אין שום קשר בין הרמות של המקצועות.

כמובן הנאמר הוא למדעי מחשב ולא לתקשורת כן? כי קורס מבוא לפיסיקה כללי עם תקשורת ופסיכולוגיה - היה קל , אבל קורס ותכנות פונקציונלי ולוגי למדעי מחשב היה קשה.

אגב, מעניין למה הבינתחומי לא מפרסם מהם תנאי הקבלה?

אולי אין, או שתנאי ההקבלה היחידי הוא כיס עמוק? :|P

יש תנאי קבלה והם לא סודיים.

למדעי מחשב לפני שנה למיטב זכרוני - בערך ממוצע משוקלל 100 ו650 או 680 בפסיכומטרי. והם מעלים כל פעם.

אבל כמובן - אתה יודע, אני מנחש (כי אני לא למדתי ב2 המקומות, ולא מועסק בתחום ולא כל המשפחה שלי בתחום בערך כבר די הרבה שנים....)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
למדתי כ-8-9 שעות:

בתקופת מבחנים זו הייתה כמות השעות היומית ובמהלך הסמסטר זו הייתה כמות השעות השבועית.

תודה על התשובה (בינתיים כל השאר מתעלמים מהשאלה, מה אני עז?:?)

אבל זה נראה לי מעט מדי זמן משום מה ..

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם
אייל - כשאתה מכיר את הבן של המנכל - פותח יותר דלתות לא? :)

לגבי הדלתות שלי , אולי - אבל זה אפשר לי ללמוד את זה באווירה שאני רוצה ותוך כדי עבודה.

יש תנאי קבלה והם לא סודיים.

למדעי מחשב לפני שנה למיטב זכרוני - בערך ממוצע משוקלל 100 ו650 או 680 בפסיכומטרי. והם מעלים כל פעם.

אבל כמובן - אתה יודע, אני מנחש (כי אני לא למדתי ב2 המקומות, ולא מועסק בתחום ולא כל המשפחה שלי בתחום בערך כבר די הרבה שנים....)

ליביו

תנאי הקבלה שציינת כאן מוגזמים עבור מכללה. אין שום מצב שזה הסינון ,אחרת אף אחד לא היה לומד שם.

בקשר להיכרות של המנכ"ל, אתה מתכוון שיש לך כבר ג'וב מסודר ולכן לא ממש אכפת לך איפה ללמוד ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

:) את המנכל אני לא מכיר.

לגבי התנאי קבלה - אולי הם ירדו קצת לקראת סוף ההרשמה - אבל אלו בהחלט הנקודת פתיחה.

מתחת לזה זה קבלה על תנאי עם קורס מתמטיקה עם חובת מעבר (שוב - אני לא מנחש - אחי הקטן לדוגמא נדרש לזה כשהוא נרשם)

בשנתון שלי ד"א - ממוצע 97 ו670 או 650 בפסיכומטרי - ובוודאות מאז התנאי קבלה עלו.

מה שבטוח בניגוד למה שנאמר פה - הרמת הוראה מ א ו ד גבוהה, והנגישות למרצים - פשוט מדהימה.

לגבי השעות - אכן - בסביבות השעות שנרשמו פה במהלך הסמסטר 8-9 נשמע בסדר (זה למשהו שמסתדר בחומר , נעזר קצת בחברים למה שהוא לא מסתדר ומרוכז בכיתה).

לגבי התקופות מבחנים - אני לא מצליח להישאר מרוכז כ"כ הרבה - סביבות ה6-7 שעות ביום.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...