Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 55K רצוי 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להשתדרג ברכב משפחתי חדש. עדיף שנתון 2006 ומעלה עם אפשר.

דרישות. מטען סביר לא סטיישן. חסכוני בדלק ואמין.

בדקתי פוקוס ויונדאי אלנטרה. מבקש לדעת מה עוד יש בשוק.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

קשה לחשוב על משפחתית איכותית משנתון הנ"ל שתכנס לתקציב.

לתקציב שלך תכנס פורד פוקוס 2005, מכונית נוחה, מרווחת עם רמת בטיחות טובה יחסית לגילה ואמינה יחסית למכונית אירופית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם פרטי כדאי שתרד בשנתון אחד אחורה ותתחיל לחפש משם, גם אז נראה לי שזה יהיה קשה...

בקשר ליונדאי, שום דבר מיוחד. מכונית מאוד ממוצעת שלא הצטיינה בשום דבר פרט לתא נוסיעם מרווח יחסית. מתחרותיה כמעט תמיד היו טובות ממנה. מחירי המחירון הנמוכים ביחס למתחרות במידה מסויימת ממחישים את הפערים.

המשפחתיות "המובילות" הן המאזדה 3, טויוטה קורולה, פורד פוקוס, פיג'ו 307 ורנו מגאן.

אני מבין שבגדול אתה לא מחפש הנאה מנהיגה ואין לך דרישות מיוחדות. אם אתה מוכן להסתפק ברכבים בסיסיים יותר אתה יכול להביט לכיוון המיצובישי לאנסר קיה סראטו או שברולט אופטרה למשל. תוכל למצוא מכוניות חדושת יותר במחירים נמוכים מהמתחרות המובילות.

אם אתה מוכן ללכת שנתון או 2 אחורה בכדי לקבל מוצר איכותי אז תחפש מאזדה3 או טויוטה קורולה, מכוניות מאוד אמינות, הטויוטה היא החסכונית מבניהן. יש גם את ההונדה סיויק שאמנם מיושנת יחסית למאזדה והטויוטה אך המנוע שלה חזק יותר וגם היא חסכונית יחסית.

מבין המכונית הבסיסיות יותר אני ממליץ על הלאנסר. תיבת ההילוכים שלה ממש מעולה ולמרות הספק המנוע הנמוך לכאורה (98 כ"ס בלבד) היא מציעה ביצועים סבירים פלוס.

בהצלחה ואשמח לענות על שאלות נוספות.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת. מישהו יכול לומר משו טוב לגבי המגאן 2? קראתי קצת בהיסטוריה בעיקר המון בעיות חשמל בחלונות ובהנעה וזה היה ברכבים ששנתיים על הכביש. היא באמת כלכך גרועה או למישהו יש גם ניסיון מוצלח איתה?

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

עד כמה שזה רלבנטי אני מחזיק במגאן ליסינג ש.י. 08 ומדובר על מכונית בהחלט טובה, מרווחת, נוחה שקטה ונכון להיום ואחרי כ 30K, אין שום פגם באמינותה. המגרעת היחידה, לטעמי לפחות ויש שיחלקו עלי, היא התנהגות הגיר האוטומטי.

פורסם

אין שום דבר רע ביונדאי והיא לבטח הרבה יותר טובה מהקיה

לפי דעתי היא עדיפה בהרבה על הפיז'ו והרנו שמחיר החלקים שלהן בשמיים

והיום אפשר לקנות רכב מליסינג בראש שקט (אחרי בדיקה כמובן) והמחיר מעולה

היונדאי נותנת תמורה טובה ביחס למחיר וזה לא רכב שנבנה על מנת לרגש את הנהג או להכין לו קפה

זה רכב ממוצע שמביא אותך ממקום למקום בצורה נוחה וקלה מבלי לרוקן את הכיס

ולרכבי יונדאי יש מוניטין טוב של אמינות ושירות במוסכים מורשים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

סובארו אימפרזה 1.6יכולה להוות אפשרות נוספת בשבילך, ניתן להשיג את האוטו בשנתון די גבוה יחסית לשאר הרכבים בתקציב זה.

מניסיון שלי-תא המטען שלה סביר+, האמינות שלה מעל ומעבר, לגבי צריכת הדלק איני יודע איך היא יחסית למכוניות אחרות אך היא אינה זללנית.

בכל זאת חכה שהיותר מבינים יתנו את דעתם על האופציה

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

פוקוס, ןמאזדה 3 שלא לדבר על הטויוטה קורולה, יקרים מהתקציב שלך בשנתון שאתה רוצה.

בהחלט הייתי הולך על המיצובישי לאנסר. רכב מצויין, סופר אמין (שוב, תקלות יכולות להיות בכל דבר), אחזקה סבירה ביותר, ביצועים טובים מאד.

אפשר לרכוש את דגם הספורט שהגיע עם חישוקים קלים והגה ספורטיבי יותר (ללא תוספת תשלום).

הסובארו אימפרזה נחמדה, אם כי מרגישה מאד מיושנת וצפופה. ובמקרה שלא מדובר על מנוע ה105 כ"ס, גם איטית מאד.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...