Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי קניית מחשב נייד

TalMetro
שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בעקבות הזדקנותו של המחשב הביתי שלי,חשבתי על לקנות מחשב נייד.

השימוש שלי במחשב הוא לצורך גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים,האזנה למוזיקה,אחסון תמונות (צלם בזמני הפנוי,למרות שהכל עובר בסופו של דבר לכונן הנייד כדי לא להעמיס),עבודה בתוכנות גרפיות.

אני לא נוהג לשחק במשחקים,אך לא מפריע לי שהמחשב יצליח להחזיק משחק ברמה טובה,בעיקרון דרישות בסיסיות.

התקציב כרגע אינו מוגדר אך הייתי רוצה לא לעבור את ה2500 ש"ח.

האם יש המלצות לגבי מחשב נייד כלשהו ? חברה כלשהי ?

בנוסף ראיתי את הפרסומת הזאת למכירה בוואלה שופס - קישור האם יש כאן משהו אטרקטיבי ?

תודה מראש:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה אומר עבודה בתוכנות גרפיות? גם הצייר של ווינדוס הוא תוכנה גרפית.

הקישור שצירפת מכיל רשימה של מכרזים פומביים ללא מחיר סופי. קשה לקבוע מה אטרקטיבי ומה לא כשאין מחיר סופי.

בגדול, אם אתה מעוניין בניידות מלאה על חשבון ביצועים לך על הנטבוקים הקטנים. המעבד שלהם חלש יחסית והביצועים בהתאם, אבל זמן הסוללה ארוך והמשקל הכולל נמוך.

אם אתה מחפש קצת יותר ביצועים, קצת יותר נוחות בעבודה (מסך גדול, מקלדת אמיתית וכו') על חשבון גודל פיזי, משקל וזמן סוללה - לך על נייד בגודל מלא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה אומר עבודה בתוכנות גרפיות? גם הצייר של ווינדוס הוא תוכנה גרפית.

הקישור שצירפת מכיל רשימה של מכרזים פומביים ללא מחיר סופי. קשה לקבוע מה אטרקטיבי ומה לא כשאין מחיר סופי.

בגדול, אם אתה מעוניין בניידות מלאה על חשבון ביצועים לך על הנטבוקים הקטנים. המעבד שלהם חלש יחסית והביצועים בהתאם, אבל זמן הסוללה ארוך והמשקל הכולל נמוך.

אם אתה מחפש קצת יותר ביצועים, קצת יותר נוחות בעבודה (מסך גדול, מקלדת אמיתית וכו') על חשבון גודל פיזי, משקל וזמן סוללה - לך על נייד בגודל מלא.

תוכנות גרפיות זה אומר פוטו שופ.

אני לא מעוניין במיני,זה לא אמור להיות כזה "נייד" הוא יהיה ביתי בסה"כ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקישור שצירפת יש שני מחשבי נטבוק. הורדתי אותם מהרשימה. הHP הוא עם מסך 13 אינטש ויורד גם הוא מהרשימה (יקר מדי בשבילך).

מבין אלו שנותרו לדעתי מחיר השוק של כולם גבוה מהתקציב שלך. אולי תצליח להוציא במכרז מחיר טוב ואולי לא, מסופקני שתצליח.

באופן אישי אני עובד עם ניידים של DELL ומרוצה אבל בסך הכל שום דבר לא ממש גרוע, בטח שלא תמורת 2500 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקישור שצירפת יש שני מחשבי נטבוק. הורדתי אותם מהרשימה. הHP הוא עם מסך 13 אינטש ויורד גם הוא מהרשימה (יקר מדי בשבילך).

מבין אלו שנותרו לדעתי מחיר השוק של כולם גבוה מהתקציב שלך. אולי תצליח להוציא במכרז מחיר טוב ואולי לא, מסופקני שתצליח.

באופן אישי אני עובד עם ניידים של DELL ומרוצה אבל בסך הכל שום דבר לא ממש גרוע, בטח שלא תמורת 2500 ש"ח.

אתה חושב שהמחשב הזה יספק אותי מבחינת הביצועים ? שיהיה מהיר לעבודה בסיסית וגלישה באינטרנט ..

אגב הצעתי 2700,לא קיבלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסתכל בזאפ מה, פחות או יותר, מחיר השוק של המחשבים האלו. לדעתי יהיה לך קשה מאוד לגלח עשרות אחוזים ממחיר השוק במכרזים, הימים הפרועים של תחילת שנות התשעים עברו חלפו.

מבחינת ביצועים - כן, כולם מספיקים בהחלט. גם פוטושופ יעבוד, אבל סביר מאוד להניח שכל העסק ירגיש קצת כבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פוטושופ = לערוך תמונות שצילמת ולהוסיף פילטר 2?

או עבודה בLAYERים ועריכה גרפית מתקדמת?

כי זה בערך כמו להגיד אני צריך אוטו לימי מסלול - ולא לציין אם זה ג'ימקנה של ראשון שני , או נורבורגרינג

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל נייד 15 אינץ' ברמת הכניסה של fujitsu, Lenovo או MSI יעשה את העבודה,

ב-2,500 עד 2,700 ש"ח. כל שקל נוסף מיותר.

אה, ואפשר לערוך עם המחשבים האלה תמונות בפוטושופ, לערוך וידאו,

ליצור סרטי אנימציה, מה שאתה רוצה.

אם זה יספק אותך או לא, זה כבר משהו פסיכולוגי. ל-99.99 אחוזים מהצרכים

של 99.99 מהאוכלוסיה, המחשבים האלה עונים על כל הצרכים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...