Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוכר במיכל דלק

נוף
שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

לפני כשבועיים רכשתי רנו קנגו יד שנייה מחברת ליסינג, הרכב הגיע מטופל ושמור אבל המנוע עשה בעיות מדי פעם- לא הניע או אף נכבה באמצע נסיעה. 3 פעמים הוא נכנס למוסך לבדיקות ולא מצאו בעיה עד שהיום גילו אותה- המיכל דלק מלא בחומר כלשהו, כנראה סוכר או מלח..! התיקון והניקוי כנראה יעלו הון תועפות :( ואני מנסה לברר- האם יש דרך לגלות כמה זמן החומר הזה שוכב במיכל? כלומר האם זה קרה כשהוא היה ברשות החברה או כשכבר היה אצלי. יש דרך לבדוק את זה לדעתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שידוע לי, מה גם שהבעיות התחילו מאוד מהר מאז הקניה.. ובכלל המכסה של המיכל נפתח רק עם מפתח, אבל מי שרוצה כנראה יידע לפרוץ את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שידוע לי סוכר ומלח מתמוססים במים וגם בדלק לכן לא ברור לי כיצד זיהו שאכן מדובר בסוכר או מלח.

האם הם טעמו את טעמו של הסוכר/מלח :-D

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שאני יודע, סוכר אינו נמס בדלק. הסוכר נמס במים הקיימים בדלק (בדרך כלל כתוצאה מעיבוי במכל הדלק). הסוכר מתגבש על חריר הקורבורטור או ביציאה מהמזרק וגורם לשיבושים בזרימה.

קראתי פעם, ואני לא ממש בטוח כי זה נכון, כי כדי לנקות מכל דלק+קורבורטור (קראתי את זה לפני הרבה זמן...) משאריות סוכר יש לרוקן את המערכת מנוזלים ואז להזרים ולשטוף את כל המערכת (מכל דלק וקורבורטור) עם מים רגילים אשר ימסו את שאריות הסוכר. (אם אתה הולך לעשות את זה תתיעץ קודם עם בעל מקצוע רציני כי אני לא הולך לקחת על זה אחרייות...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני מספר שנים גם לי שמו סוכר במיכל דלק בפונטיאק גרנד פרי.

ילדים שהשתעשעו להם בחופש....ותפסו אותם.

אבל..ניקוי מיכל דלק, ניקוי המצוף, ניקוי כל המערכת.

האוטו כבר לא נסע כמו קודם...

בברכה

סיגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיר מכסחי המיתוסים ?

מצ"ב התוצאות למה שתיארת מהאתר שלהם :

A car engine will be destroyed when sugar is put into the fuel tank

busted

The engine ran even better than without the sugar

לפי הבדיקות שלהם נראה שסוכר שהוכנס למיכל דלק לא הורס מנוע ! יכול להיות שסתם יש לך סתימה או תקלה אחרת ...

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

ממה שידוע לי הסוכר מתגבש והופך לסוכריה מהחום כאשר

הוא נשרף במנוע וגורם לנזק מכני לבוכנות ולחלל השריפה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום נוף.

ככול שידוע לי סוכר שבא במגע עם חום,הופך לקרמל ואז לא נראה לי שהמנוע ימשיך לתפקד.

אין לי מושג אם הסוכר מסוגל להגיע עד המנוע אם כול המסננים שיש בדרך,

ממליץ לך לעשות סקר מוסכים לגבי התיקון,זה לא אמור לעלות כל כך זול.

מקווה שעזרתי נירן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...