Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 95 כפתור econ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט שנת 95 1500 אוטומט והאוטו עושה לי איזה 1-6 רציתי לדעת אם הכפתור של הecon הזה עושה משהו ואם זה עובד מה הוא בדיוק עושה????

פורסם

מבלי להכיר את אופי הנהיגה שלך, לא ניתן לדעת האם הצריכה טובה או לא.

האם הצריכה הזאת היא בנסיעה עירונית או בין עירונית?

לגבי הכפתור: יש מכוניות שבהן הוא מופיע בגיר, ויש מכוניות שבהן הוא חלק ממערכת המזגן. במקרה הראשון הוא גורם להעברת הילוכים מוקדמת, ובשני הוא פשוט מנתק את מדחס המזגן.

היכן הוא נמצא אצלך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האוטו עושה לי 1-6 בעירוני ו1-7,8 בינעירוני והכפתור נמצא אצלי על הגיר... אז זה אומר שאם אני יפעיל תecon הזה האוטו יצרוך פחות דלק???

פורסם

היתה ברשותי יונדאי אקסנט אוטו' שנת 97' עם מנוע 1.5 ל' במשך למעלה משנתיים.

אני מדדתי צריכה ממוצעת של כ-1/11 משולב, כולל נסיעות בפקקי גוש דן ונסיעות לירושלים.

פורסם

יש לי עוד שאלה אחת שאני מפעיל תכפתור econ אז דבר ראשון הכפתור עולה למעלה במקום להיות לחוץ וזה לא מדליק שום נורה חדשה או משהו שזה מראה שזה על מצב econ אז אמור להידלק איזה נורה או משהו???

פורסם

למיטב זכרוני (חלפו כבר אי אילו שנים...):

1. בלחיצת כפתור ה- econ לא אמורה להידלק נורה כלשהי בצג לוח המכוונים. יתכן שנדלקת נורה על בסיס ידית ההילוכים, אך איני בטוח בכך.

2. יש כפתור נוסף על ידית ההילוכים עצמה שמאפשר למשוך את ההילוך לטורים גבוהים יותר (מדליק נורה בצג לוח המכוונים). כדי להגביר את החיסכון יש לוודא שהפונקציה אינה פעילה (הנורה כבויה).

מאחר שהנתונים שלך נשמעים חריגים מאוד לרעה (גם כך לא מדובר ברכב חסכוני במיוחד...) כדאי לך לשקול פניה למוסך המתמחה ברכב הזה.

• תוכן חדש...