Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט גרנדה פונטו 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הייתי בסוכנות טרייד מוביל בראשל"צ בחיפוש אחר רכב, והציעו לי שם את הרכב הנ"ל ,2008,הקילומטר נע בין 40 ל-100 אלף וכולן מהשכרה. המחיר היה בין 50 ל60 אלף ש"ח. האמת שלא תיכננתי בכלל לקנות רכב בתקציב כזה, אבל האפשרות של להתקדם למודל 2008 נראית לי מושכת מאוד. אז אני יודע שהיו כאן הרבה דיונים על הרכב הזה, וגם על הרכישה בכלל ממגרשים למינהם, השאלה שלי היא ספציפית למקרה הזה: האם זה שהמחיר נמוך כל כך מעיד על בעיה כלשהי ברכב? והאם בכלל שווה להתחיל תהליך של בדיקה במכון?

תודה לכל העונים!

פורסם

כל רכב שאתה שוקל ברצינות לרכוש, חייב לעבור בדיקה. יצא לי לשמוע סיפורים גם על טרייד מוביל. ההתרשמות שלי מהמקום לא הכי טובה. אני אישית מתקשה לקחת רכב שהוא מהשכרה אבל סה"כ אין בעיה עם זה. חפש לך את האקזמפלר שהכי נראה לך וקח לבדיקה. במידה והכל תקין אז תקח את הרכב.

פורסם

במקרה יצא לי לבדוק פונטו כזאת עבור חבר בשבוע שעבר. מודל 2008, יוצאת ליסינג (או לפחות כך מופיע ברישיונות), 55K קילומטרים על השעון, ב53K ש"ח.

אני חייב לציין שלמרות נפח המנוע הצנום והעבר המפוקפק, לדעתי מדובר בעסקה מאוד מאוד מפתה. יופי של תמורה לכסף, קשה לי להאמין שיהיה אפשר למצוא רכב ממודל 2008 בתקציב כזה, אפילו לא יונדאי גטס. עושה רושם שיש מבחר גדול של רכבים, לא רק בטרייד-מוביל אלא גם בחברות אחרות (זאת שבדקנו הגיעה מניו-קופל) כך שלא צריכה להיות בעיה למצוא רכב עם קילומטראז' סביר ומעט תיקוני פחחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איזה קטע

גם אנחנו עומדים לפני רכישה של פיאט גרנדה פונטו עכשיו יש מבצעים עליהם של החל מ49900, שהן שנת 2008 יוצאו תהשכרה

ראינו בשלמה SIXT ניו קופל וטרייד מוביל.

ראינו כבר בערך 10 חתיכות

למען האמת זה אחלה של תמורה לכסף אבל שלא תחשוב שזה נוצץ כל כך.

יש כאלה עם 80K כאלה עם 40K רואים עליהם שכולן עברו חיים קשים ובגלל זה רוצים עליהם גם בערך 20K מתחת למחירון.

אתה רואה אוטו שנת 2008 ולא מאמין, יש חורים במושב שליד הנהג של סיגריות, התקרה מלאה בלכלוך שחור כזה שמסרב לרדת כאילו הדביקו עליה ח*א ( תסלח לי על המילה אבל זה פשוט ככה), השטיחים קרועים.

לא מדבר איתך שכולן עברו צבע פה או שם ( וכששואלים בטרייד מוביל הם אומרים שהם צובעים על כל דבר קטן)

בשלמה סיקסט ראינו 5! בסניף בת"א ליד תחנת הרכבת

כשכבר ראינו אחת שנראתה טוב הציגו לנו טופס בדיקה שלה (שבה הכל תקין ומעולה חוץ מבדיקת מקוריות במוסך מרכזי ו מכות פח בעלות משמעות נמוכה), התרשמנו מהבדיקה לטובה ואז ביקשנו לראות של עוד אוטו ( עד פונטו) בהתחלה לא מיהרו לתת לנו אחרי כמה דקות נתנו בסוף התגלה לנו שכל הפונטואים עם אותו טופסבדיקה... על כולן רשום בדיוק אותם הסעיפים התקינים והלא תקינים, רמאות לשמה!

אנחנו כבר התייאשנו מהחיפושים ומחכים שתיפול אחת שהיא באמת מציאה

אבל עדיין אנשים קונים אותם כמו לחמניות אז אם אתה מוכן להתפשר על דברים כאלה ברכב ששנתיים על הכביש לא יהיה לך בעיה למצוא את מבוקשך!

פורסם

פתחתי שירשור די דומה עבור אחי לפני כ 10 ימים. שאלתי שם לגבי יונדאי גטס מהשכרה.

אחי הגיע גם לטרייד מוביל. באמת היו שם מבחר די גדול של פונטואים יוצאי השכרה. הרכב הראשון שהוא לקח לבדיקה יצא לא ממש טוב - נזילה ממשאבת מים ופגיעה בסף ובגג. המלצתי לו לרדת מהרכב בגלל הנזילה וגם בגלל הפגיעות. לך תדע כמה פעמים המנוע התחמם בעקבות הנזילה (מדובר ברכב מהשכרה בסופו של דבר).

הם הציעו לו עוד פונטו עם ק"מ נמוך יותר (פחות מ 50 אלף) שהם טענו שהרכב במצב טוב יותר. מבפנים באמת היו שריטות ו 2 חורים בריפודים. אחי לקח גם את הרכב הזה לבדיקה. הבדיקה יצאה לא רע (הרכב אמנם עבר תאונה אבל לא משהו קריטי) היה צורך בהחלפת צמיגים וצורך לסדר את ידית ההילוכים. לאחר שתוקנו כל הליקויים ובוצע גם כיוון פרונט נרכש הרכב בפחות מ 50000 ש"ח.

מתוך נהיגה ברכב ובהשוואה לפונטו ספייס שלי (ELX 80 כ"ס ידני שנת 2003) אין ספק שפיאט התקדמו הרבה.

הרכב הרבה יותר מרווח. איכות תא הנוסעים השתפרה בהרבה. ההגה הרבה יותר טוב. בידוד הרעשים מעולה.

נקודת התורפה היא המנוע - הוא בעל הספק נמוך של 65 כ"ס והרכב שוקל יותר מהדגם הקודם. אמנם הוא עולה את העליות של ירושלים (זה המדד הישראלי "לסחיבה") אבל הוא עדיין מרגיש מעט כבד וחסר לו קצת אוויר. לאחי זה לא ממש מפריע (הרכב הקודם היה רנו קנגו שנת 2001 עם מנוע חצי גמור).

בסך הכל, אם חייבים רכב ואין יותר מידי זמן בשביל לחפש ומסוגלים לחיות עם המנוע אז מדובר בקנייה טובה.

אסף.

• תוכן חדש...