Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני קונה שבוע הבא באוטוס בחיפה את המפרט הבא :

קומפוננט מוראל טמפו

סאב CVR12 של קיקר

ומגבר מאק אודיו ZX4000 (המחליף של הZ4200)

המגבר יחזיק את הסאב והקומפוננט ויוציא מהם את המיטב? כמובן עם הגישור והכל

שבת שלום ! (:

פורסם

איך בכלל הסאב הזה?

האם יש סאבים יותר טובים בתקציב הזה ?

כי לפי שמיעה שלי של הסאב הוא מאוד חזק ולא כ"כ מדויק

ד"א אני שומע בעיקר האוס

פורסם

קשה להגיד על סמך נתונים יבשים,

על פניו המאק אודיו מוציא בגישור 295 RMS והקיקר מסוגל לספוג עד 400, ככה שהמגבר לא יספק את המקסימום עבור הסאב, אבל לדעתי זה בסדר.

אתה תמיד יכול לבדוק עוד סאבים ולבחור את מי שנותן את התוצאה הכי תובה בגישור על המגבר שלך.

ד"א

ביום שני אני מגיע לאוטוס להתקין מונובלוק, אז אם תבוא גם להתקנה באותו יום יהיה אפשרי לעזור לך פיזית, ולהביע את ההתרשמות שלי מכל קומבינציה של מגבר+סאב שתבחר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
קשה להגיד על סמך נתונים יבשים,

על פניו המאק אודיו מוציא בגישור 295 RMS והקיקר מסוגל לספוג עד 400, ככה שהמגבר לא יספק את המקסימום עבור הסאב, אבל לדעתי זה בסדר.

אתה תמיד יכול לבדוק עוד סאבים ולבחור את מי שנותן את התוצאה הכי תובה בגישור על המגבר שלך.

ד"א

ביום שני אני מגיע לאוטוס להתקין מונובלוק, אז אם תבוא גם להתקנה באותו יום יהיה אפשרי לעזור לך פיזית, ולהביע את ההתרשמות שלי מכל קומבינציה של מגבר+סאב שתבחר.

תודה רבה !!!

כעיקרון הבנתי שזה די ממוין לפי סוגי מוזיקה

אני שומע האוס

סאב יותר מדויק מתאים? או נמרח ?

כי הCVR חזק ביותר לפי מה ששמעתי הוא פשוט מרוח קצת

פורסם

כל העניין הוא לא שחור או לבן, זה מאוד "אפור", למישהו ספציפי סאב שנחשב "מרוח" "ועוצמתי" יהיה נשמע מצוין בדיוק לסוג המוזיקה שהוא שומע, ולמישהו אחר ממש לא.

זה עניין מאוד אינדוידאולי, הכל בעייני המתבונן או במקרה שלנו באוזני השומע.

תשמע,תראה,תחליט.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...