Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A3 VS GOLF

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכש ומתלבט בין שני הדגים האלו בשנתון 2001

אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי שני המכוניות

גולף 2001

אוודי A3 2001

פורסם

אוטומט,5 דלתות

בעיניין המנוע אני לא מבין במנועים של הדגים האלו אז אשמח אם תוכלו לתת לי את הדגמים הפופלרים והטובים יותר של הדגים הקיימים.

תודה

פורסם

אני הייתי ממליץ על המנוע 1.8 (לא טורבו) שלהם ,תצורת 5 דלתות אז זה יהיה עניין של טעם כי הריי זה אותו רכב צורה קצת שונה יכול להיות שהאאודי יותר יוקרתית (לא ברמה של שמיים וארץ)

אישית הייתי הולך על הגולף לא יודע למה נראית יותר טוב לדעתי . :)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

שני דגים? :D

הרכבים הללו מגיעים בשנתון 2001 בשלל תצורות , החל ממנוע 1.4 (בגולף , כן בגולף) עד מנועי V5 או 1.8T

גם באאודי, מנועי 1.6, 1.8 ו1.8T עם גיר ידני אוטומט וטיפטרוניק , אז תהיה יותר ספציפי.

לדעתי אתה צריך לכוון לגולף 1.6 או 2.0 אוטומטית , רצוי ברמת גימור ג'נריישן המפנקת.

אני לא מוצא ערך מוסף לרכישת אאודי A3, בסופו של יום זה אותו רכב עם אותם מכלולים אבל עם מחירון יקר יותר. לטעמי גם נראה פחות טוב.

לבחור שהגיב מעליי, מנוע ה1.8 לא טורבו הופיע אך ורק בדגמי 99.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל אחד - והניסיון שלו:

אני בעד ה- A3.

ב01' הגולף והאודי נמכרו עם מנוע 1.6 ליטר (102 כ"ס). המדרגה הבאה מעבר למנוע הזה, היו 2.0 ליטר בגולף (115 כ"ס) ומנגד 1.8 ליטר באודי (125 כ"ס) עם ראש חמישה שסתומים לצילינדר. היה גם מנוע 1.8טורבו זהה לשתיהן (150 כ"ס. באודי היה גם דגם עם 180 כ"ס), ובגולף מנוע 2.3 ליטר חמשה צילינדר (V5), אשר סבל משלל בעיות אמינות שונות (כיום ה-V5 נסחר במחיר נמוך משמעותית מאחיותיו דלות ההספק, אך הגיע מאובזר משמעותית: גג שמש מקורי חשמלי, חיישני גשם, ועוד).

גולף 1.4 מעטות מאוד נימכרו, ולא נראה שאתה מכוון למנועי הדיזל (היתה לנו בעבודה גולף TDI 110 כ"ס: מנוע גיבור, אך קרטר שמן נמוך, ורגיש לפגיעות...)

מבחינת מרכב (מתלים, גיר, וכו') הרכבים זהים אך האודי הגיעה לישראל מאובזרת לחלוטין (צבע מטלי, חשמל מלא, סנרוף חשמלי, ריפודי אלקנטרה ב-1.8, אזעקה מקורית, מגנזיום). בגולף, למעט החלונות והנעילה, היתר היו תוספות אשר הורכבו בארץ. גם הסנרוף נחתך והותקן בארץ (למעט ב- V5 או ב-GTI).

ב01' היתה לי A3 חדשה (1.8 אוט' 125 כ"ס): 'עשיתי' איתה בארבע שנים 170,000 קמ', ולמעט בעייה במנגנוני חלונות קדמיים (אשר הוחלפו ע"י היבואן במסגרת 'ריקול' עולמי משותף לגולף ולאודי), לא היתה לי כל בעייה. גם הטיפולים השוטפים זכורים לי לטובה (זולים, בניגוד מוחלט לתדמית). הרכב לא היה טיל בליסטי, אך בהחלט מהיר, מנוע שעולה בקלות לטורים גבוהים, ואף אימת בקלות את המהירות המוצהרת (210 'על השעון', כ-200 קמ"ש ריאליים).

• תוכן חדש...