Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמכיר, יודע שנקרעה לי בפיאט רצועת טיימינג מה שמצריך כלי נעילה מיוחד כדי לשים חדשה (פיאט המדרובים האלו עם הפטנטים שלהם).

אחרי שהפכתי עולמות ולא הצלחתי להשיג את הסט להשכרה או השאלה החלטתי להכין לבד (לא בדיוק אבל בערך).

 

1. לקחתי את המידות האמתיות מהקמשפטים (מרחק מרכזי חורים 66.5 מ"מ) וחיברתי יחד עם הסרטוטים מהאינטרנט (בעיקר זוית המגרעת).

2. השתמשתי בכישורי המחשב שלי ויצרתי שבלונה מדוייקת בתוכנה גרפית (מצ"ב קובץ)

3. הדפסתי על נייר בריסטול

3994433813_844c58da21.jpg

 

4. גזרתי חיצונית ופנימית

3995189050_49ec360350.jpg

 

5. הנחתי במקום הנועלים ובדקתי דרך החריצים שהמגרעת בקמשפט יושבת מדויק (נכון שהקומבינה לא נעלה לי את הקמשפטים, אבל עם קצת עדינות הם לא זזו ממקומם)

6. חתיכת מתכת קטנה בעובי 5 מ"מ אפשרה לי ליצור את נועל הקרנק שזה באמת חובה בניגוד לקמשפטים.

7. ולפינלה, פיאט לא הסתפקו ברעיון מטומטם רק של נועל הקמשפטים, אלא התעלו על עצמם בפיתוח נאסא טכנולוגי למותחן הרצועה (מי שמכיר יודע)

8. אז קימבנתי גם פה כלי מיוחד, שני ברגים על מוט במרחק 60 מ"מ (מרכז) זה מזה, שיוף קל של הקיצוני כדי שיכנס לחור המתיחה במותחן וגם זה עבר בשלום.

3995204734_599710a9f4.jpg

 

9. לסיכומו של עניין הרכב הניע, אבל אני לא מאחל לאף אחד סרט כזה :wink:

 

חג שמח

ירון

תזמון פיאט.pdf

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

הכל טוב ויפה אבל אני פשוט מתחתי את הרצועה וסימנתי ע"י עיפרון על החגורה והשן.

לאחר מכן החגורה זזה שתי שיניים מוציאים בכח ע"י מברג שטוח את החגורה ומחזירים שתי שיניים אחורה

×
×
  • תוכן חדש...