Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו - שקע חשמל (מצית)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המדובר ברנו קליאו 98 (אליזה). כבר זמן רב ששקע המצית אינו פועל, וגם אינו מואר.

היום שלפתי את הפנל שמחזיק את המצית ואת לחצן הנעילה המרכזית (הלחצן והנורה שעליו, עובדים).

עם זאת, נראה שהכל מחובר למצית כמו שצריך, וגם לנורה, והנורה אינה שרופה.

הפיוז, מיותר לציין, תקין.

אובד עצות, פניתי ל-HAYNES, היישר אל ה- WIRING DIAGRAMS, כדי לראות מה פספסתי בבדיקה.

הדבר היחיד שלא ברור שם הוא ה- Shunt Unit שאליו/אליה מתחבר המינוס שיוצא מהמצית/תאורת מצית.

אודה לעזרתכם בהבנת מהו או מהי אותה Shunt unit ואיפה היא נמצאת, וכמובן שכל רעיון חלופי לפתרון

יתקבל בברכה.

פורסם

הפיקוד לאור סביב המצת מגיע כאשר אתה מדליר את אורות הדרך ברכב. המתח למצת עצמו מגיע דרך קו אחר. כיוון שציינתה ששניהם לא עובדים, כניראה שיש נתק בקו המינוס. אני מניח שלשניהם אדמה משותפת. בדוק בעזרת רב מודד האים מגיע מתח לנורה בזמן הפעלת אורות, האם קיים מתח על קו המצית. את בדיקות המתחים תבצע כאשר את המינוס תדגום ממקום אחר. כמו כן בדוק רציפות לקו המינוס.

פורסם

בהזדמנות אנסה להשתמש ברב מודד, שאין לי בבית, רק כדי לפסול בעיה אחרת.

אני דיי בטוח שזו אכן בעית אדמה, והיא אכן משותפת לנורה ולשקע.

לכן אני מנסה להבין מהי אותה Shunt Unit שאליה המינוס מתחבר (לפי היינס).

פורסם

עדכון למעוניינים: התקלה נפתרה. בסופו של דבר הכל היה בגלל מגע פגום (כן, צפוי.. :lol:).

של חיבור המינוס. מדובר בפלג קבוע, ולכן היה הרושם שהוא תקין, אבל לאחר מספר משחקים

התקלה נמצאה, המינוס טופל, והכל בא על מקומו בשלום, לפחות בנושא המצית. עכשיו יש גם אור וגם אפשרות

להצית, או לחלופין לחבר מטען לסלולרי.

• תוכן חדש...