Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל HU מדגם DEH-4000UB של Pioneer

DarkRoniN
שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברצוני לקנות HU חדש. מצאתי את ה 4000UB אך מחיפוש ברשת עולה רק הדגם הזה:

base-675-1

מה שיש בחנות זה הדגם הזה:

DEH-P4000Ub.jpg

מכיוון שהדגם הזה לא נפוץ ברשת אני מרגיש שאני קונה חתול בשק.

עכשיו לשאלות:

1. האם למישהו היה ניסיון איתו ויכול להמליץ?

2. איפה אפשר למצוא PDF שלו?

3. לא נראת כניסת USB, האם היא אחורית?

4. האם כדאי ללכת על דגם חדש יותר ופשוט יותר (כמו ה 1150MP) מכיוון שבעקרון אין לי צורך ביותר מיציאה אחת למגבר. האם איכות השמע זהה בין כל הדגמים?

5. האם הרדיו דיסקים החדשים קופצים בהשמעה של דיסקים? (לי יש סוני בן 10 ואני לא יכול לסבול אותו) - ז"א האם ה USB באמת נחוץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הדגם הראשון שהצגת הוא הינו דגם חדש - שיפור שכניסת הUSB הינה מקדימה

הדגם השני הינו 4050 - שונה מעט -כניסת הUSB הינה מאחורה וישנו כבל שמגיע עד איפה שתבחר בחלק בקדמי ברכב.

מניסיון - לי יש את הדגם השני 4050 - הוא מעולה קורא דיסק מהר , בUSB מציג רשימות כראוי , לא קופץ , השלט מתפקד כראוי מכל מקום ברכב , תצוגה כחולה וכתב ברור היטב, קצת מרגיז נושא תחנות וכיוון ההרדיו אך לא משמעותי יש חיפוש מהיר וגם הוא יחסית חזק בעוצמה!! וזאת אני אומר כי הוא כרגע מגביר לא רע כ350RMS של רמקולים 200 מאחרוה 150 מקדימה!

האמת הדגם הראשון אולי יותר נוח לכניס את הUSB בחזית HU , אך אני מעדיף אם הכבל מאחורה כי כך הינו נמצא בתוף תא הכפפות לא נראה ולא מפריע!

וגם הדגם השני קצת יותר יפה כזה ולא רק שחור!

מבחינת סאונד אין משמעות כולם טובים עד סדרה 6 (חוץ מפיצ'רים וכל מיני כאלה ואחרים)

:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא ממש לא מגביר לך 350RMS, הוא מגביר כ18RMS לכל ערוץ.

לגבי ה4050 יש עליו המון ביקורות מעולות.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

BioS ייקירי שים לב למה שכתבתי

" וגם הוא יחסית חזק בעוצמה!! וזאת אני אומר כי הוא כרגע מגביר לא רע כ350RMS של רמקולים 200 מאחרוה 150 מקדימה! "

ידוע שלא קיים שום HU כלשהו שיכול להגביר הצורה כזאת , וכוונתי שהוא מגביר לא רע - כן מתחיל לזייף מעל 54 בעוצמה \ אבל סה"כ נותן תמורה מלאה למחיר וחוסף כמה מאות שקלים להשתדרג בפריט אחר!

תוסיף לביקורות שראית +1 ממני!

וזאת בזכות הצעת חברי הפורום כידוע

:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר חיפוש נוסף, כנראה זה דגם אמריקאי שעבר כיול בישראל בשביל להתאים לתדרי הרדיו. ומכאן עולה השאלה האם כיול זה הוא קבוע, או שיש מצב שלאחר תקלה מסויימת הוא יחזור לקלוט רק תדרים אמריקאים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...