Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנל נשלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי רכב שבו יש רדיו-דיסק של פנסנוניק עם פנל נשלף. ברכב שהיה לפני

כן היה רדיו-טייפ built-in.

שאלתי היא לגבי הוצאת הרדיו-דיסק (ואל תצחקו בבקשה,באמת אין לי כל נסיון בנושא!):

האם הוצאת הרדיו-דיסק (פנל נשלף) אמורה להיות חלקה ? האם היא צריכה להיעשות בכוח (או שיש

איזהשהם כפתורים שמשחררים את הרדיו דיסק שצריך ללחוץ עליהם לפני כן) ? האם היא כרוכה בניתוק

של איזהשהם כבלים של חשמל מאחור? (אני מאמין שלא)

בברכה,

רפי

פורסם

הוצאת פנל בלבד (לא רדיו כולו) כרוכה בלחיצת כפתור ושליפה של הפנל ללא שום מאמץ מיוחד וללא ניתוק כבלים כלשהם! מה שכן הפעולה אני ממליץ אישית להיעזר בעדינות כי בכל זאת יש שמה פלסטיקה עדינה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תודה על תשובתך,

עדיין משהו לא ברור לי, ואני רוצה לשאול לפני שאנסה:

האם הוצאת הפנל אינה כרוכה בהוצאת הרדיו, כפי שניתן להבין משבריך ? ואם הוצאת הפנל אינה כרוכה

בהוצאת הרדיו-דיסק: לשם מה צריך להוציא את הפנל בכלל ? או שקודם מוציאים את הפנל ואחר כך

את הרדיו ? אני ממש לא מכיר את הנושא, כך שאנא סילחו לי אם השאלות נשמעות טיפשיות (אני פשוט לא רוצה לגרום נזק).

בתודה מראש,

רפי

פורסם

קודם כל בוא נבהיר את השאלה שלך:

1. אתה רוצה להוציא את כל הרדיו שלך?

2. רק את הפנל?

כאשר אתה מוציא את הפנל הרדיו נהיה שטוח אל מול הפלסטיקה שלך..ולכן זה משמש למניעת גניבה של הרדיו שלך..מכיוון שאין איפה לתפוס אותו כדי למשוך אותו החוצה.

לשאלתך->לא,הוצאת הפנל אינה כרוכה בהוצאת הרדיו כולו..אלא פנל בלבד!

השאלות לא נשמעות טיפשיות בכלל לשם כך אתה שואל כדי לדעת..ובשביל זה יש לך את הפורום! :)

להפך, טוב שאתה שואל כמו שאתה אומר כדי לא לגרום נזק..

פורסם

כאשר אתה מוציא את הפנל הרדיו נהיה שטוח אל מול הפלסטיקה שלך..ולכן זה משמש למניעת גניבה של הרדיו שלך..מכיוון שאין איפה לתפוס אותו כדי למשוך אותו החוצה.

..

משמש למניעת גניבה ע"י כך שאי אפשר למשוך ? לדעתי אתה קצת טועה פה , למיטב ידיעתי הרבה יותר קל לשלוף את הרדיו דיסק מהרכב בעזרת מברג או 2 , כשהפאנל דווקא לא מחובר.

בשביל מה מוציאים ? כי לך תתחיל עכשיו לחפש את הפאנל של המכשיר שגנבת.

נכון שלא חסר כאלה שיגנבו גם בלי פאנל, אבל תחשוב רגע בתור גנב , מכשיר יוקרתי יושב בתוך הרכב עם הפאנל מולבש עליו, חיים קלים לא ? =]

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

אוקיי, תודה על תשובתך.

- אני מעוניין למנוע גניבה. עכשיו אני מבין את העניין של פנל נשלף אני מקווה שזה יעיל

ואכן מקשה על גניבת הטייפ.

יהיו מקרים של היעדרות מהארץ בהם אני מעוניין להוציא את הרדיו-דיסק כולו.

האם הוצאת הרדיו כרוכה בניתוק כבלים \ פירוק ברגים ? או שעלי פשוט למשוך בכוח ? ?

רפי

פורסם

תראה אין הגנה 100% לשום רדיו אם הגנב רוצה גם יתלוש לך את כל הפלסטיקה אם צריך..

להוציא את הרדיו כולו כל הזמן..ולהתעסק עם החשמל כל הזמן..לא מומלץ..תשלוף את הפנל קח אותו איתך או תשים בתא כפפות ותנעל..וזהו!

ואם בכל זאת אתה מעוניין להוציא את כל הרדיו כולו...תלוי ברכב שלך אם הוא תפוס עם ברגים זה כרוך בהוצאתם..אם לא, פשוט תיקח שתי אזיקונים משני צדדיו של הרדיו ושלוף אותו..לא צריך להיות קשה מדיי.

(אם יש לך את השולפנים המקוריים שלו,,מה טוב)

פורסם

כמו שעושים את זה עם השולפנים המקוריים של הרדיו פשוט מכניסים אותם לאורכם בצידי הרדיו ושולפים.

בפיז'ו לא תוכל לעשות ככה..כי לדעתי הרדיו הוא מובנה מקורי של הרכב אז הוא תפוס באמצעות ברגים.

פורסם

מה הבעיה אתה יודע כל רדיו אפשר להוציא..הוא לא מרותך לשם או משו.

פשוט במקום התיבת פח שתפוסה למקומה ואז בתוכה נכנס הרדיו.

אז יש שם ברגים שתופסים את הרדיו ישר למקומו...מפרקים את הפלסטיקה מסביב ומגיעים לברגים שתופסים את הרדיו למקומו..מוציאים אותם..ווואלה!

פורסם

+1

קודם כל כי זה לוקח זמן לפרק אותו ממקומו..מה שאין כל כך לגנבים..

ושנית..מי ירצה לגנוב רדיו מובנה?..לא שווה מאמץ לדעתי.

• תוכן חדש...