Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש בקבוק blue label ריק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם למישהו יש אחד זרוק בבית ולא מעוניין בו אני מוכן לקחת או לקנות אותו במחיר סביר.

מעוניין להוסיף אותו לחלק מאוסף בקבוקים שיש ברשותי.

בתודה מראש.

עריכה: הכוונה לג'וני וולקר כמובן :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם למישהו יש אחד זרוק בבית ולא מעוניין בו אני מוכן לקחת או לקנות אותו במחיר סביר.

בתודה מראש.

ג'וני התהפך בקבר ברגע שלחצת "פרסם תגובה" :-D

פורסם

דברים מהסוג הזה נמכרים באיביי ונקנים על ידי זייפנים,

שממלאים אותם במשהו זול יותר, מטפלים בפקק ויאללה, חזרה לאיביי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תנסה לדבר עם היבואן. אני מניח שאם יש לו, אפילו ייתן לך אחד. אני חושב שמדובר על החברה הסקוטית.

אם אתה רוצה יש לי בקבוק של עוד וויסקי טוב שנקרא לפרויג, יישון של 10 שנים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כן חיפשתי באיי ביי

המכרז נכנס היום, ואתמול הוא לא הופיע.

זה 36 דולר משלוח על 2 בקבוקים. אני זקוק לאחד וגם יש מצב טוב מאוד שהמחיר שם יתפח מעבר לכל פרופורציה שאני אוכל להרשות אותה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

במחיר כזה עדיף לחסוך עוד קצת ולקנות את הדבר האמיתי, יענו בקבוק מלא.

אני בכלל לא מבין מה הטעם לאסוף דברים שלא שתית...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתודה מראש.

ג'וני התהפך בקבר ברגע שלחצת "פרסם תגובה" :-D

אנו חיים במדינת ישראל, השפה הרשמית כאן היא עברית ולכן אתה אמור לרשום כך:

הנני תר אחר בקבוק ריק של תסס דגנים מסוג "מיצקי" הידוע בכינויו "יוחנן המהלך בתווית הכחולה".

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קאררה שלום.

היות ואני עובד כיום בשני בארים אני יכול להשיג לך בקבוק ריק של מה שאתה רוצה בערך, אפילו מלא בזול יחסית.

הבעיה היא שג'וני כחול לא בדיוק הולך חזק היות ושני הבארים לא חזקים יותר מידיי. אז תאלץ לחכות קצת, אבל ברגע שיתפנה אני אצור איתך קשר. או שאתה יכול להזכיר לי בה"פ כל איזה שבוע או משהו כזה שאני לא אשכח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ג'וני כחול בפאבים בחיפה ידוע לי כמשקה שבקושי זז. נדיר שבקבוק מתרוקן ועל כן מאוד קשה להשיג אחד.

בכל מקרה אני מאוד אעריך את זה אם תזכור אותי בפעם הבאה שיש בקבוק ריק.

נ.ב: אני יודע שיש פאבים שאחרי שהוא מתרוקן ממלאים אותו בג'וני שחור ומוכרים את המשקה כרגיל.

פורסם

אני מאוד אשתדל לזכור אבל כבר היו דברים מעולם.

ובקשר ל"למלא בג'וני שחור כשנגמר", למרות שבתקופה שלי עדיין לא נגמר, אני מאוד בספק שיעשו את זה, כי זה פשוט מטומטם, מי ששותה וויסקי ב120 שקל למנה יודע מה הוא שותה, ויודע כשהוא לא שותה מה שהוא רצה אלא זבל ב200 שקל לבקבוק (כן וויסקי שעולה 200 שקל זה זבל). חוץ מזה שהבעלים של אחד המקומות שאני עובד בהם פלצנים ברמה כזאת שהם בחיים לא ירשו לעצמם לעשות כזה דבר. ובמקום השני לבעלים פשוט אין שום אינטרקציה עם המקום ומי שאחראית פשוט ממש טיפשה ואפאטית לחלוטין

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתה טוען שוויסקי ב-200 ש"ח זה זבל ואחר כך מכנה אחרים בשם "פלצנים"?

זה רק מראה שההבנה שלך בוויסקי שווה ל... זבל.

לא, אני לא אתחיל לפרט את רשימת הוויסקים המעולים שיש ב-200 ש"ח ל-700 מ"ל, בדיוטי-פרי או בבריטניה.

פורסם

טוב אין טעם בויכוח בעניין :)

כולה רוצה בקבוק ריק של ג'וני כחול :)

תודה רבה לכל העוזרים

• תוכן חדש...