Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עובר לסט שלושה חלקים כאשר הוופרים מוגברים אקטיבית והמידים + טוויטרים על קרוס פסיבי

אני מתכנן לרכוש שני מגברים האחד דואל מונו (DLS A3) לוופרים והשני שני ערוצים (DLS A2 ) למידים והטוויטרים

DLS A2 מוצהר 85WRMS, השאלה שלי איך הוואטים מתחלקים בקרוס כלומר כמה וואט יקבל כל אלמנט שמחובר לקרוס.

והאם 85WRS יספיקו למיד L4 וטוויטר L1V2 ?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הכל תלוי בצורה בה בנוי הקרוס

יש קרוסים אשר מחלקים את ההספק 60:40 יש 50:50 ויש 20:80

הכל תלוי בתכנון של המהנדס ובכל הפרמטרים של רכיבים הקרוס.

בגדול אתה יכול בכייף להגביר את המידים וטוויטרים עם A3 נוסף אם התקציב מאפשר, זה יעשה להם רק טוב.

אבל גם A2 אמור לתת את הנחוץ בסט אפ הנ"ל ושוב תלוי איך הקרוס בנוי וכמה מהאנרגיה נבלעת ברכיבי הקרוס והופכת לחום.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אתה יכול לשלוח לסקוט בוואלדה מייל והוא יגיד לך את הנתונים המדוייקים, אבל בגדול הL4 יקבלו את רוב העוצמה.

אם כבר אתה מחליף הגברה, למה לא לקנות A4 ולעבוד אקטיבי מלא ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נגדים הם אלה האחראים על העוצמה. אם זה ממש מעניין אותך יש מחשבונים ברשת.

85 למיד וטוויטר מספיקים בהחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני משתמש בקרוס של קלארוס, אני אשלח מייל לסקוט.

ד"א מישהו יודע מחיר של DEH-P99RS בסין ?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

למיטב ידיעתי הדגם הוא דגם אירופאי.

(* למקרה שמישהו מתעניין- לפי עוזי רדיו- המכשיר לא יגיע לישראל).

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

מבחינה של איזון - הקרוס של הקלרוס הוא אחד הטובים שיצא לי לשמוע עליהם סט שני חלקים.

85 וואט בהחלט יספיקו לזוג הזה.

אני מגביר כרגע את הL4 על ערוץ הגברה משלו שמספק לפי הצהרה 90 וואט עד 120 וואט בפועל בתחום תדר מאוד מאוד רחב - 150 הרץ עד 9 קילוהרץ והמגבר ממש לא מתקשה להרים את האלמנט.

אני מניח שמגבר של DLS יהיה מאוד אנדרייטד גם כן, אפילו עם קצת פחות זה עדיין מגבר נהדר ונקי (אני מת על המגברים של DLS מעולם לא שמעתי עליהם מערכת שנשמע רע מבחינת סאונד) והוא צריך לעשות עבודה נהדרת.

הטוויטרים של HAT עובדים על אוויר - ממש לא זקוקים להספק רציני בכדי לפעול היטב.

לדעתי - אתה תהיה מאוד מרוצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

(* למקרה שמישהו מתעניין- לפי עוזי רדיו- המכשיר לא יגיע לישראל).

כמה מפתיע :roll:

עוזי רדיו מעדיף למתג את פיוניר כמוצר זול והמוני לערסים שמחפשים אומצה-אומצה במקום למנף את המותג הזה למקום הראוי לו.

בסין אין לי מושג איפה ניתן להשיג את ה 99, אבל אני מאמין שזה אפשרי.

כנראה שחודש הבא אני טס להונגריה וביררתי היכן ניתן להשיג את ה 99. מחירו בחנות בהונגריה עומד על 6,100 ש"ח, שזה ממש לא הרבה ביחס ל P9 + הפרוססור היוצא :wink:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתה יכול לשלוח לסקוט בוואלדה מייל והוא יגיד לך את הנתונים המדוייקים, אבל בגדול הL4 יקבלו את רוב העוצמה.

אם כבר אתה מחליף הגברה, למה לא לקנות A4 ולעבוד אקטיבי מלא ?

אתה מממן לי פרוססור ? :)

אני מעדיף לחכות קצת עם העיניין של אקטיבי מלא עד שאני ארכוש מכשיר תומך 4 WAY שיתפנה לי תקציב לכך .

פורסם

בכל מקרה, ההפרשי מחירים ביד שניה בין ה A2 ל A4 מצדיקים קניית A4 גם אם אתה מנצל רק שני ערוצים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תמיד חשבתי שהבעיה תבוא מצד הרדיו דיסק שלא יודע לחתוך יותר נמוך מ 650,מתברר שטעיתי .

אין שום בעיה לחתוך עם קרוס של קלארוס את המיד והטוויטר ושהמידבאס ינגן מ 650.

ו 85 לערוץ בהחלט יספיקו למיד+טוויטר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
אני משתמש בקרוס של קלארוס, אני אשלח מייל לסקוט.

ד"א מישהו יודע מחיר של DEH-P99RS בסין ?

אם תהיה זריז, יש קניה קבוצתית במחיר 1200$ לפני משלוח ומיסים.

למען הסר ספק , סקוט אחראי לקניה.

http://www.diymobileaudio.com/forum/hot-deals/66151-group-buy-pioneer-deh-p01-dex-p99rs.html

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם
תמיד חשבתי שהבעיה תבוא מצד הרדיו דיסק שלא יודע לחתוך יותר נמוך מ 650,מתברר שטעיתי .

אין שום בעיה לחתוך עם קרוס של קלארוס את המיד והטוויטר ושהמידבאס ינגן מ 650.

ו 85 לערוץ בהחלט יספיקו למיד+טוויטר.

או יותר נכון שהמיד ינגן מ 250 והוופר מתחת ל 250 :evilbat:

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אם ה HU שלך מאפשר - אחלה נקודת חיתוך למיד.

איתמר.

פורסם

אצלי המיד חתוך ב150 ב24 דיבי... סופר דופר שמופר נקודת חיתוך. אני מדבר על הL4 כמובן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...