Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוויה של BX.GTI עם מנוע גמור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי BX GTI 1900 שנת 1992 והלך המנוע.

בכמה אני יכול למכור אותה?

"קונים מכוניות לפירוק" הציעו לי 200 ש"ח, כי הם מוכרים את זה לברזל.

אם אני אמכור אותה לברזל, אני אקבל 400-500 ש"ח.

יש לי סיכוי לקבל יותר מזה?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי אין לך סיכוי לקבל יותר, האפשרות היחידה היא שמישהו מהפורום רוצה אותה לחלקים ואז אולי תקבל עוד איזו מאיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם אין לרכב תקלות מהותיות פרט למנוע הגמור ומצבו הכללי סביר יחסית, אז אולי כדאי להחליף מנוע.

במחיר של כמה אלפי ש"ח יהיה לך רכב שישרת אותך לעוד תקופה, זו האלטרנטיבה הזולה ביותר.

פורסם

במשך שנים ה-BX הייתה אולי המכונית הכי פחות סחירה בארץ, מה שגרם להיעלמות המונית של מי שהייתה גם המכונית הכי נמכרת בארץ (כן כן, לתקופה קצרה איפשהו בין מלכות סובארו לקיסרות מיצובישי).

אולי בגלל ההיעלמות, בשנים האחרונות דווקא התעורר ביקוש מסויים ל-BX, במיוחד לדגם ה-GTI שלך, בעיקר בקרב אנשים שרוצים להחזיק אחת למטרות פנאי. ה-BX היום היא כנראה מכונית ה"אספנות" הכי מודרנית בארץ. אחרי הכל, מעבר לבעיות האמינות ואיכות הפלסטיקים, היא הייתה מכונית נהדרת ומיוחדת בהרבה מהיפניות המשמימות של אותה תקופה.

אם חוץ מהמנוע הכל במצב סביר, הייתי במקומך מחליף/משפץ את המנוע, שזה ממש לא סיפור יקר. בינתיים הערך שלהם בשוק, איך אמר ביבי, כבר עבר את הנפילה ואת ההתהפכות, מעכשיו הוא רק עולה. שלא תהיה כאן טעות, גם GTI במצב תצוגה לא תסדר לך את הפנסיה, אבל אם תשפץ אותה, תהנה ממנה עוד כמה שנים ותמכור - כנראה שלא תפסיד עליה. נראה לי בזבוז למכור בשקל וחצי לברזל.

פורסם

ה BX היא אחרונת הסיטרואן האמיתית (גם הקסנטיה) לאחריה יוצרו מכוניות פיג'ו עם סמל של סיטרואן

אני רואה את הBX כרכב אספנות לכל דבר ובמיוחד דגם ה GTI, חבל לזרוק רכב כזה במיוחד שאין הרבה כאלו בדגם הנ''ל ובמיוחד לא בשביל 500 ש''ח.

ההמלצה שלי היא לתקן את הרכב ולשמור, אם לא להמתין ולמכור.

אני הייתי קונה אם רק היה לי היכן לשים אותה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
יש לי BX GTI 1900 שנת 1992 והלך המנוע.

בכמה אני יכול למכור אותה?

"קונים מכוניות לפירוק" הציעו לי 200 ש"ח, כי הם מוכרים את זה לברזל.

אם אני אמכור אותה לברזל, אני אקבל 400-500 ש"ח.

יש לי סיכוי לקבל יותר מזה?

תפקיד רשיונות ושכח ממנה. אולי ביום מן הימים יקום האספן שיחמוד אותה ויפיח בה חיים.

ארז רונן

פורסם

לפותח השרשור: אם אין לך כרגע כסף, זמן או רצון לתקן אותה, תקפיא את הרשיונות. גם אם המצב הכלכלי שלך בקאנטים, התמורה שתקבל בעדה בלי מנוע לא תשנה לך כלום, בעוד בעתיד בטוח תתחרט אם תמכור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה המצב של הרכב חוץ מהמנוע?

האוטו נוסע?

יש טסט?

כמו שכתבו - אם זה רק המנוע - תחליף ותהנה.

אם זה מראה של כל הרכב - עזוב..

יש לי כבר אחת כזאת לחלפים בשביל השניה שאצל האישה.

אבל תמיד אפשר לקחת עוד אחת..

פורסם

פרסם את הרכב למכירה עם תמונות ותקבל הצעות טובות מחמש מאות ש"ח וגם הרכב יקבל חיים חדשים

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם

גם אני בדעת רוב המגיבים

חבל לזרוק רכב עם כזה פוטנציאל לאספנות

בשביל כמה מאות שקלים

אם יש לך מקום לאכסן אותה אז שמור אותה בינתיים

בתנאי שכמובן אתה לא מפריע לאיזה שכן ולא לפני שהגנת

עליה מפני נזקי האקלים.

פורסם

שאלה מעניינת.

הBX GTI. כרכב ספורט. איך הוא?

כמה הוא טוב לשיפורים עתידיים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הרכב הזה מעולם לא היה רכב ספורט הוא גם לא יכול להיות כזה, המקסימום שאתה יכול לעשות הוא לשתול בתוכו מנוע 16V שמניע את ה 306 ודומיו אבל לא מעבר לכך, כמובן שאם תתחיל בשינוי מסיבי של חלקים הדבר ייתכן אבל לא משתלם.

תפקידו של הרכב להיות רכב משפחתי מהיר יותר משאר הרכבים בדמותו וזהו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...