Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מזדה לאנטיס 1600 מודל 2004

לפני כשנתיים , לאחר פאדיחות של מוסך מורשה, התחלתי לטפל בעצמי ברכב

הרכב "סובל" מצילצולים בזמן מאמץ במנוע, לפי כל הבדיקות כנראה הצתה מוקדמת לאור פיח שהצטבר במנוע

טופל בK44 ללא שינוי

כרגע אני לפני טיפול 120 א'

אני השתמשתי בשמן של מוטורקראפט האדום עם הסמל של מזדה

הבנתי שהו סינטטי מלא לעורבב ולא סנטטי "טהור"

השאלה היא לאור הנתונים הנ"ל האם בטוח להמשיך ולהשתמש בשמן הזה או להחליף לשמן אחר??

דבר נוסף, אני רוצה להחליף נוזל קירור , לא הוחלף מאז שקניתי את האוטו (נסעתי כ70א ק"מ), מכונאי המליץ לרכוש נוזל פשוט ואפילו אם אפשר לשים מים מזוקקים

השאלה היא מה אתם ממליצים????

תודה מראש!!!

פורסם

תשקיע בנוזל קירור, לפי מה שהבנתי השמן של מוטו קראפט מצויין , ואני גם מתכנן לרכוש בטיפול הבא .

נ.ב נסה לעשות " אינפוזיה " לרכב עם ה k44 יש פה איזה מדריך מאיזה 2002 אבל הבנתי שזה מצויין .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

תודה על התגובה,

לא הוחלף מנוע מיבוא, אך באמת הלך לי ממיר קטליטי לפני חודש

יש לציין שבעיית הצילצולים במאמץ קיימת מאז שקניתי את האוטו ונסעתי כך כ70 א ק"מ!!!

אני מקווה שמעבר לממיר קטליטי לא נגרם נזק

צריכת הדלק של הרכב היא 1/11

הרכב לא אוכל שמן בכלל, מטופל באדיקות בחלפים מקוריים

פורסם

ממיר קטליתי זה עוד הנזק הקטן, בוכנה או תלתל עלולים להישבר.

אפשר לנסות לנקות את חיישן הMAF עם ספרי מגעים, כשהוא מלוכלך באבק הקריאה שלו מזייפת

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת.....

מבקש הסבר על נזק לבוכנה ולטלטל כתוצאה מצילצולים כאלה

האם מישהו יודע כל כמה ק"מ צריך להחליף פילטר דלק????

הפילטר בלנטיס טבול בתוך המיכל והמשאבה יושבת בתוכו, האם יש סכנה למשאבה אם לא הוחלף פילטר לאחר נסיעה של 120 א' ק"מ???

קיבלתי המלצה לא להתעסק עם הפילטר, לא נראה לי הגיוני שפילטר דלק זה לכל החיים

תודה!!!

פורסם

בטוח שעברת את זמן החלפתו כל העיניין הוא שלא כולם מכירים את הדרך להתעסק איתו לכן מתחמקים, או שתקרא מדריך שנכתב כאן בזמנו, או שתיגש למוסך שמכיר את הרכב (מוסך מורשה מכירים הכי טוב).

הצלצולים שאתה שומע הם בעצם דטונציות (בעירה לא נכונה של התערובת) להרוס בוכנה זו תופעה לא שכיחה אך בהחלט לא נכון לנסוע כך ואם לא תטפל בזה כעת מה שיקרה זה שתוציא הוצאה כפולה לתקן את זה בעתיד, קח בחשבון שגם צריכת הדלק שלך כרגע לא נכונה.

פורסם

ניסן, תודה

איך אתה ממליץ לטפל בבעית הצילצולים???

אני חושב שאני שומע שהאוטו קר מין נקישה מהראש שנעלמת כשהאוטו מתחמם....

מאיזה כיוון להתחיל ולמי לפנות???

חתימה טובה....

פורסם

לצערי הרב איני מכיר טוב את המוסכים מורשי מזדה ופורד שבאזורך ועל כל אחד מהם קראתי, בפורומי הרכב השונים באינטרנט, גם דברים טובים וגם לא טובים.

נקווה שבעלי מזדות, כאן, יוכלו להמליץ על מישהוא מתאים וטוב לאיתור, אבחון ותיקון תקלות.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...