Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ביום כיפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזו תקנה מעגנת את דבריך ?

אני ראיתי שני אירגונים שונים שמשתמשים בה ולפחות אחד מהם בוודאות לא צריך אותה, ואתה מוסיף אירגון שלישי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לפעמים אני מצטער שאני שומר יום כיפור, זה היום היחידי בשנה שאפשר לנסוע מחוץ לעיר במהירות של 200+ ולעשות כאוות נפשך :-(

כן, זה נחמד כשאתה נוסע 200 קמ"ש,

i403092_carmageddon2.jpg

רק תזהר שלא יבוא מישהו כזה:

hqdefault.jpg

Carmageddon II Forever

carmageddon2img2.jpg

נ.ב. ילד, אין לך שיעורי בית לעשות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יום כיפור זה היום הכי טוב לדעת כמה המכונית שלך סוגרת.:-):wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
אני מאמין שכל שוטר שתסביר לו שאתה מתנדב במד"א במיום כיפור יבין אותך.

בחיים אל תסמוך על זה. לעולם, בחיים, אף פעם, never!!!!

חוץ מזה, פשוט סע וזהו. אתה סתם נלחץ.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

באמת שאני לא מציע לך,שתגיע לאזור לבית שלך,בטוח הוא היה מאוכלס בילדים.

ואתה יודע,כל שכונה הופכת להיות מאה שערים ביום כיפור,איו ילד שלא ירצה לזרוק עליך אבן.

אגב הביטוח תקף ליום כיפור?

פורסם

ההגיון אומר שכן.

תבדוק בפוליסה שלך, יש שם תוקף פוליסה, אם אין שום סעיף שאומר שבתאריך כזה וכזה הביטוח לא תקף, אז הכול בסדר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
שלום :)

אני עובד מד"א ועושה משמרת ביום כיפור. תכננתי את זה ככה שאני מתחיל לפני תחילת החג, בא עם רכב, ועוזב ב 7:30 (שעדיין הכבישים ריקים מאופניים והולכי רגל)

רציתי לשאול מלבד שאני צריך לנסוע לאט ולפתוח 7 עיניים, איזה עוד אמצעי זהירות לנקוט ? (יותר מהבחינה של להמנע מאבנים)

אני מתכוון לשים סמל של מגן דוד, וצ'קלקה צהובה מלמעה (אם אני אשיג). אגב, זה חוקי ?

ועוד שאלה, נניח ואני מגיע לצומת עם שדה ראייה מצויין (יש כאלה), והרמזור אדום, ואין מצלמה. אפשר לעבור ??

אני לא יודע מאיזה איזור אתה,אך באיזור ירושלים תמיד היה הסעה בתום המשמרת,אולי תבקש מאחד הנהגים שבאים להחליף אותך במשמרת שיוריד אותך בדרך למקרה\חזרה מבית חולים.כך תחסוך לעצמך הרבה כאב ראש וגם תצא צדיק:D

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

סע בזהירות, הימנע מלהתקרב לריכוזי אוכלוסייה חרדית ויהיה בסדר.

כמו שאני תמיד אומר, מערבים עוד לא חטפתי אבנים. מחרדים? או-הו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני לא יודע מאיזה איזור אתה,אך באיזור ירושלים תמיד היה הסעה בתום המשמרת,אולי תבקש מאחד הנהגים שבאים להחליף אותך במשמרת שיוריד אותך בדרך למקרה\חזרה מבית חולים.כך תחסוך לעצמך הרבה כאב ראש וגם תצא צדיק:D

פותח השרשור הינו נהג חדש ולכן הוא לא יכול להיות נהג אמבולנס.

בכל מקרה ביום כיפור יש פיזור אחרי כל משמרת במד"א.

פורסם

מה לגבי לחזור הביתה באופניים? יחסוך את כל כאב הראש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
פותח השרשור הינו נהג חדש ולכן הוא לא יכול להיות נהג אמבולנס. - יפה על הערנות :wink:

בכל מקרה ביום כיפור יש פיזור אחרי כל משמרת במד"א העניין הוא שהתחנה שלי רחוקה מהבית, לכן אופניים לא באים בחשבון ופיזור זה די טרטור. בגלל זה אני חוזר ב 7:30 אחרי משמרת לילה, אני לא מאמין שיש מישהו בשעה כזאת (רק מבוגרים שקמים לבית כנסת, שהם לא יזרקו אבנים)

.

\\\\\

פורסם

לא שמעת על ילדים שהולכים לבי כנסת?

או נישארים כל הלילה וחוזרים בבוקר?

ולא חסר מבוגרים שיזרקו אבנים.

מציע לך באמת הרעיון של הפיזור,באף שעה איו הבטחה שלא יבוא לך אותו בן אדם שירסק לך את השמשה הקידמית.

• תוכן חדש...