Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב23.9 אני טס לניו יורק ומתכוון להביא משם הרבה פחיות ספריי צבע(עולה שם 76-99 סנט פחית לעומת 20 שקל בערך פה) אני רוצה להביא מזוודה מיוחדת רק בישביל זה. השאלה שלי היא שאני מתכוונן לתת את זה שישימו בתא המטעו של המטוס כי אסור להכניס לתא הנוסעים דברים כאלה, אבל בכך שאני עושה את זה אני לא מסתכן בזה שהפחיות יתפוצצו מהלחץ של הגובה או משהו כזה?

פורסם

עזוב מכס שמכס...השאלה שלי זה תיאורטי (ד"א לא אני זה שיחזור איתם אלה מכר שחוזר לפני לארץ) האם זה יכול להתפוצץ מהלחץ של הגובה?

פורסם

אפשר להביא ספריי צבע

אם תביא 1 או 2 זה בסדר

אם תביא מזוודה - אני בספק אם יתנו לזה לצאת מארה"ב

אם יתנו לזה לצאת - אין לי בכלל ספק שיעצרו אותך במכס.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בגלל שאני טס עם עוד שני אנשים חשבתי לשים ככה בכל אחת מהמזוודות 2-3 ספריים.

ולשאלה השנייה שעוד לא ענו לי עליה שהיא ממש חשובה-אין סיכון שזה יתפוצץ מהלחץ?

פורסם

אבא שלי סוחר בספריי צבע בכל הסוגים והצבעים במחירי ריצפה. אבא שלי ממש עכשיו קנה 54 אלף ספריי צבע ממפעל שפשט רגלו לאחרונה. כמובן פירמה איכותית מאת "לונדון כימיקלים" .

הספריים האלו בהחלט נמכרו במחירים של 15-20 שקל ליחידה, אבל אבא שלי מוכר לסוחרים במחירים זולים במיוחד על מנת להעיף סטוקים. אבא שלי מוכר בערך ב 5-6 שקל ליחידה כולל חשבונית, אם תרצה כמות גדולה אולי תהיה אפשרות להנחה.

אציין שעל הספריי יש גם כיתוב בעברית מאחורה.

כל הצבעים קיימים.

שלח לי הודעה פרטית אם אתה מעוניין.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

איזה לחץ של איזה גובה?

ככל שמטפסים הלחץ יורד. ע"מ שלא ישפריץ לך המוח מהגולגולת המטוס מדוחס - דוחסים אויר לתוך גוף המטוס.

הלחץ המקובל הוא בסביבות 8000 רגל כשהמטוס נמצא בגובה של 30000-35000 רגל.

בגובה של 8000 רגל לכל היותר ידלוף עט נובע.

בכל מקרה חבל לך הכסף. המיכלים יוחרמו בשדה התעופה, לא משנה איפה תדחוף אותם.

• תוכן חדש...