Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לא יד ראשונה, אמין,

אני פחות מתענין בתשלום החד פעמי של קנייתו,

אני יותר מתענין בכמה יעלה לי לתחזק אותו,

כמובן אם אפשר לדעת כמה שנים הוא יחזיק על הכביש, וכמה קילומטרים הוא יחזיק.

למשל יש לנו רנו מגאן 2004, בעלות התיקונים שלה היינו יכולים לקנות צי רכב

כמובן שלא צריך להציע לי רולס רויס, אוטו בכמה עשרות אלפי שקלים

פורסם

אתה שואל שאלות באוויר.

אף אחד לא יכול להבטיח לך כמה קילומטרים "יחזיק הרכב" או מה יהיו עלויות האחזקה הממוצאות שלו וזה לא משנה איזה רכב תקנה.

באופן כללי, אם אתה מעוניין ברכב משפחתי אמין ומשעמם חפש קורולה. היא די אמינה, אבל צפופה במושב האחורי, לא נוחה, יקרה יחסית לרכישה וגם די גרועה לנהיגה אבל היתרון הגדול שלה הוא שגם אם משהו מתקלקל בה חלק מאוד מאוד יקר זה לא נורא, כי זה קורולה, וזה בטח די נדיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקשתך כללית למדי אבל ניתן להבין שאתה מחפש אמינות רבה.

כנראה שהרכב האמין ביותר שנוסע על כבישי ישראל כיום הוא הניסאן אלמרה,אמינותה יוצאת דופן אך כמובן שעלולים ליפול גם על רכב גמור או "חסר מזל".

האלמרות המוצלחות ביותר מבחינת אמינות היו מהדגם הקודם והחדשות יותר יוצרו באנגליה אך גם אמינותן ללא תחרות.

הקפד לרכוש רכב עם קלומטרז' נמוך,מבעלים שטיפל בו לפי הספר ושלא עבר התעללות כל שהיא-זה נכון לכל דגם רכב שתמצא.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
בקשתך כללית למדי אבל ניתן להבין שאתה מחפש אמינות רבה.

כנראה שהרכב האמין ביותר שנוסע על כבישי ישראל כיום הוא הניסאן אלמרה,אמינותה יוצאת דופן אך כמובן שעלולים ליפול גם על רכב גמור או "חסר מזל".

האלמרות המוצלחות ביותר מבחינת אמינות היו מהדגם הקודם והחדשות יותר יוצרו באנגליה אך גם אמינותן ללא תחרות.

הקפד לרכוש רכב עם קלומטרז' נמוך,מבעלים שטיפל בו לפי הספר ושלא עבר התעללות כל שהיא-זה נכון לכל דגם רכב שתמצא.

אם נניח שיש לי לבחור לרכישה בין סוזוקי בלאנו, סובארו אימפרזה, טויוטה קורולה וניסן אלמרה שכולן

מאותו שנתון (נניח 97) ותוחזקו כיאות - איך ניתן לבצע השוואה מבחינת האמינות בין הרכבים?

אגב, את האלמרה שלי רכשתי בעקבות ההמלצות באתר.

שנה טובה.

"אמא תמיד אמרה לי להתחתן עם רופא או מהנדס. נראה לי שעדיף להתחתן עם מוסכניק." מאיה, ברגע של יאוש מרנו מגאן.

פורסם

אתה יכול לקרוא דעות על כל הרכבים פה:

http://www.carsurvey.org/reviews/nissan/almera/1997/

שים לב שלעיתים הדגם הוא קצת שונה במדינות שונות אבל באופן כללי ניתן לקבל רושם די טוב מאיזה רכב אנשים ממש מבואסים - לדוגמא ראה S80 של וולוו.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
אתה יכול לקרוא דעות על כל הרכבים פה:

http://www.carsurvey.org/reviews/nissan/almera/1997/

שים לב שלעיתים הדגם הוא קצת שונה במדינות שונות אבל באופן כללי ניתן לקבל רושם די טוב מאיזה רכב אנשים ממש מבואסים - לדוגמא ראה S80 של וולוו.

תודה. את זה בדיוק חיפשתי.

אגב, אני אשה...

"אמא תמיד אמרה לי להתחתן עם רופא או מהנדס. נראה לי שעדיף להתחתן עם מוסכניק." מאיה, ברגע של יאוש מרנו מגאן.

פורסם

לשאלתך ליאת,אף פעם לא ניתן לדעת אם רכב ספיציפי יתנהג בהתאם לסטטיסטיקה. כשאנו מביעים דעה על אמינות או סחירות וכיו"ב,אנו מביעים דעה על הסיכוי הסטאטיסטי של הופעת תקלה או של קבלת מחיר טוב עבור הרכב ובמהירות.

גם ניסאן אלמרה יכולה להתקלקל ובמקרים נדירים (לא אצל פותח השרשור לצערו) גם רנו מגאן אוטומטית יכולה להראות אמינות טובה.

בין אלמרה אימפרזה וקורולה אין הבדל משמעותי,יחד עם זאת אני בוחר להמליץ על האלמרה ראשית משום שכולם "מכירים טויוטה" אבל לא כולם תמיד זוכרים שיש גם אלמרה... שנית,הייתה לי אלמרה במשך 10 שנים,גם הורי החזיקו אחת, 0תקלות (אפס הכוונה לא למעט מאד תקלות,הכוונה לאפס תקלות...!),לא מתג,לא צינור,לא אגזוז ולא בטיח. רק טיפולים ומה שכרוך בהם ופעם אחת גומיית ציריה שנקרעה כנראה מגרירת ענף שנפל על הכביש. יש לי גם מידע פנימי ממוסכי היבואן שתומך בתדמית האלמרה.

ובונוס נוסף,לאלמרה אין רצועת תזמון מגומי והביטוח שלה זול משל המתחרות.

וכמובן שנה טובה..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...