Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת ב.מ.וו 320 96-97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות בימר שנת 96-97 דגם 320 אני חשבתי לכיוון הקופה יותר אבל קשה למצוא אם יהיה משהו טוב אני יקח

לא שווה לגעת במכוניות עם יד 5 - 4 ?

1.רציתי לדעת איך הרכב מבחינת אחזקה ביטוח לנהג צעיר

2.צריכת דלק

אמינות וטיפולים התקציב שלי כרגע הוא 35K ואני מתשכר בחודש כ 6K

אני כרגע בלי רכב היה לי בזמנו הונדה סיויק שנת 99 ומאזדה שנת 2000 עכשיו אני רוצה ללכת על גרמנית נוחות האם זה משתלם מה אתם אומרים ?

פורסם

אם זה משתלם מה אתם אומרים ?

אתייחס לשני נקודות האלה. בומרים סדרה 3 קופה בד"כ אוהבים לקנות בתור מכונית ספורט. שמים כל מיני מדבקות וסמלים של M3 וחושבים שזה ספורט. ככה גם נוסעים עליהן. זה כמובן לא מוסיף למכוניות האלו בריאות, כאשר רכב ספורטיבי אמיתי בסדרה הזאת הוא באמת M3. כתוצאה וגם בגלל שמדובר בנהגים צעירים, רכבים האלה עוברים ידיים כל חצי שנה-שנה ורואים מכוניות כאלה יד 10+.

כמות ידיים זה עדיין לא אומר על מצב הרכב וכדאי לבדוק כל אקזמפלר בפני עצמו.

מבחינת משתלם או לא. לא משתלם. כל רכב צורך דלק, זה ביטוחים, טסט, אחזקה. ספציפית לגבי עלויות אחזקה של E36 אין לי מה להוסיף. דבר משתלם זה דבר שהשקית בו כסף ואחרי כמה זמן קיבלת יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מעוניין לקנות בימר שנת 96-97 דגם 320 אני חשבתי לכיוון הקופה יותר אבל קשה למצוא אם יהיה משהו טוב אני יקח

1.רציתי לדעת איך הרכב מבחינת אחזקה ביטוח לנהג צעיר

2.צריכת דלק

אמינות וטיפולים התקציב שלי כרגע הוא 35K ואני מתשכר בחודש כ 6K

אני כרגע בלי רכב היה לי בזמנו הונדה סיויק שנת 99 ומאזדה שנת 2000 עכשיו אני רוצה ללכת על גרמנית נוחות האם זה משתלם מה אתם אומרים ?

1. תתקשר לסוכנות ביטוח החביבה עליך ותברר.

2. ידני - בערך 1 ל 10 בנסיעה משולבת , אוטומט 1 ל 8.5 ץ\

3. תלוי באקזמפלר הספציפי, רכב שמור מאוד שתוחזק כל השנים בצורה טובה יראה אמינות מושלמת.

פורסם

דבר ראשון,זה כמעט בילתי אפשרי למצוא קופה או אפילו 4 דלתות שלא עברה "מקצה שיפורים" (yeah right).

מדובר בחצאיות מגוחחות,מדבקות וסמלים של M מערכות אודיו שלא היו מביישות את הסינמה סיטי,בקיצור אם מסתכלים טוב טוב היה אפשר לזהות שפעם הרכב עם הצביעת שחור (בשקל) היה סידרה 3 אלגנטית.

לגבי אמינות וטיפולים,סך הכל הרכב אם הוא שמור וטופל כהלכה במרוצת השנים יהיה אמין קח בחשבון שהטיפולים לא יהיו זולים כמו במכוניות יפניות אבל לא משהו שתאלץ למכור כלייה בישבילו,אם אתה אוהב את הרכב וזה צעצוע שאתה באמת תהנה ממנו כזה שגורם לך חיוך בעוד בוקר יום ראשון בדרך לעבודה,לך על זה זה משתלם(קח בחשבון שעליות הביטוח עללות להיות גבוהות מאוד)

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...