Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחלקי חילוף לBMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לא מזמן רכשתי BMW 318 שנת 98 ,יפייה אך הורדתי למוכר מחיר עקב בולמים לא תקינים...

מסתבר שבולמים מקוריים לרכב בקמור ב.מ.וו מאוד יקרים כ 4000 שח לזוג...

מישהו יכול לעזור לי בבקשה??? וליעץ באפשרות רכישה זולה יותר...כמו רכישה מחול...

תודה מראש!!

פורסם

תתחדש.

האם מדובר ב-E36 או E46? בשנת 1998 נמכרו שתיהן. מה הקילומטראז' של הרכב?

ברחוב בית עובד בתל אביב יש יבואן של בולמי זקס, שהם ה-OEM של BMW בשם אמפייר אוטומוטיב. הטלפון 03-5372260.

כמובן שבגרמניה יותר זול, אבל זה רק אם אתה במילא נוסע לשם ויש לך אפשרות להביא 10.5 ק"ג מטען במזוודה.

יש גם בולמים מחברות פחות טובות אבל חבל לקלקל את ה-BMW איתם.

ממליץ לך להחליף את ארבעת הבולמים ביחד וגם את התושבות של הבולמים האחוריים, אותם ניתן להזמין במעטפה מחו"ל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בולמים של חברת MONERO הם איכותיים ביותר וגם נוחים במחיר לעומת זקס אז כדאי לבדוק!!!

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
בולמים של חברת MONERO הם איכותיים ביותר וגם נוחים במחיר לעומת זקס אז כדאי לבדוק!!!

לא רציתי להזכיר שמות, אבל זה בדיוק מה שהתכוונתי בבולמים ברמה נמוכה. חבל להתפשר עליהם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

חס וחלילה מונרו. ה-E36 מצויידת בבולמי גז של בילשטיין.

אני ממליץ בחום לשמור על מקוריות הבולמים משתי סיבות :

1. מדובר בשילוב מוצלח במיוחד של התנהגות מצויינת,שיכוך טוב וחיים ארוכים

2. לא מדובר בבולמים יקרים מדי, ב EBAY אפשר למצוא אותם באזור ה 300$ לקדמיים ובערך חצי מחיר לאחוריים.

אם אין לך את האפשרות להביא את הבולמים מחו"ל אתה יכול לפנות ליבואני בילשטיין השונים בארץ כמו pit-stop למשל.

פורסם

אז ככה באמת תודה רבה!!!

יש לי משפחה בגרמניה כך שיש אפשרות רכישה ושליחה....

השאלה כמה זה יעלה לי כל המס והמשלוח????

כמו כן EBAY המחירים ממש טובים...

מרכב הרכב E36 סדרה 3 הישנה

זקןק להחלטה מהירה לפחות לקדמיים,מצבם לא טוב...

האחורים בסדר גמור

פורסם

אני קניתי כאן:

http://www.pkwteile.de/

אם אתה צריך לשלם משלוח ומכס, לדעתי עדיף לך לקנות אצל היבואן.

לכן הקרובים יעזרו לך רק אם הם יכולים לסחוב לארץ.

עמוס

פורסם

תבדוק אם אפשר בכלל לייבא בולמים לארץ, היה פעם דיון על כך שחלקי בטיחות אינם ניתנים לייבוא ללא בקשה מוקדמת מהמכס ומשרד התחבורה או משהו בסגנון.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

שוב תודה

אשמח לאתר מחול,הוגן,אשר עושה משלוחים לארץ..

ומוכר בולמים קדמיים ל BMW 318 סדרה 3 ישנה שנת 98 מקוריים

ואיך אוכל לוודא שזה אכן מקורי??

• תוכן חדש...