Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

 

ברשותי פיג'ו 205 1.4 97', כל שבוע שבועיים אני צריך למלא מים מחדש במיכל כי הם יורדים אל מתחת לקו המינימום. מיותר לציין שאלה מי ברז, כי חראם להוציא מליונים על מים ירוקים כשכל פעם צריך למלא שוב, וחבל. אני רוצה לחדש את המערכת ולמלא בה מים בריאים יותר.

 

שאלתי היא כמה בערך אמור לעלות החלפת כל מערכת הקירור?

1 - רק החלפת גומיות וצנרת

2 - החלפת גומיות, צנרת, רדיאטור ומיכל

 

תודה,

עידן

פיג'ו 205 FOREVER

פורסם

חבר שלי לפני שבועיים רכש רדיאטור מקורי לפיג'ו 205 שלו , מסכנין ב700 ש"ח מנחושת. יש את הסיני החליפי ב450 ש"ח ,לא מחזיק יותר משנה, לגבי הצינורות זה עשרות שקלים. מים ירוקים מאיכות טובה עולים בין 40 ש"ח- 80 ש"ח , ירוקים רק , תדאג לניקוז אוויר ,ותוודא שאכן שמדובר בנזילה , ולא שהמים נכנסים לשמן.

HONDA CIVIC LS

פורסם

שלום רב !

במקרה של חדירת מים לשמן, צבע השמן יהפוך לבין אפור ללבן, ובפתיחת מכסה מלוי השמן, תראה שכבת שמן בצבע לבן, בדומה ל"טחינה".

במקרה כזה מפלס השמן יראה גם גבוה מהרגיל, בגלל חדירת מי הקירור לשמן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפני שאתה רוצה להחליף ולשפוך כסף...

אתה יודע למה המים נעלמים?

מהייכן הנזילה?

 

מה הבעיה ספציפית

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אני לא יודע.

לכן, לפני ביקור במוסך שיבדוק זאת, רציתי לדעת פחות או יותר עלויות של החלפה כוללת במקרה הצורך, לדעת למה אני נכנס במקרה הגרוע ביותר.

קיבלתי תשובות לשאלה+אפשרויות נוספות לבדוק כמו מכסה רדיאטור שנפגע באטימה וכו'.

 

תודה לכולם

פיג'ו 205 FOREVER

×
×
  • תוכן חדש...