Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז חליפי או מקורי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן הדוד האחורי שלי נרקב ופשוט נפל מהרכב,הלכתי ושמתי דוד אחורי תחליפי (מיוצר בישראל)

משיטוטים בפורום ראיתי שכתבו מספר פעמים שדוד אחורי תחליפי מזיק למנוע(למי ולמה?)

שנסעתי לאגזוזן לשים דוד חדש,הרכב נסע ממש טוב בלי הדוד,וששמתי את התחליפי הרגשתי ירידה לעומת בלי דוד בכלל.

מכיוון שדוד מקורי עולה כמו הרכב(שרייד 97) חשבתי לשים דוד פתוח שלא מרעיש,או לנסות למצוא מקורי במחיר טוב,או להישאר עם התחליפי ששמתי?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מצתרף לשאלה, יש לי עכשיו דוד אחורי פתוח של דרגון, אחד שמרעיש מעוד ואני מעוניין לאחליף אותו לרגיל

השאלה עם אני מחליף באחד תחליפי, זה עלול לאזיק למנוע או לגרום לחוסר סחיבה?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

אריק שלום רב !

אין כל מניעה להרכיב דוד תחליפי , במידה והוא מיועד לרכב שלך.

אין כמעט יצור מקומי של דודי פליטה בארץ, כל היצרנים החלו להיות יבואנים, משתלם להם יותר, והרווח שלהם כנראה גבוה יותר מיצור מקומי עצמי.

עקרונית דוד חדש, אמור לשפר את הסחיבה והתאוצה, במידה והדוד הישן היה סתום בפיח, אלא מה במידה ובדוד האחורי הישן היה חלול, הרכבת החדש השקיטה את הרעש, על חשבון ירידה שולית בסחיבה, שבסבירות גבוהה היא פסיכולוגית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הסיבה ל"סחיבה" טובה יותר של הרכב ללא הדוד היא שהדוד מעכב את פליטת הגזים ובכך מקשה על פעולת המנוע. דוד "פתוח" מאפשר זרימת אויר קלה יותר החוצה ובכך משפר את ביצועי המנוע.

פורסם
אריק שלום רב !

אין כל מניעה להרכיב דוד תחליפי , במידה והוא מיועד לרכב שלך.

אין כמעט יצור מקומי של דודי פליטה בארץ, כל היצרנים החלו להיות יבואנים, משתלם להם יותר, והרווח שלהם כנראה גבוה יותר מיצור מקומי עצמי.

עקרונית דוד חדש, אמור לשפר את הסחיבה והתאוצה, במידה והדוד הישן היה סתום בפיח, אלא מה במידה ובדוד האחורי הישן היה חלול, הרכבת החדש השקיטה את הרעש, על חשבון ירידה שולית בסחיבה, שבסבירות גבוהה היא פסיכולוגית.

בברכה

צביקה

הדוד לא מיועד לרכב,זה פשוט דוד שהיה דומה בגודל (קצת יותר גדול מהמקורי) ובצורה ועבר התאמה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...