Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי רכישת מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום בדקתי מאזדה 2 לקראת רכישה, כנראה אקח למבדק בשבוע הבא.

רציתי, לפני שאני משלם על מבדק, לשאול את המומחים כאן מספר שאלות:

1. נסעתי על הרכב (עם הבעלים שלו) משהו כמו רבע שעה. בתחילת הנסיעה נדלקה נורית אזהרה של טמפרטורה, והוא אמר שבגלל שהרכב קר אז הנורית נדלקת. אכן אחרי מספר דקות של נסיעה הנורית נכבתה. האם מדובר במשהו רגיל במאזדה 2 וברכבים אחרים (התחלנו לנסוע בשמונה בבוקר אז אכן ייתכן שהרכב באמת היה קר) או שמדובר בתקלה שצריך לבדוק לעומק (למשל ללכת למוסך מאזדה לפני שאני הולך למבדק). יצויין כי לא הרגשתי הבדלים באיכות הנסיעה בזמן שהנורית דלקה.

2. האם סימני שפשוף על הפגוש האחורי מאחד הצדדים (כולל ירידת צבע) מהווים עילה להורדת מחיר? האם ייתכן כי בעתיד אני אסבול מבעיית חלודה?

נ.ב.

תודה רבה על המדריך המושקע בבדיקת רכב - מאוד נעזרתי בו בבדיקה היום ובבדיקות קודמות.

תודה!

פורסם

נורית טמפרטורה בצבע כחול אכן מציינת טמפרטורת מנוע נמוכה.

שפשופים בפגוע לא גורמים לחלודה היות והפגוש לא עשוי ממתכת. אתה יכול לנסות להוריד במחיר על השפשופים האלו למרות שלדעתי אין סיבה להורדה במחיר. אבל לנסות תמיד אפשר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב מגיע ללא מד טמפרטורה

נורית החיווי הכחולה מסמנת שהמנוע קר

כשהיא כבית-המנוע הגיע לטמפרטורת עבודה

כשאת אחרת בצבע אדום נידלקת-אז אתה בבעיה

פורסם

תודה על התשובות.

יש לי שאלה נוספת:

לרכב יש נעילה באמצעות המפתח, ללא שלט (יש רק קודן).

הבעלים טוען שקנה את הרכב כך (לא רצה להוסיף כסף על שלט), ללא שלט לנעילה מרכזית אלא רק דרך החור של המנעול.

האם זה הגיוני? אני זוכר שבסובארו ג'סטי לפני 10 שנים זה היה לי ככה.... האם באמת יש מצב שאין שלט של נעילה מרכזית כאופציה במאזדה 2?

מצטער שאני קצת פרנואיד אבל זאת הוצאה כספית משמעותית.. :)

פורסם

אכן זה המצב.

אין שלט לנעילה מרכזית והמפתחות לא שולטים על הנעילה עם שלט מובנה.

(ואכן צודקים בעניין הנורית הכחולה בתחילת נסיעה - נורמאלי לגמרי - מניסיון של שנה וחצי עם מאזדה 2)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...