Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני יודע שמדובר בבעיה נפוצה מאוד בפונטו מתגברות ע"י מנוע חשמלי.

הבעיה הגיעה אולי גם אלי.

לפני כחודשיים אשתי נהגה ברכב ו"שברה" את ההגה עד הסוף. נדלקה לה הנורה של ההגה + ההגה נהיה קשה באופן מיידי.

מאז ועד היום התקלה לא הופיעה שוב.

היום שוב היא עשתה את הטעות הנ"ל + הרבה גז [זינוק בעליה + פניית פרסה]. הנורה נדלקה. אחרי כיבוי והנעה מחדש התקלה נעלמה.

אני יודע שהנושא מאוד מדובר, אך יש נקודה שלא מצאתי בחיפוש:

האם יתכן שההגה תקול לסירוגין, או שמדובר במקרה חד פעמי?

איך ניתן לבדוק זאת? ואיך ניתן לבדוק איזה רכיב תקול? [מנוע? מוט? חיישנים? מחשב?]

בתודה מראש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כשההגה מסובב עד הסוף לזמן קצת ארוך מדי, מועמס המנוע החשמלי מאוד וסביר למדי שהמע' תיכנס לתקלה וניתוק הזרם למנוע החשמלי.

2 גורמים מעמיסים את מנוע הגה הכוח החשמלי, הגה מסובב עד הסוף וחוסר אויר בגלגלים הקדמיים (ולכן חשוב שלחץ האויר בגלגלים יהיה תקין).

אם התקלה תופיע גם בנסיעה רגילה אז מומלץ לבצע בדיקת איבחון ותיקון התקלה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי תודה רבה הרגעת אותי.

הבעיה לא קרתה מעולם בנסיעה רגילה, אלא רק בהגה מסובב עד הסוף לאורך זמן + זינוק מסיבי מהמקום [אשתי שתאריך ימים. הסברתי לה את חומרת הענין וכלוי תקוה שהדבר לא יישנה:roll:]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כמו שאמרת זו בעיה נפוצה בפונטו ספייס.היה לי אותו סיפור בדיוק.ניגשתי למוסך מורשה של פיאט אחרי חיבור למחשב אמרו לי שהלך איזה חלק בהגה חשמלי.הנזק(עם העבודה)3500שח לפני מע"מ......!

אם שותים לא נוהגים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...