Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון, אבל לדעתי הגריל רגילף, זה רכב פולני בתמונה. זו ZAZ Tavria.

לא יודע, אולי היו כמה גירסאות של עיצוב חזית.

באלו שאני מכיר היה גריל "אטום", כמו בתמונה.

יש דימיון ברור לפיאסטה.

ועוד פרט מעניין - ניתן היה לרכוש (נדמה לי שלא ישירות מהיצרן) דלת אחורית "עמוקה" יותר, שהפכה את הרכב למעין סטיישן, כלומר הדלת הייתה אנכית יותר ותא המטען גדל בכמה ליטרים.

היו גם גירסאות סדאן וטנדר.

1.jpg

פורסם
.

יש דימיון ברור לפיאסטה.

האסוציאציה הראשונה שהתמונה העלתה בי היא הפיאט 127 ובעיון בערך בויקיפדיה שהובא כאן התברר כי זהו באמת הדגם עליו מבוססת היוגו. בכלל, לפיאט מסורת ארוכה של ייצור דגמים ישנים בכל מיני מקומות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה התבלבלת קצת, אני דיברתי על ZAZ, לא על YUGO.

YUGO KORAL מבוססת כמובן על פיאט, כמו כל הדגמים שייצר המפעל הזה.

פורסם
שם הקובץ קצת מסגיר.

lancia megagamma.

אחד העיצובים הנוראיים בהיסטוריה.

הודות למרצים שלי בקורס סטוידיו שכחתי לגמרי מהפוסט שלי כאן. איתי נוראי זה יחסי, אבל מה שכן, הדבר הזה הוא פריצת הדרך של הובילה לכל מה שאנחנו מכירים היום כמיקרו וואנים, ה"קרדיט" שייך ללא אחר מאשר ג'יוגיארו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תראה את גירסאות הטרום ייצור מסוף שנות ה 70, זה לא מסתיים רק בדימיון בקו החלונות.

לקח לאוטו הזה 10 שנים מסיום הפרוייקט עד העלה על פס היצור, מכל מיני סיבות ביורקרטיות ואידאולוגיות.

נראה כאילו ששידרגו אותה לעיצוב של פיאסטה MK2, לקראת תחילת היצור ב 88.

1.jpg

2.jpg

• אחראי פורום
פורסם
איתי נוראי זה יחסי, אבל מה שכן, הדבר הזה הוא פריצת הדרך של הובילה לכל מה שאנחנו מכירים היום כמיקרו וואנים, ה"קרדיט" שייך ללא אחר מאשר ג'יוגיארו.

מסכים. קונספט מבריק, מוזר שנדחה (ודווקא ע"י לנצ'יה/פיאט).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...