Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה דרך ניו קופל\שלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועד חידוש הביטוח לרכב הגיע וביטוח החובה הוצע לי דרך חברת שלמה\ניו קופל.

מדובר רק בביטוח החובה והמקיף דרך חברה אחרת.

אני לא שקט לגבי הביטוח דרך החברה הזאת.

סה"כ המחיר נמוך (1290 ש"ח) אבל בחברה הזאת חדשה בתחום הביטוח.

האם כדאי לבטל ולעשות ביטוח יקר יותר ב-200 ש"ח לשנה אבל דרך חברה מוכרת יותר?

תודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני רכשתי רכב מניו-קופל

וקיבלתי מקיף במחיר מוזל + חובה חינם.

אבל היום התקשרו אליי ובכלל לא מניו-קופל

אלא מסוכנות זאב-אנגלס.

בהתחלה היית תמוה - מי אתם ומדוע אתם שואלים

לגבי חידוש ביטוח הרכב שלי בכלל?(כאילו מאיפה אתם יודעים שאני צריך חידוש ביטוח רכב?)

בנוסף שאלתי, למה לא אמרו לי בניו-קופל שאני מבוטח דרככם?

אתה חושב שהתשובה נחוצה בכלל?

בברכה,

אייל

אהההההההה אהההההה.

פורסם

"סוכנות זאב אנגלס" הוא בסה"כ הסוכן ביטוח שדרכו בוצע הביטוח שלך בניו-קופל.

אחרי הכל ניו-קופל עובדת בשיטה המסורתית של סוכנים ולא של ביטוח ישיר.

אם תסתכל טוב על החוזה שחתמת, זה מצויין שם..

Casper, מאחר ומדובר בביטוח חובה, ולא בביטוח מקיף, החוזים הם אחידים כפי שנקבעו ע"י המפקח על הביטוח.

ושוב, מאחר ומדובר בביטוח חובה, במקרה של תאונה, חס וחלילה, אתה מעביר את פרטי ביטוח החובה שלך ובערך כאן מסתיימת מעורבותך בנושא התשלום עבור הטיפול הרפואי.

מה גם שניו-קופל היא לא בדיוק חברה קטנה שצצה משום מקום - ככה שאני לא חושב שיש סיבה אמיתית לדאגה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בגלל שמדובר בביטוח חובה אני עדיין מוכן "לזרום" עם זה, מקיף לא הייתי עושה דרכם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

1. לא מומלץ לעשות דרך ביטוח ישיר

2. כמו שאמרו לך, ניו קופל/שלמה סיקס היא חברה שנכנסה לשוק הביטוח לפני כשנתיים + וכיום היא עובדת עם הרבה מאוד סוכני ביטוח.. בתור סוכן ביטוח עד עכשיו לא היו לי בעיות איתם. וכמו כן מחירי החובה שלהם נמוכים כדי להכניס כמה שיותר לקוחות

לתוך המאגר שלהם.

3. השיטה של שלמה היא ברגע שאתה קונה מהם רכב הם עושים לך ביטוח חובה חינם ומקיף מוזל ולאחר מכן בוחרים לך סוכן ביטוח .

• תוכן חדש...